Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kimse kalmamış bende çıkıyım bari
canım doktoruyn dedıgı gıbı once sen onemlısın sen saglıklı ol ki evlatların olunca onların yanında sapasaglam durabılesın
o yuzden once kendın ıcın kılo ver yedıklerıne dıkkat et sonra bebegın gelır ve saglıkla dogar ınsallah ...
guzel dusun guzel sonuca erırısın umarım ...

ben de cıkıyorum sımdı mezun bulusmamız var bugun
artık ptesı gorusurz opuyorum senı opuyorumnanaktan

ya kimse beni merAK etmiyormu
neden kimse ghirip bişiler yazmıyo bakmıyo küstüm hepinize aşkolsun

Kıvır'ım evde net olmadığı için ancak sabah görebildim yazdıklarını... Birçok şey sıralamış doktor tabii ne kadarı doğrudur bilemeyiz.Çünkü doktorlar en kötü tabloyu çizmek konusunda çok ustalar!
1.'si mantar ve rahim yarası çokta dert edilecek bişey değil.Mantar için antibiyotik veya antifungal ilaç/fitil gibi bişeyler verir..Hijyen konusunda önerilerde bulunur ve mantar geçer gider.Sadece dikkatli olman gerekli sonrasında çünkü tekrarlayabiliyor zaman zaman.... Rahim yarası da birçok bayanda olan bir hadise.. Ben gebeliğe engel olduğunu hiç duymadım rahim yarasının ...hatta yarası olup hamile kalanlar doğumda o yarayı dondurtuyorlarmış falan filan... Yani bunu da çok fazla dert etme çocuk konusunda...
Gelelim şu pko olayına... Zaten kadınların bir çoğunda pko mevcut... kimisinin haberi bile yok pko olduğundan... Sendeki pko demekki yumurtalık faaliyetlerini çokta etkilemiyor ki yumurtalaman ve adetinde sorun olmuyor.Bazı pko cinsleri bu şekilde ve bu şekilde olanların bir çoğu çok uğraşmadan kendiliğinden hamile kalabiliyorlar.Burada tek sorun doktorun dediği gibi kilo faktörü... Ne yazıkki bu pko denilen meret kilo aldırırken gayet bonkör fakat kilo verirken elinden gelen bütün cimriliği sağlıyor vücuda... Beni gördün hamile kaldığımda 80 kiloydum.Boyuma göre gayet fazla bir kilo ve ben son 1 yılda bu derece kilo aldım ve veremedim.Benimde adet gecikmem falan olmazdı ama kilo alınca o da başladı.Bu konuda şöyle düşünüyorum zayıf bünyelerde pko istediği etkiyi yapamıyor ve kişiye kilo aldırıyor kilo aldıktan sonra da tüm yumurtalama faaliyetlerini kendisi kontrol etmeye başlıyor.
Yani kilo pko'nun en büyük dostu ve yardımcısı... Bu konuda erken önlem alman ve kontrollü devam etmen hem pko açısından hemde damar sağlığın açısından gerçekten çok önemli... Nasıl olsa evdesin ve zaman sıkıntın yok; Kendine bir egzersiz programı belirle ve hergün bir ödev gibi bunu uygula... Yemek konusunda da zaten bir diyet uygulaman lazım kilo vermek için... Bu konuda belki bir diyetisyen yardımı alabilirsin.
Bunları kontrol altına aldığında sendeki pko'nun hamile kalmana çokta engelleyici bir rol oynayacağını sanmıyorum.İnşallah düşündüğümüz gibi olur.
Pıhtılaşma meselesine gelince... aramızda bunu yaşayan yok bildiğim kadarıyla ama dünya'da sen de tek değilsin ve bu soruna rağmen bebeklerini kucaklarına alanlar çoook fazla... Bu konuda tecribesi olan insanlardan yardım alıp doktorunu yönlendirebilirsin...
doktorun dediği gibi önemli olan öncelikle senin sağlığın ve senin hayatın... sağlıksız bir anne-baba'dan sağlıklı bir bebek beklemek hata olur... Hem hamileliğini daha rahat yaşamak için hemde içindeki endişeyi bir nebze hafifletmek için öncelikle kendini korumalısın...
sucuk,sosis v.s. her neyse... yememen gerekiyorsa yemeyi verirsin ama sonucunda sağlıklı kalacağını ve bebeğine kavuşabileceğini bilmek sanırım senin için onları yemekten daha önemli olacaktır.
Rabbim hepimiz için alnımıza ne yazdı bilemeyiz.Yaşadıkça görüyoruz.İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde er yada geç bebeklerimize kavuşacağız...
Her zaman dediğim gibi bu topicteki herkes hamile kalana kadar (hatta sonrasında dahi) ben burdayım!! Allah ömür verdikçe.
Biraz uzun oldu yazım ama hepsine cevap vermiş olayım dedim :lepi:

