- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #1.681
selam fıstıklar nasıl bugün keyifler bakiim
hadi hayırlısı bakalım hoşgeldin aramızaBu ay biz de ilk denememizi yapçaz bebek için. Hadi hayırlısı bakalım. Çok heyecanlıyım :)))
gunaydın canım valla benım esım en verımlı gunleırmde yanımda degıl yola cıktı boshayallersmile
sen nasılsın
Bu ay biz de ilk denememizi yapçaz bebek için. Hadi hayırlısı bakalım. Çok heyecanlıyım :)))
seni güldürebildiysek ne kadan sevinirim bi bilsen lorkeem :roflol::roflol:
ya sorma bu kadına hayranım zaten süperler
sonrada yakartop diye bi yarışma var ya ona bakıyoruz resmen yiyolar birbirlerini ya
sempatiksalakcinniseni güldürebildiysek ne kadan sevinirim bi bilsen lorkeem :roflol::roflol:
hadi hayırlısı bakalım hoşgeldin aramıza
lorkecim hani rüyalar falan gördüm ya ben süt maydonoz sonra bebekle ilgili rüyalar falan eşim zaten 9. güne kadar tavır yaptı bana bu ay da korunucam diye ben 10 ile 14.gün arası yumurtluyoruym kandırdı beni
ya ben bişi yaptım rüyamda gördüm belki bu benim için vesile olacaktır diye bir kere maydonoz süt olayını yaptım ama sadece 2- 3 dakika bakalım hayırlısı
sende hiç canını sıkma çünkü 4.gün yumurtlayan bile oldu unutma bunu
hem ben rüyamda senide gördüm boshayallersmile
daha ankaradan geleli 15 gün olduevet ya herkes birbirini yiyo zavallı insanlar
kıvırcığım sen nasılsın napıon ankaraya gelmiyomusun
inşallah canım ya nçok sevinirim inansempatiksalakcinni
neyse canım ıyı yapmıssın bence aklında kalacagına ...
bı zararı da yoktur sanırım belkı de gercekten sıfa olur bılemeyız zemuszemus
valla doktora gıttıgım ıcın yumurtladıgım gun bellı canım ya ptesı yumurtalarımın bırden fazlasının cok gelsıtıgını ogrendım kendı halınde bu hafta catlamasını beklıcektım
ve dunde calısma olmadı esım sabah yola cıkacak dıye yorgun gorunuyordu ve ben hıc bısey demedım
zorla guzellık olmaz
nasıbımızde varsa gelır bebek
bu aydan sonra bende gun vs saymıcam ınsallah
daha ankaradan geleli 15 gün oldu
eşime beni ne zaman gönderceksin ankaraya dedim önce bi ters ters baktı sonra dedi ki ama hayatım ben sana kıyamam ki biliyosun kül bulutları sinop a kadar gelmiş ankaraya gitmeni çok istiyorum ama senide korumak zorundayım
adamın bahanesine bak ya söyleyecek tek söz bulamadım :umursamaz:
inşallah canım ya nçok sevinirim inan
kıvırcığımmmmmmmmmm gel gel gell ne kadar iyi eşin var maşallah gözünden sakınıyo seni
beni miiiakannehir
emin ol yalnız kalınca önüne hazır yemek gelmiyor diye böyle yapıyor düşündügünden diil
aysel nasılsın gectımı basının agrısı dun aksam ne yaptın
kıss lorkee hemen bana 5 satır bişi yazzzz yoksa küscem sana -tatlicadiarzu-
hadı kolay gelsın bakalım...
gaye okudunmu bılmıom ama benımnde klomene fazla tepkı vermıs yumsrtalarım o yuzden catlatma ıgnesı vermıcem dedı doktor kendıolıgınden catlamasını beklıcez dedı ...
cok hassasmıs demekkı boyel tepkı vermemsı lazım falan dedı sınır oldum bende ...
takıp yapmadan 2 kloemn ıc dedı dıye ...
tkrr gıtmıcem sanırım ona
gayeciğim o kadar az kişi giriyor ki paylaşım konusu da gebelerin muhabbeti oluyor.
ama ben sizleri çok özlüyorum
sen her sabah tv de izlediklerini anlatıyordun bizden bilgileniyroduk
akşam yemeği planları yapıyorduk dizilerden herşeyden konuşuyorduk
kişi sayısı azalınca konu tükeniyor
biz halen burdayız dağılmamız lazım sende mugi de lorkee de kvrck da edut bitte halev leylem zeytin hepinizle o sevinçleri yaşayacaz tatlım ben buna inanıyorum:Saruboceq:
onun herzaman yemek yeme kapasitesi vardır şişkonun teki oldu zatenabooooo pek bi obur seninki heralde aşcımısın sen ya cokacimcoook
gayecim haklısın bitanem eskiden sabahtan akşama kadar burda olurdum ama şimdi bende az giriyorum bazen hiç girmiyorum günde 3 4 defa annemle konuşurdum bizim gelin hamile oldu olalı her konuşmamız onla ilgili annemi bile aramak istemiyorumCanım sorun olmazki yumurtaların kendiliğinden çatlar belki çoğul gebelik bile olabilir. :))
Muhtemelen bir sonraki denemede günde 1 tane verir klomen'i. pco'lularda da aynı şekilde birden fazla tepki verebiliyor yumurtalık.Zaten 1-2 deneme yapar klomen ile sonra bırakır bir sonraki aşamaya geçer bende olduğu gibi.Rahim filmi ister aşılama raporu çıkarıp iğneli tedaviye geçer. Hayırlısı olsun tatlım... Rahat ol... Umursama... Sadece denilenleri yap... Sonuçta ne kadar çabalarsak çabalayalım olacak olan neyse sonuç ona varıyor.
Doğrudur canım sayı azalınca ve burada olanların da çoğu gebeler olunca haliyle muhabbet o yöne kayıyordur.Ama bende girip o muhabbetleri görünce içim buruluyor açıkçası... Yani aklımda olmayan şeyler aklıma geliyor ve moralim bozuluyor bu sefer de. Şimdi bide anneler günü yaklaşıyor resmen tv bile izlemiyorum... O anneler günü reklamları falan beni ağlatıyor. O yüzden ara ara girip haberleri okuyorum bende 1 mesaj kendimden haber verip çıkıyorum.
gayecim haklısın bitanem eskiden sabahtan akşama kadar burda olurdum ama şimdi bende az giriyorum bazen hiç girmiyorum günde 3 4 defa annemle konuşurdum bizim gelin hamile oldu olalı her konuşmamız onla ilgili annemi bile aramak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?