Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

günaydın canlarım hepinize güzel bir hafta diliyorum geçmişi oku oku anca bitirebildim o yüzden geç cevap verdim canlarım.

tatlım çok üzüldüm inan ve çok sinirlendim drlara hepsinin ağzı ayrı laf yapmış inşallah iyi bir dr bulup bugünleri sağlıklı bi şekilde atlatırsın tatlım güzel Allahım mükafatını verecektir merak etme sabret elinden geleni yap yeterli bizler senin yanındayız

tatlım çok sevindim inşallah güzel Allahım bir daha aynı acıyı yaşatmaz da kucağına almayı nasip eder canım

kızlar günaydın kociş yeni gitti o gitmeden açamadım interneti

HALEVİM canım benim sagolasın
kızlar ben hepinizin dualarını bekliyorum nolur dualarınızdan eksik etmeyin beni

kızlar ben hepinizin dualarını bekliyorum nolur dualarınızdan eksik etmeyin beni

hepimizin dualarında varsın elbet canım güzel Allahım önce senin sağlığını versin sonra sağlıklı bi bebiş nasip etsin canım

kıss bu ravza hepinizi yoldan çıkarmış ama pabuçlar süperrrrrrrrrrr
he valla ya degıstırın dedı hemen degıstırdı cok soz dınleyen hatunlarız ya aklinialirimsmile

gunaydın canım nasılsın bakalım ..
emın ol dularımızda varsın ...

kızlar acaıb acaıb ruylara gordum
ama bırınde denızdeydım kayıkta
ama o kadar muhtesem bı denızkı fılmlerde adaların cevresındekı gıbı berrak masmavı
suyuda ellıyorum o kadar sıcacıkkkıiii
hayır olsun ınsallah okudum genelde denız guzel yorumlanmıs

bugun cok fazla akıntım var
beyaz beyaz kısttenmıdır dıye korkuyorum bilmiyorumkismile

kıvırım rabbim inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar kısmet etsin sana ve isteyen herkese

kızım senin zaten zamanın gelmedimi? o akıntı hamilelikte de oluyor....

deniz güzeldir canım sıkıntılardan kurtulduguna işarettir inşallah
geçen ay benimde öyle akıntılarım vardı bebek geldi umarım sendede öyle olur

kız bitte hiç bilmiyorum örmeyi ama bakayım beceririsem senin kıza patik yapıcam

bitte, edut+, halev+, kvrck+

yaruu kuslarimm hepinize gunaydinn ŞenizŞeniz
amaaaaaaaaaaaaaaaaaa KAYNANAMMMMMMM CAGIRDIIII SIMDI kahvalti hazirlamiss yaaaaaaaaaaaaa offffffffff simdi sizinle sohbet etcektim ben
neyse evdeyim ben yine gelirim opuldunuzz anacimm byyyyyyyyyyyyyyyy

hee

LOPRKEEEEEEEE bol sanslar fitness taa sanaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile5

bu arada canlar dün ilk defa beyaz bi akıntım geldiğini gördüm tabi pek takılmadım zaten bu ay boşladım eşimde geceye geçti gündüz uyuyamadığndan hava kararınca uyuyor bende uyandırmaya kıyamıyorum bu ay böle gidecek o yüzden çok şükür kafam rahat ama bebek konuşundaki düşüncelerim hala aynı düşünmeden olmuyor sadece acabalardan kurtuldum o kadan

kıvırım rabbim inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar kısmet etsin sana ve isteyen herkese

canım benim sagol
kabullendik artık durumu zorda olsa artık tedavisine bakıcaz hayırlısı olsun bizim sınavımızda bu olacak demekki

allah allah ya hazır kahvaltıya çagırıyor kadıncagız daha ne istiyosun beni çagıran olsa hemen giderim

ne kıyamıyosun ya o canı isteyince sana kıyıyo ama

günaydın tatlım hoşgeldin güle güle afiyet olsun

kızım senin zaten zamanın gelmedimi? o akıntı hamilelikte de oluyor....

deniz güzeldir canım sıkıntılardan kurtulduguna işarettir inşallah
geçen ay benimde öyle akıntılarım vardı bebek geldi umarım sendede öyle olur

daha bır haftam var ama
haftaya ptesı ıgneden sonrakı 14. gunum oluyor eyvahedigeldismile
hayırlısı ya ınsallah
ama nedense bende hep abımden ogrendıgım kotu dusun ıyı cıkarsa sevınırsın mantıgı oluyor son zamanlarda
sempatiksalakcinni

allah allah ya hazır kahvaltıya çagırıyor kadıncagız daha ne istiyosun beni çagıran olsa hemen giderim

ne kıyamıyosun ya o canı isteyince sana kıyıyo ama

valla her istediğimi yapıyor sağolsun kocişim, zaten tsh için ilaç kullanıyorum ya tatlım o yüzden de rahat bıraktım ikimizi de

LOPRKEEEEEEEE bol sanslar fitness taa sanaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile5
geldi topıgmızın delisi sempatiksalakcinni
saolasın canım gıdeyım geleyım anlatırım sıze

canım hayırlısı yahuuu
belkı bakarsın kafan rahatken ertelemısken herseyı gelıveır bebegın bellı mı olur o yuzden canınız ıstedıkce mutlaka calısmalara devam edın tabııkısı

canlar ben gıdıyorum operım sızlerııı

ayyyy ben ne çekiyorum o mantıktan bniliyomusun
eşimin düz mantıgı herşeyi felaketmiş gibi yorumlar iyi çıkarsa seviniriz işte diye
sizin için iyide çevrenizdekiler için iyi oldugunu söyleyemiycem bi süre sonra beni bozmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…