Bebişimiiiizzz çooooookkk sevindim.. inşallah bu çift çizginin karşılığını kan testinde de görürüz... haberlerini büyük bir heyecanla bekliyorum.
ben şimdiden ağır ğır halayıma başlayayım haberler geldikçe hızlanırım kaydirigubbakcemile3
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

gaye herşey o kadarda kolay degil ben hamileliğim boyunca sizin gibi alışveriş yapamıycam heran bi pıhtı atıcakta bebegimi öldürcek korkusuyla yaşıycam
hiçbi zaman hiçbi hamileliğimde sizin gibi keyifli olamıycam

Sen tekrar hamile ol, pıhtılaşma hallediliyor. kk da o kadar çok kişi varki böyle çocuk doğuran. biz sana yaşatırız hamilelik keyfini merak etme sen.. 28. haftaya kadar alışveriş yapma dedi banada dr. problem olmamasına rağmen.. sen güzel kalbini ferah tut. Rabbime bırak kendini tatlım benim

inşallah pınarım ya o kadar çok korkuyorum ki
hele burdaki doktor beni nasıl oyaladı ona kızıyorum
her ihtimali düşünmüştüm ama bu aklımın ucuna bile gelmemişti
neyseki erkenden farkedildi bebegim büyümeden kaybettim onu yoksa daha zor olucaktı benim için

lorkem
benim şimdilik ilk hedefim kilo vermek ya benim çizelgeyi degiştirebilirmisin
73.5 la başladım şimdi 72 kiloyum 60 a düşmeliyim

tatlım ani verme kiloyu. vucuduna daha ters etki yaptırırsın vallahi. sakın ha... ayda 3 kilo max..
canım doktor bana diet listesi verdi ama kilo vermek için değil kan pıhtılaşması için liste onu uygula ister istemez kilo vericeksin dedi doktor
hayatım boyujnca 73 kilo olmuycakmışım ona göre ayarla kendini dedi doktor

paşa napıyo kocaman olmuştur o şimdi yokmu yeni resimleri

var artık face de görebilirsiniz ..gayeden aldıklarımın hepsini ekledim valla arkadaş olarak. tek ricam var face de kk namına bişey yazmamanız.kk dada face bilgilerini paylaşmamak. deşifre olmayayım arkidişler.
aile faciası çıkmasın -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrr
imdattttttttttttttttttttt
biraz önce eşim kadındogum derslerine giren hocasıyla konuştu
saçmalamayın protein c protein s yüksekliği diye bi hastalık olmaz tam tersi eksikliği hastalık olur bırakın ilacı falan demiş

çıldırcam yaaaaaaaaaaaaaaaa

Kıvırcığım hani eşinin buradaki hocası vardı ya Bülent Traş hatta sen demiştin eşim onu tek geçiyor diye.Onu arayıp danışsanız.Gerekirse sonuçlarını mail yada faks yoluyla adama yollasanız da o yorumlasa hepsini.
Sonuçta eşinin hocası ve çok güvendiği biri.. ayrıca Ankarada da çok bilinen bir doktor.

protein c protein s yüksekliğine bişi bulamıyolarmış ve bu işle ilgilenen kişilerden biri esat orhonmuş

ona ulaşmaya çalıştık ama ulaşamadık olmazsa ankaraya gelicez ama nasıl

canım ekledım bende senı...
hakkaten yaaa emre kocaamnn olmus masallahh

kıvırım hakkaten anlam veremıyorum bu doktorların yorumlarına...
sınır bozucu bır durum
yahu 2 kere 2 4 degıllmı yanı
bunların bellı degerlerı yokmu hepsı ayrı keseden sallıyor

---http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wuehVRf/weight.png---

kıvırım bunu yapıstır yenı tıckerınn ..

:teytey::teytey::teytey::teytey: bebisim tebrikler guzelimm uzun zaman oldu boyle guzel haber alalmamistik .
zaten bir alinca devam geliyo en az 2-3 kisi birden guzel haber veriyo devaminda .allah tammina erdirsin guzelimm .:teytey::teytey:

merhabalar;
bebişkommm hamişsin canım tatlım inş. sağlıkla kucağına alırsınkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance:

kızlar burada çok şiddetli yağmur yağıyor
hava kapalı
dün akşam oğluşumun eşyalarını yıkadım kurudular onları ütüleyecem

kız kıvırcığım gerçekten bu doktorlar seni allak bullak ettiler
inan senin durumunu okurkenbenim kafam karıştı seni düşünemiyorum kafan nasıl karışıktır
canım keşke ankaradayken şu eşinin hocasına gitseydin tatlım yaa
ne bileyim bildik birinin söylediklerine inanmak onun doğrultusunda bu sürece devam ettirmek senin için daha iyi olur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…