Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

bafooo hosgeldın ozlettın kendını yaaa olumunekankayizsmile
aılenle guzel gecmıstır gunlerın ınsallah
nasıl gıdıyor resımlere baktım da kılo almaya baslamıssın sanırım coook yakısmıs ama opuyorumnanaktan

kızlar benim lekem geliyo bu ayda olmadıııı guclubacismile
ama allahım hayırlısını versin herzaman

canım hayırlısı dur bakalım tam olarak kanaman olmadan bellı olmaz
ben geldim....nasılsınız kuzular

hosgeldın canım sen nasılsın bakalım
sok halındeyım su gıbı de amca cıktı bı tane 71 yasında evlenıcem tupo bebek yapıcam ama dıo :1shok:

"çok yaşa sen anne"... diye bir reklam çıktı ya... Nefret ediyorum gıcık oluyorum o reklama... tv'yi kırmak istiyorum o çıkınca.

kuzum gayemmm sen üzüldünmü kıyamam sana ben....napalım be bacım bizde bunları yaşayacakmışız...nedeninden sual olurmu...hem bak ben daha yeni bşlıyourm bu koşuşuturmaya siz bana deste olun bekliyorum çünkü kimseye anlatamıyorsun ki dışarda...seni severim bennnnn

"çok yaşa sen anne"... diye bir reklam çıktı ya... Nefret ediyorum gıcık oluyorum o reklama... tv'yi kırmak istiyorum o çıkınca.
hani şu winjo mu ne varya bi bebek çıkıyor sahip oldugum herşey burda var diyo ya bende ona sinir oluyorumklava:

bak be gayem...ben o reklamı izleyince asıl annesi olmayan çocuklara üzülüyorum...anneler günü onlar için çok yaralıyıcı...sonuçta biz bir gün allah kısmet ederse olacağız ama ya onlar...

hayatım haklısın zaten diyorum biz istediğimiz kadar çabalayalım heyşey alnımızda yazana göre yürür... Ama bu süreç içinde insan ne kadar hassaslaşıyor ne kadar yıpranıyor sen de yaşayacaksın... Umarım senin sürecin kısa olur ve hemen tedavinin başında sonuç alırsın... Ama her ay aynı stres ve sıkıntıyı yaşamak ve güncel hayatta olan bazı olaylar da üstüne eklenince hakikaten insan delirme noktasına geliyor.

bak be gayem...ben o reklamı izleyince asıl annesi olmayan çocuklara üzülüyorum...anneler günü onlar için çok yaralıyıcı...sonuçta biz bir gün allah kısmet ederse olacağız ama ya onlar...

onlar için de aynı şey tabiiki... biz bir yana annesi olmayan çocuklar,hiç anne olamayacak kadınlar... hepsi etkileniyordur... Onlar bizden daha da fazla etkileniyordur... :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…