Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

canım ya sagolasın hayırlısı olsun dıyelım beklıyoruz bakalım esım yok yanımda suan ama nasıbten oteye gecıs yok vardır bır hayır

bende cok ıclı bakıyorum anneler gunu reklamlarına hatta esımın o cucuklara bakısını gordukce de ıcım sızlıyor

Haklısınız kızlar ama ben sonuçta buraya girmeden diğer topiğe selam vermiyorum
hatta oraya fazla takılmıyorum diyebiliyorum
eee buraya girdiğimde mutlaka hal hatır soruluyor konu açılınca muhabbet her tarafa gidiyor kasıtlı var olan bir durum değil yani
giren sayısı az çok olsa farklı konularda konuşulur az olunca konu kısıtlı kalıyor maalesef
yani ne yapabilirim bilmiyorum eyvahedigeldismile
dün çok üzüldüm gaye yazınca acaba düşüncesizce mi davrandım diye gerçekten hatalı bir davranışım varsa üzülürüm çünkü ben hepinizi çok seviyorum

neler yaşadıgını ben çok iyi biliyorum tatlım emin ol buna ben bi sorun olmadıgı halde bekliyorum 9 ay oldu ben bile artık dayanamıyorum inan çarşıya inmek istemiyorum bebek magazalarını görünce çıldırıyorum eşim bile pes etti artık bu ay olmasın git ankaraya yerleş tedavi falan ne gerekiyosa yap tek aglama artık yeter dedi
işte herkes bişeylerle sınava tabi tutuluyor bu dünya da senin sınavında bu olsa gerek
çok şükür etmen gereken bi nokta daha var hayatım
eşim hep derki erkekte sperm kadındada rahim varsa illaki olur onların çocukları sizde ikiside var çok şükür
hem artık tüp bebek için 1 sene olmak yetiyor herşey düzene giricek umutsuz degilsiniz

lorkee ciğim baş ağrısı akşamleyin geçti
birde buraya kül bulutu geldi her yer çok kötüydü bugün yağmurlu bir hava var
bahar bir türlü gelemedi.
Sen nasılsın canım? dün akşam çalışma var mıydı:kedi:

günaydın canlarrıımmmmmmmm.... öğlen olmuş yavvv :kedi: ee tünaydın o zamannn =)))
nasılsınızzzz... herşey yolundadır inş.....

kızlar yaaaa... üzmeyin kendinizi.. tabi ne desem boş.. bende kendimi çok üzdüm.. çok ağladım... eşime üzüldüm...onda hiçbir sorun yokken ve çok istiyorken bebişimiz olmadı bir türlü... hepsi çok yıpratıcı.. ama rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar verecektir... sadece vaktini beklemek lazım.. ne ben nede aysel ilk aydan hamile kalamadıkki... ikimizde aylar sonra hamile kalabildik.. sizlerinde mnik kalpleriniz gelecek ama allah bilir ne zaman geleceğini.. daha fazla bekletmesin rabbim.. hepinizin yüzünü güldürsün inş...

bebişkom... 8000 li değer oldukça iyi... her 2 günde bir 2 katına çıkması gerek... üzme kendini.. herşeyin iyi gittiğini düşün.. çünkü gerçekten iyi...

slm arkadaşlar biraz geçmişi okudumda ne bu karamsarlık boyle.guçlu olun benimde 8 ay geride kaldı yarın çalışmalara tekrar başlıycaz "allah hepimize nasip edecek" hep bunu duşunun azimli olun lütfen !!!burda hepimiz aynı kaderi paylaşıoruz kimi 3 ayda kimi 5 ayda kimi 1 yıl hatta daha uzun sure sonra hamile kalıyor ama kalana kadar aynı sureçten geçiyoruz her adette yıkılıyoruz ama adet bitiminde tekrar toplanmalıyız bunu unutmayalım toplayın lütfen kendinizi birbirimize güç vermeliyiz ve tabi bu insanın kendisinde bitiyor umudumuzu kaybetmeyelim lütfen ...

