Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kizlarrrrrrrrrrrr sabah test yapacaktim dayanamadim az önce yaptim
ikinci cizgi cikti delikafadulden
inanamiyorummmmm cok heycanliyimm ellerim titriyo suan.
ama cok korkuyorum ya yine ayni seyleri yasarsam diye gercekden olmasi kadar sevinemedim bile ((

bebıskom ınanamıyorum gercekten ben de heyecan yaptım sımdıııı
canım kotu dusunme hemen her gebelıkte aynı seylerı yasayacaksın dıye bısey yok
sen kac gun once yıne test yapmıstın dımı sanırım
ne zamandı oo
ayy halay ceksemmı o zaman
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

evet canim 2gün önce yapmistim negatif cikmisti simdi 2dk sonra cikti hemen cizgi.
Bende inanamiyorummmmmdelikafadulden
ne olur dua edin benim icin bu kez hersey yolunda gitsin ne olur :Saruboceq:

canım ınsalah bu sefer korktugun gıbı olmaz
hemen doktora gıdersın oncekınde boyle bı sorun yasadıgını bılıyor zaten
dınlenırsın bı sure bı sekılde guzelce atlatırsın ınsallah

ya valla cok sevındım
ınsallah en yakın zzamanda takıpcın olarak gelırız arkandan

evet insallah canim bukez tabi daha dikkatli olucam daha bilincliyim cünkü.

INSALLAH sizde cok bekletmeden hemen gelirsiniz ardimdan verirsiniz güzel haberleri INSALLAH INSALLAH.

canim biliyosun burda maalesef öyle bi imkan yok.
P.tesi ancak arayabilirim doktorumu.
bi yandanda hemen gitmek istemiyorum cünkü erken gidince dahada stres oluyo yok kalp atisi duyulmadi yok bidaha gel yok kücük vs.
arayip sadece kan testi icin soracam.

anladım canım dogru sızın orda durumlr farklı
neyse aslında dedııgn gıbı sureklı doktora gıdıp gelmekde streslı bır durum zaten
o yuzden en ıyısı bıraz beklemek
eeee esın yanındamı o ne tepkı verdı

hayir canim esim calisiyo gece geliyo.
bende mrk ediyorum tepkisini :)

ya kimse beni merAK etmiyormu
neden kimse ghirip bişiler yazmıyo bakmıyo küstüm hepinize aşkolsun

yahu kıvırım valla şaşırdım. bu doktorları dövcem artık. benimkide bi karış mesafeden enfeksiyonu göremedi öküz. kaşınıyorum hatır hatır nerdeyse kendimi zor tutuyorum dısarıda falan..o derece yani .adam bakt ıyok bişey dedi. başka dr a gittim. ileri derece olmuş dedi.
ben senin bu doktorunada güvenemedim ne yalan söyleyim yani. şu ultrasonu kullanmayı öğrensem ben bakardım sana yaa. ne okuyo bunlar tıp fakültesinde bilmem .
yarın konusuruz tatlı kıvırım.. olumunekankayizsmile

kvrck canim küsme yaa..
benim firsatim olmal di o yüzden yazamadim.
üzülme sakin herseyin hayirlisi canim.
ne olursa olsun rabbim ol diyince oluyo.i
Hem nedenleri biliyosun simdi tedavi olabiliyorsun en azindan.
üzülme tamam mi

çok sagolun kızlar ya sizin buraya küçücük şeyler yazmanız bile beni acayip mutlu ediyor ama ben çok çok çok fazla korkuyorum hemde çok fazla

BEBİŞKOMMMMMMMMMM MUHTEŞEMSİN YAAAA HADİ HAYIRLISI SAKIN KÖTÜ DÜŞÜNME TEBRİK EDERİM CANIMM BENİM :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canım benım korkman cok normal hepımız bı rahatsızlıgımız olmasa bıle korkarız emınım hamıle kalınca...
sonucunda kucagıma alabılecekmıyım saglıkla dıye ...
ama korkuların sana bısey katmak yerıne senden cok buyuık seyler goturur o yuzdenn sen korkunun yerıne teslımıyetle Rabbım dılerse ne olursa olsun o bebek kucagıma saglıkla gelecek dıye dusunursen hersey daha kolay olur emınım ...

gecen gun bı yazı okumustum cok hosuma gıttı ve duamı oyle yapıyorum okudugumdan berı

"Ey Ademoğlu! sen bir şey murad edersin, Ben de bir şey murad ederim.
Ve ancak Benim murad ettiğim tahakkuk eder.
Eğer sen Benim muradıma teslim olursan, senin muradını sana veririm.
Eğer muradım hususunda Benimle çekişmeye kalkarsan, senin muradını alt-üst ederim. Netice de yine Benim muradım tahakkuk etmiş olur"

kıvırcıkım gunaydıın nasılsın ...
ÇOK KORKUYORUM LORKEM
hayatım boyunca hep hamileliğimi hayal ettim hiç bebegin dogdugunu düşünmemiştim hamileyken şunları alıcam bunları yapıcam
doktor hamile olduguna hiçbir zaman sevinmiyceksin hiçbir zaman o çocugu sahiplenmiyceksin güçlü olmak zorundasın malesef bu rahatsızlık böyle heran ne olacak bilmiyorsun dedi
bi insan bunu nasıul başarabilir ya

burdaki doktora kızıyorum insan pko yu yarayı hadi geçiyorum hepsini mantar olmuş ya onu bile göremez mi yuh artık
pko yeni olan bişey degilmiş canım ama bendeki pko adet düzenini geciktirmiyor sadece hamileligi geciktiriyomuş onun için kilo vermem lazımmış zaten bi 4 kilo vermiştim ya rejim yapıp doktor o yüzden hamile kalmış olabilirsin dedi

hastalıgım yüzünden ömür boyu salam sucuk sosis balık kırmızı et yasak falan filan işte canım sıkıldı ya
doktor bebekten önce kendi saglıgını düşün ilerde kötü şeylerle karşılaşabilirsin diyor
bende hangisini düşüncegimi şaşırdım

evet süper bişimiş hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…