Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ya BEBıŞKOMCUM
bi rahat ol dua et kendini dinleme bu kadar
bu bebek eger bu dünyada nefes alacaksa bu ona nasipse ne olursa olsun dogacaktır
ama saglıksız bir bebek olucaksa yol yakınken bitsin herşey
bak hepimiz duacınızız ki bu deger bence hiçte düşük degil birtaz rahat ol sen stres yaptıkça bebek anlıyor bunu azıcık tevekkül et sakin ol

Bu ay biz de ilk denememizi yapçaz bebek için. Hadi hayırlısı bakalım. Çok heyecanlıyım :)))
hadi hayırlısı bakalım hoşgeldin aramıza
gunaydın canım valla benım esım en verımlı gunleırmde yanımda degıl yola cıktı boshayallersmile
sen nasılsın

lorkecim hani rüyalar falan gördüm ya ben süt maydonoz sonra bebekle ilgili rüyalar falan eşim zaten 9. güne kadar tavır yaptı bana bu ay da korunucam diye ben 10 ile 14.gün arası yumurtluyoruym kandırdı beni
ya ben bişi yaptım rüyamda gördüm belki bu benim için vesile olacaktır diye bir kere maydonoz süt olayını yaptım ama sadece 2- 3 dakika bakalım hayırlısı

sende hiç canını sıkma çünkü 4.gün yumurtlayan bile oldu unutma bunu
hem ben rüyamda senide gördüm boshayallersmile

seni güldürebildiysek ne kadan sevinirim bi bilsen lorkeem :roflol::roflol:
sempatiksalakcinni

neyse canım ıyı yapmıssın bence aklında kalacagına ...
bı zararı da yoktur sanırım belkı de gercekten sıfa olur bılemeyız zemuszemus
valla doktora gıttıgım ıcın yumurtladıgım gun bellı canım ya ptesı yumurtalarımın bırden fazlasının cok gelsıtıgını ogrendım kendı halınde bu hafta catlamasını beklıcektım
ve dunde calısma olmadı esım sabah yola cıkacak dıye yorgun gorunuyordu ve ben hıc bısey demedım
zorla guzellık olmaz
nasıbımızde varsa gelır bebek
bu aydan sonra bende gun vs saymıcam ınsallah

evet ya herkes birbirini yiyo zavallı insanlar
kıvırcığım sen nasılsın napıon ankaraya gelmiyomusun
daha ankaradan geleli 15 gün oldu
eşime beni ne zaman gönderceksin ankaraya dedim önce bi ters ters baktı sonra dedi ki ama hayatım ben sana kıyamam ki biliyosun kül bulutları sinop a kadar gelmiş ankaraya gitmeni çok istiyorum ama senide korumak zorundayım
adamın bahanesine bak ya söyleyecek tek söz bulamadım :umursamaz:
inşallah canım ya nçok sevinirim inan

kıvırcığımmmmmmmmmm gel gel gell ne kadar iyi eşin var maşallah gözünden sakınıyo seni

Canım sorun olmazki yumurtaların kendiliğinden çatlar belki çoğul gebelik bile olabilir. :))
Muhtemelen bir sonraki denemede günde 1 tane verir klomen'i. pco'lularda da aynı şekilde birden fazla tepki verebiliyor yumurtalık.Zaten 1-2 deneme yapar klomen ile sonra bırakır bir sonraki aşamaya geçer bende olduğu gibi.Rahim filmi ister aşılama raporu çıkarıp iğneli tedaviye geçer. Hayırlısı olsun tatlım... Rahat ol... Umursama... Sadece denilenleri yap... Sonuçta ne kadar çabalarsak çabalayalım olacak olan neyse sonuç ona varıyor.

Doğrudur canım sayı azalınca ve burada olanların da çoğu gebeler olunca haliyle muhabbet o yöne kayıyordur.Ama bende girip o muhabbetleri görünce içim buruluyor açıkçası... Yani aklımda olmayan şeyler aklıma geliyor ve moralim bozuluyor bu sefer de. Şimdi bide anneler günü yaklaşıyor resmen tv bile izlemiyorum... O anneler günü reklamları falan beni ağlatıyor. O yüzden ara ara girip haberleri okuyorum bende 1 mesaj kendimden haber verip çıkıyorum.

abooooo pek bi obur seninki heralde aşcımısın sen ya cokacimcoook
onun herzaman yemek yeme kapasitesi vardır şişkonun teki oldu zaten

gayecim haklısın bitanem eskiden sabahtan akşama kadar burda olurdum ama şimdi bende az giriyorum bazen hiç girmiyorum günde 3 4 defa annemle konuşurdum bizim gelin hamile oldu olalı her konuşmamız onla ilgili annemi bile aramak istemiyorum

Artık iyice etkileniyorum canım... Sende biliyorsun... Neredeyse 1 yıl olacak ve artık git gide ileri tedavilere geçmem gerekiyor... Bu süreç içinde insan cidden çok yıpranıyor... Bunu ancak yaşayan bilebilir.Sürekli ilaçlar içmek ve kafanda sürekli bir endişe ile yaşamak bu süreçteki en katlanılmaz şey...Yola birlikte başladığımız kişilerin çoğu şu anda artık gebelikle ilgili muhabbetteler.Tabii ki insan mutlu oluyor onlar adına ama madalyonun öbür tarafını çevirince insan kendi durumu ile yüzleşiyor ve hala elde sıfır durumda olduğunu görünce inanın çok daha büyük bir ruhsal çöküntü oluyor.O yüzden bana gebeliği,çocuğu,anneliği v.s. hatırlatacak birçok şeyden uzak duruyorum... Giriyorum face 'e orada oyun oynuyorum saatlerce mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…