canım senın yaptıgın bısye yok merak etme ...
o benım ve dıer arkadasların bazen hassas olmalarından kaynaklanıyor sız tabıkı konusacaksınız ne olmus ne bıtmıs
kı bızde aynı durumda olsak bızde konusacaktık
ama sadece daha az gormek ıcın daha az gırmek tercıh edılıyor
sen sıkma canını

kız burda da yagmurlu ve pusluydu sabah sımdı actı gıbı
bende oglen burda arkadaslar cagırmıstı oaraya gıdıecem cıkısta da karsıda bı arkadasa kalmaya gıdıcem
malum yalnızım
gecen hafta bayıldım falan dıye esım yalnız kalmasan ıyı olur korkuom dedı

bu arada sabah cok erken gıdecek dıye esım gece bısey dıyemedım sabah bakarız dedım sabahta gec kalaktık bıraz bende bosver falan deıdm
yanı canım ıstemedı yaaa
zorla olmuyuo artık sıkıldım bole belırlı planlı olmasını ıstemıom

günaydın canlarrıımmmmmmmm.... öğlen olmuş yavvv :kedi: ee tünaydın o zamannn =)))
nasılsınızzzz... herşey yolundadır inş.....

hosgeldın bacım

gulegule afıyet olsun sempatiksalakcinni

Ayselcim sakın kendini üzme tatlım bu senle yada diğer hamiş arkadaşlarımla alakalı bir durum değil tatlım... Sadece benim ve benim durumumdaki arkadaşlarımın ruhsal yapıları farklı...
Ben hiç bir sorunum olmadığını bilip bekliyor olsaydım tamam diyecektim sorun yok elbet olacak... Ama ben sorun olduğunu biliyorum... ilacı içmek sonra yumurtalar oldu mu acaba diye endişelenmek sonra boyutu için endişelenmek sonra çatlatma iğnesi olmak ve acaba çatladı mı yoksa kist mi oldu diye endişelenmek sonra acaba hamilemiyim diye endişe duymak sonra birden negatif sonucu öğrenip tekrar aynı süreci yaşayacağını düşünmek cidden insana ağır geliyor... Tam bu zamanda da insan etrafındaki herşeyden etkileniyor.Diyorum ya anneler günüyle ilgili reklamlar başladı yavaş yavaş onları bile izlemiyorum.Çünkü hem üzülüyorum hemde hırslanıyorum.
Foruma girdiğimde bizim topicin geçmişine biraz bakıyorum sonra tüp bebek,aşılama topiclerini okuyorum.

uzun bir aradan sonra herkese merhaba
bir turizmci olarak hem 23 nisan hem bu kül bulutu biz mahvetti.işlerden nerseyde hiç katılamadım.. nasılsınız

güzel haberler varmı

biraz gecmısı okuyup geleyim
öpüyorum sizi zemuszemus

gayeciğim canım kendini hırpalama arkadaşım umutlu ol tatlım umutsuzluk sana fayda getirmez canım arkadaşım.
bizim topiğimizde ve diğer topikte çok örnek var sen benden daha iyi biliyorsun canım
stresin de en büyük düşman olduğunu biliyoruz stres yapmadan yolumuza devam edecez
düşün kü hiç tedavi şansın yok olmayacak bebişin Allah Korusun ama sende böyle bir durum yok canımıniçi. tedavi oluyorsun çözümü elbette birgün bebişin göbüşünde olacak. lapaci tedaviye gittiinde hamiş olduğunu öğrendi, bafo uzun bir süreç geçirdi, prayforu da uzun süreçten sonra kürler ile hamiş kaldı
örneğimiz çok yani yeter ki umudu kesmeyelim stressiz yolumuza devam edelim canım

gecen sene anneler gununde en yakın arkadaşımın hamile olduğunu öğrenmiştim. kuzenimşn ikizleri olmutu ben 2.seneye giriyordum ama hala sonuc yoktu. o zaman ki duygularımın hiç bitöeyeceğini düşünmüştüm zaman hiç geçmiyor gibiyyid. heray değişen topik isimlerinde adım hep vardı ama hiç hamile ikonu yanında olmuyordu arada hamileler gelince onlara bile uyuz oluyordum altındaki etiketlerinden ötürü ...

gayecim seni o kadar iyi anlıyorum ki.... hiç bir söz seni rahatamyacak belki ama ben en hayırlı zamanda bebeğine kavuaşacağını biliyorum. allahın izniyle o günler cok yakın

bu arada bende bayadır giremediğim için kendimi cok kötü hissettim :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…