- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #1.701
Canım sorun olmazki yumurtaların kendiliğinden çatlar belki çoğul gebelik bile olabilir. :))
Muhtemelen bir sonraki denemede günde 1 tane verir klomen'i. pco'lularda da aynı şekilde birden fazla tepki verebiliyor yumurtalık.Zaten 1-2 deneme yapar klomen ile sonra bırakır bir sonraki aşamaya geçer bende olduğu gibi.Rahim filmi ister aşılama raporu çıkarıp iğneli tedaviye geçer. Hayırlısı olsun tatlım... Rahat ol... Umursama... Sadece denilenleri yap... Sonuçta ne kadar çabalarsak çabalayalım olacak olan neyse sonuç ona varıyor.
Doğrudur canım sayı azalınca ve burada olanların da çoğu gebeler olunca haliyle muhabbet o yöne kayıyordur.Ama bende girip o muhabbetleri görünce içim buruluyor açıkçası... Yani aklımda olmayan şeyler aklıma geliyor ve moralim bozuluyor bu sefer de. Şimdi bide anneler günü yaklaşıyor resmen tv bile izlemiyorum... O anneler günü reklamları falan beni ağlatıyor. O yüzden ara ara girip haberleri okuyorum bende 1 mesaj kendimden haber verip çıkıyorum.
neler yaşadıgını ben çok iyi biliyorum tatlım emin ol buna ben bi sorun olmadıgı halde bekliyorum 9 ay oldu ben bile artık dayanamıyorum inan çarşıya inmek istemiyorum bebek magazalarını görünce çıldırıyorum eşim bile pes etti artık bu ay olmasın git ankaraya yerleş tedavi falan ne gerekiyosa yap tek aglama artık yeter dediArtık iyice etkileniyorum canım... Sende biliyorsun... Neredeyse 1 yıl olacak ve artık git gide ileri tedavilere geçmem gerekiyor... Bu süreç içinde insan cidden çok yıpranıyor... Bunu ancak yaşayan bilebilir.Sürekli ilaçlar içmek ve kafanda sürekli bir endişe ile yaşamak bu süreçteki en katlanılmaz şey...Yola birlikte başladığımız kişilerin çoğu şu anda artık gebelikle ilgili muhabbetteler.Tabii ki insan mutlu oluyor onlar adına ama madalyonun öbür tarafını çevirince insan kendi durumu ile yüzleşiyor ve hala elde sıfır durumda olduğunu görünce inanın çok daha büyük bir ruhsal çöküntü oluyor.O yüzden bana gebeliği,çocuğu,anneliği v.s. hatırlatacak birçok şeyden uzak duruyorum... Giriyorum face 'e orada oyun oynuyorum saatlerce mesela.
Haklısınız kızlar ama ben sonuçta buraya girmeden diğer topiğe selam vermiyorum
hatta oraya fazla takılmıyorum diyebiliyorum
eee buraya girdiğimde mutlaka hal hatır soruluyor konu açılınca muhabbet her tarafa gidiyor kasıtlı var olan bir durum değil yani
giren sayısı az çok olsa farklı konularda konuşulur az olunca konu kısıtlı kalıyor maalesef
yani ne yapabilirim bilmiyorum eyvahedigeldismile
dün çok üzüldüm gaye yazınca acaba düşüncesizce mi davrandım diye gerçekten hatalı bir davranışım varsa üzülürüm çünkü ben hepinizi çok seviyorum
lorkee ciğim baş ağrısı akşamleyin geçti
birde buraya kül bulutu geldi her yer çok kötüydü bugün yağmurlu bir hava var
bahar bir türlü gelemedi.
Sen nasılsın canım? dün akşam çalışma var mıydı:kedi:
günaydın canlarrıımmmmmmmm.... öğlen olmuş yavvv :kedi: ee tünaydın o zamannn =)))
nasılsınızzzz... herşey yolundadır inş.....
Haklısınız kızlar ama ben sonuçta buraya girmeden diğer topiğe selam vermiyorum
hatta oraya fazla takılmıyorum diyebiliyorum
eee buraya girdiğimde mutlaka hal hatır soruluyor konu açılınca muhabbet her tarafa gidiyor kasıtlı var olan bir durum değil yani
giren sayısı az çok olsa farklı konularda konuşulur az olunca konu kısıtlı kalıyor maalesef
yani ne yapabilirim bilmiyorum eyvahedigeldismile
dün çok üzüldüm gaye yazınca acaba düşüncesizce mi davrandım diye gerçekten hatalı bir davranışım varsa üzülürüm çünkü ben hepinizi çok seviyorum
Ayselcim sakın kendini üzme tatlım bu senle yada diğer hamiş arkadaşlarımla alakalı bir durum değil tatlım... Sadece benim ve benim durumumdaki arkadaşlarımın ruhsal yapıları farklı...
Ben hiç bir sorunum olmadığını bilip bekliyor olsaydım tamam diyecektim sorun yok elbet olacak... Ama ben sorun olduğunu biliyorum... ilacı içmek sonra yumurtalar oldu mu acaba diye endişelenmek sonra boyutu için endişelenmek sonra çatlatma iğnesi olmak ve acaba çatladı mı yoksa kist mi oldu diye endişelenmek sonra acaba hamilemiyim diye endişe duymak sonra birden negatif sonucu öğrenip tekrar aynı süreci yaşayacağını düşünmek cidden insana ağır geliyor... Tam bu zamanda da insan etrafındaki herşeyden etkileniyor.Diyorum ya anneler günüyle ilgili reklamlar başladı yavaş yavaş onları bile izlemiyorum.Çünkü hem üzülüyorum hemde hırslanıyorum.
Foruma girdiğimde bizim topicin geçmişine biraz bakıyorum sonra tüp bebek,aşılama topiclerini okuyorum.
Hoş bulduk :) Yumurtlama günüm yaklaşıyor, bu aydan itibaren biz de bebek maratonuna giriyoruz:)hadi hayırlısı bakalım hoşgeldin aramıza
ah canımmm inşallah fazla beklemezsinizzz
Hoş bulduk :) Yumurtlama günüm yaklaşıyor, bu aydan itibaren biz de bebek maratonuna giriyoruz:)
hoşgeldin canım
muhtemel regl tarihini ver listeye ekleyeyim canım
Hoş bulduk :)
10 mayıs tarihini yazabilirsin benim için. Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?