- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #18.561
ay kıyamam...sular düşün ığıl ığıl akan:)) çağlayanlar....
ya kızlar otelde gulaş çorbası yedim tarifini bilen varmı netten bakıyorum ama yapan varsa denenmiş tercih ederim
bende yemek çeşitlerimi çoğaltmayı severim ne vardı çorbanın içinde etmi kıymaysa olurda etse yemem bulursan banada ver
bebişkommmmmmmmmm
hadi ya ben burdayken yap şu testi tekrar hamileyim diye bagırda bi daha halay çekelim
bebişkommmmmmmmmm
hadi ya ben burdayken yap şu testi tekrar hamileyim diye bagırda bi daha halay çekelim
kız valla gıttgıımde yuruyus banduında ve bısıklette yer yoktu gec kaldımlan dana bak deli gibi hoplayıp zıplama 1 haftan var dikkat et
kız o iki hoplaYIP zıplasa bacaklarını kırar bi görsen incecik
valla bız dısardaydık garaja arabayı koyarken falan oldu sanırım hıc bılmıyoruzkızlar dün geceki sarsıntıyı kocam hissetti ben ayaktaydım hiç anlamadım...
Bende istiyorum da canim wcye gidesim yok daha :))
Belki birazdan gelir,
Kizlar az önce 2.testi de yaptim ve sonuc ayni ikinci cizgi hemen cikti :)))
ay cok mutluyum ama bi okadarda endiseli..
Bisi sorcam idrarda protein olmasi gebelikde sakincalimi?
Ohhh ohhhh şıkıdık şıkıdık alkisalkisalkis :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: hihoyyythihoyyyt
süper valla!!!!
idrarda üre olayı bi çok şeyin belirtisi canım... eşimin son testlerinde de çıkmıştı... bol bol su içmeni tavsiye ederim...Genellikle böbrekten kanaklı olurmuş fakat vücutta bir iltihap olduğunda da (idrar yolunda v.s.) üre yükselebilirmiş. Doktora gittiğinde muhtemelen bununla ilgili yardımcı olur. Bol bol su iç.
canım cok guzel yaaaKizlar az önce 2.testi de yaptim ve sonuc ayni ikinci cizgi hemen cikti :)))
ay cok mutluyum ama bi okadarda endiseli..
Bisi sorcam idrarda protein olmasi gebelikde sakincalimi?
Bu arada herkese günaydın kızlaaarrr... hepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah...
sagol canim. Zaten doktorumda bol bol su ic dedi. Nedenini bi türlü bulamiyorlar zaten kanda oluyo idrarda. Simdi gebelikde tehlike olurmu diye korktumbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?