- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #18.421
ÇOK KORKUYORUM LORKEM
hayatım boyunca hep hamileliğimi hayal ettim hiç bebegin dogdugunu düşünmemiştim hamileyken şunları alıcam bunları yapıcam
doktor hamile olduguna hiçbir zaman sevinmiyceksin hiçbir zaman o çocugu sahiplenmiyceksin güçlü olmak zorundasın malesef bu rahatsızlık böyle heran ne olacak bilmiyorsun dedi
bi insan bunu nasıul başarabilir ya
burdaki doktora kızıyorum insan pko yu yarayı hadi geçiyorum hepsini mantar olmuş ya onu bile göremez mi yuh artık
pko yeni olan bişey degilmiş canım ama bendeki pko adet düzenini geciktirmiyor sadece hamileligi geciktiriyomuş onun için kilo vermem lazımmış zaten bi 4 kilo vermiştim ya rejim yapıp doktor o yüzden hamile kalmış olabilirsin dedi
hastalıgım yüzünden ömür boyu salam sucuk sosis balık kırmızı et yasak falan filan işte canım sıkıldı ya
doktor bebekten önce kendi saglıgını düşün ilerde kötü şeylerle karşılaşabilirsin diyor
bende hangisini düşüncegimi şaşırdım
canım doktoruyn dedıgı gıbı once sen onemlısın sen saglıklı ol ki evlatların olunca onların yanında sapasaglam durabılesınkimse kalmamış bende çıkıyım bari
kızlar ya bi degil çok sorun çıktı
kafayı yicem ben ya
rahimde yara var pıhtılaşma var
bana pko daha kötü diyen kızlar bende pkoda varmışşş
moralimizi bozduk geldik işte ne siz sorun ne ben deyim
2 ay hamile kalmak yasak antibiyotikler falan kullanıcam
sonra 5 tane ilaç verdi 2 ay ona başlıycam
2 ay sonunda direk aspirine başlıycam deneme yapıcakmışım ve çocugu sahiplenmiycekmişim her an düşük yapabilirmişim eger düşük olursa diger gebelikte ignelere başlıycaz
hayatım boyunca doktor kontrolünde olucakmışım
burdea ki gerizekaLI ne rahimdeki yarayı görmüş ne de pko oldugumu görmüş aptal ya sinir oldum
hayatım boyunca 70 kilodan bir kilo bile yukarı çıkmıycakmışım hamilelik düşündügüm içinde şuan 60 kiloya düşmem gerekiyomuş yoksa hayatımı riske atıyomuşum çünkü aile hikayemde kalp ve felç var tansiyon var benimde kalp rahatsıozlıgım var yani her bir halt var yani uf yaaaaaa
kızlar yıkılmış vaziyetteyim
ya kimse beni merAK etmiyormu
neden kimse ghirip bişiler yazmıyo bakmıyo küstüm hepinize aşkolsun
kizlarrrrrrrrrrrr sabah test yapacaktim dayanamadim az önce yaptim
ikinci cizgi cikti delikafadulden
inanamiyorummmmm cok heycanliyimm ellerim titriyo suan.
ama cok korkuyorum ya yine ayni seyleri yasarsam diye gercekden olmasi kadar sevinemedim bile((
gaye herşey o kadarda kolay degil ben hamileliğim boyunca sizin gibi alışveriş yapamıycam heran bi pıhtı atıcakta bebegimi öldürcek korkusuyla yaşıycam
hiçbi zaman hiçbi hamileliğimde sizin gibi keyifli olamıycam
Sen tekrar hamile ol, pıhtılaşma hallediliyor. kk da o kadar çok kişi varki böyle çocuk doğuran. biz sana yaşatırız hamilelik keyfini merak etme sen.. 28. haftaya kadar alışveriş yapma dedi banada dr. problem olmamasına rağmen.. sen güzel kalbini ferah tut. Rabbime bırak kendini tatlım benim
lorkem
benim şimdilik ilk hedefim kilo vermek ya benim çizelgeyi degiştirebilirmisin
73.5 la başladım şimdi 72 kiloyum 60 a düşmeliyim
canım doktor bana diet listesi verdi ama kilo vermek için değil kan pıhtılaşması için liste onu uygula ister istemez kilo vericeksin dedi doktortatlım ani verme kiloyu. vucuduna daha ters etki yaptırırsın vallahi. sakın ha... ayda 3 kilo max..
paşa napıyo kocaman olmuştur o şimdi yokmu yeni resimleri
kızlarrrrrrrr
imdattttttttttttttttttttt
biraz önce eşim kadındogum derslerine giren hocasıyla konuştu
saçmalamayın protein c protein s yüksekliği diye bi hastalık olmaz tam tersi eksikliği hastalık olur bırakın ilacı falan demiş
çıldırcam yaaaaaaaaaaaaaaaa
protein c protein s yüksekliğine bişi bulamıyolarmış ve bu işle ilgilenen kişilerden biri esat orhonmuşKıvırcığım hani eşinin buradaki hocası vardı ya Bülent Traş hatta sen demiştin eşim onu tek geçiyor diye.Onu arayıp danışsanız.Gerekirse sonuçlarını mail yada faks yoluyla adama yollasanız da o yorumlasa hepsini.
Sonuçta eşinin hocası ve çok güvendiği biri.. ayrıca Ankarada da çok bilinen bir doktor.
canım ekledım bende senı...var artık face de görebilirsiniz ..gayeden aldıklarımın hepsini ekledim valla arkadaş olarak. tek ricam var face de kk namına bişey yazmamanız.kk dada face bilgilerini paylaşmamak. deşifre olmayayım arkidişler.
aile faciası çıkmasın -tatlicadiarzu-
kızlarrrrrrrr
imdattttttttttttttttttttt
biraz önce eşim kadındogum derslerine giren hocasıyla konuştu
saçmalamayın protein c protein s yüksekliği diye bi hastalık olmaz tam tersi eksikliği hastalık olur bırakın ilacı falan demiş
çıldırcam yaaaaaaaaaaaaaaaa
:teytey::teytey::teytey::teytey: bebisim tebrikler guzelimm uzun zaman oldu boyle guzel haber alalmamistik .kizlarrrrrrrrrrrr sabah test yapacaktim dayanamadim az önce yaptim
ikinci cizgi cikti delikafadulden
inanamiyorummmmm cok heycanliyimm ellerim titriyo suan.
ama cok korkuyorum ya yine ayni seyleri yasarsam diye gercekden olmasi kadar sevinemedim bile((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?