- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #1.721
uzun bir aradan sonra herkese merhaba
bir turizmci olarak hem 23 nisan hem bu kül bulutu biz mahvetti.işlerden nerseyde hiç katılamadım.. nasılsınız
güzel haberler varmı
biraz gecmısı okuyup geleyim
öpüyorum sizi zemuszemus
kızlar benim lekem geliyo bu ayda olmadıııı guclubacismile
ama allahım hayırlısını versin herzaman
edutum sana bilgi vereyim doppler uzun sürüyo 30-40 dk falan sürmüştü bizimki aklında bulunsun diye şeettim
ben geldim....nasılsınız kuzular
yedik yemecikleri, şişirdik göbecikleri, geldiiikkkk....
lorke bende izliyorum onu dondum kaldım
Artık iyice etkileniyorum canım... Sende biliyorsun... Neredeyse 1 yıl olacak ve artık git gide ileri tedavilere geçmem gerekiyor... Bu süreç içinde insan cidden çok yıpranıyor... Bunu ancak yaşayan bilebilir.Sürekli ilaçlar içmek ve kafanda sürekli bir endişe ile yaşamak bu süreçteki en katlanılmaz şey...Yola birlikte başladığımız kişilerin çoğu şu anda artık gebelikle ilgili muhabbetteler.Tabii ki insan mutlu oluyor onlar adına ama madalyonun öbür tarafını çevirince insan kendi durumu ile yüzleşiyor ve hala elde sıfır durumda olduğunu görünce inanın çok daha büyük bir ruhsal çöküntü oluyor.O yüzden bana gebeliği,çocuğu,anneliği v.s. hatırlatacak birçok şeyden uzak duruyorum... Giriyorum face 'e orada oyun oynuyorum saatlerce mesela.
"çok yaşa sen anne"... diye bir reklam çıktı ya... Nefret ediyorum gıcık oluyorum o reklama... tv'yi kırmak istiyorum o çıkınca.
hani şu winjo mu ne varya bi bebek çıkıyor sahip oldugum herşey burda var diyo ya bende ona sinir oluyorum"çok yaşa sen anne"... diye bir reklam çıktı ya... Nefret ediyorum gıcık oluyorum o reklama... tv'yi kırmak istiyorum o çıkınca.
hani şu winjo mu ne varya bi bebek çıkıyor sahip oldugum herşey burda var diyo ya bende ona sinir oluyorumklava:
"çok yaşa sen anne"... diye bir reklam çıktı ya... Nefret ediyorum gıcık oluyorum o reklama... tv'yi kırmak istiyorum o çıkınca.
kuzum gayemmm sen üzüldünmü kıyamam sana ben....napalım be bacım bizde bunları yaşayacakmışız...nedeninden sual olurmu...hem bak ben daha yeni bşlıyourm bu koşuşuturmaya siz bana deste olun bekliyorum çünkü kimseye anlatamıyorsun ki dışarda...seni severim bennnnn
bak be gayem...ben o reklamı izleyince asıl annesi olmayan çocuklara üzülüyorum...anneler günü onlar için çok yaralıyıcı...sonuçta biz bir gün allah kısmet ederse olacağız ama ya onlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?