- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #18.521
kızlar ya bi degil çok sorun çıktı
kafayı yicem ben ya
rahimde yara var pıhtılaşma var
bana pko daha kötü diyen kızlar bende pkoda varmışşş
moralimizi bozduk geldik işte ne siz sorun ne ben deyim
2 ay hamile kalmak yasak antibiyotikler falan kullanıcam
sonra 5 tane ilaç verdi 2 ay ona başlıycam
2 ay sonunda direk aspirine başlıycam deneme yapıcakmışım ve çocugu sahiplenmiycekmişim her an düşük yapabilirmişim eger düşük olursa diger gebelikte ignelere başlıycaz
hayatım boyunca doktor kontrolünde olucakmışım
burdea ki gerizekaLI ne rahimdeki yarayı görmüş ne de pko oldugumu görmüş aptal ya sinir oldum
hayatım boyunca 70 kilodan bir kilo bile yukarı çıkmıycakmışım hamilelik düşündügüm içinde şuan 60 kiloya düşmem gerekiyomuş yoksa hayatımı riske atıyomuşum çünkü aile hikayemde kalp ve felç var tansiyon var benimde kalp rahatsıozlıgım var yani her bir halt var yani uf yaaaaaa
kızlar yıkılmış vaziyetteyim
kizlarrrrrrrrrrrr sabah test yapacaktim dayanamadim az önce yaptim
ikinci cizgi cikti delikafadulden
inanamiyorummmmm cok heycanliyimm ellerim titriyo suan.
ama cok korkuyorum ya yine ayni seyleri yasarsam diye gercekden olmasi kadar sevinemedim bile((
kızlar günaydın kociş yeni gitti o gitmeden açamadım interneti
HALEVİM canım benim sagolasın
kızlar ben hepinizin dualarını bekliyorum nolur dualarınızdan eksik etmeyin beni
amin canım ecmainhepimizin dualarında varsın elbet canım güzel Allahım önce senin sağlığını versin sonra sağlıklı bi bebiş nasip etsin canım
kıss bu ravza hepinizi yoldan çıkarmış ama pabuçlar süperrrrrrrrrrr
he valla ya degıstırın dedı hemen degıstırdı cok soz dınleyen hatunlarız ya aklinialirimsmilekıss bu ravza hepinizi yoldan çıkarmış ama pabuçlar süperrrrrrrrrrr
kızlar ben hepinizin dualarını bekliyorum nolur dualarınızdan eksik etmeyin beni
he valla ya degıstırın dedı hemen degıstırdı cok soz dınleyen hatunlarız ya aklinialirimsmile
gunaydın canım nasılsın bakalım ..
emın ol dularımızda varsın ...
kızlar acaıb acaıb ruylara gordum
ama bırınde denızdeydım kayıkta
ama o kadar muhtesem bı denızkı fılmlerde adaların cevresındekı gıbı berrak masmavı
suyuda ellıyorum o kadar sıcacıkkkıiii
hayır olsun ınsallah okudum genelde denız guzel yorumlanmıs
bugun cok fazla akıntım var
beyaz beyaz kısttenmıdır dıye korkuyorum bilmiyorumkismile
deniz güzeldir canım sıkıntılardan kurtulduguna işarettir inşallahhe valla ya degıstırın dedı hemen degıstırdı cok soz dınleyen hatunlarız ya aklinialirimsmile
gunaydın canım nasılsın bakalım ..
emın ol dularımızda varsın ...
kızlar acaıb acaıb ruylara gordum
ama bırınde denızdeydım kayıkta
ama o kadar muhtesem bı denızkı fılmlerde adaların cevresındekı gıbı berrak masmavı
suyuda ellıyorum o kadar sıcacıkkkıiii
hayır olsun ınsallah okudum genelde denız guzel yorumlanmıs
bugun cok fazla akıntım var
beyaz beyaz kısttenmıdır dıye korkuyorum bilmiyorumkismile
kıvırım rabbim inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar kısmet etsin sana ve isteyen herkese
GELL anammm senide cikarayim yoldann .duzz gitt saga don yoldan ciktinnn bak delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden yoldan cikmak n kolaymis bitterr cikolatamm demiii:smiley-cool:kıss bu ravza hepinizi yoldan çıkarmış ama pabuçlar süperrrrrrrrrrr
allah allah ya hazır kahvaltıya çagırıyor kadıncagız daha ne istiyosun beni çagıran olsa hemen giderimbitte, edut+, halev+, kvrck+
yaruu kuslarimm hepinize gunaydinn ŞenizŞeniz
amaaaaaaaaaaaaaaaaaa KAYNANAMMMMMMM CAGIRDIIII SIMDI kahvalti hazirlamiss yaaaaaaaaaaaaa offffffffff simdi sizinle sohbet etcektim ben
neyse evdeyim ben yine gelirim opuldunuzz anacimm byyyyyyyyyyyyyyyy
hee
LOPRKEEEEEEEE bol sanslar fitness taa sanaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile5
ne kıyamıyosun ya o canı isteyince sana kıyıyo amabu arada canlar dün ilk defa beyaz bi akıntım geldiğini gördüm tabi pek takılmadım zaten bu ay boşladım eşimde geceye geçti gündüz uyuyamadığndan hava kararınca uyuyor bende uyandırmaya kıyamıyorum bu ay böle gidecek o yüzden çok şükür kafam rahat ama bebek konuşundaki düşüncelerim hala aynı düşünmeden olmuyor sadece acabalardan kurtuldum o kadan
bitte, edut+, halev+, kvrck+
yaruu kuslarimm hepinize gunaydinn ŞenizŞeniz
amaaaaaaaaaaaaaaaaaa KAYNANAMMMMMMM CAGIRDIIII SIMDI kahvalti hazirlamiss yaaaaaaaaaaaaa offffffffff simdi sizinle sohbet etcektim ben
neyse evdeyim ben yine gelirim opuldunuzz anacimm byyyyyyyyyyyyyyyy
hee
LOPRKEEEEEEEE bol sanslar fitness taa sanaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile5
kızım senin zaten zamanın gelmedimi? o akıntı hamilelikte de oluyor....
deniz güzeldir canım sıkıntılardan kurtulduguna işarettir inşallah
geçen ay benimde öyle akıntılarım vardı bebek geldi umarım sendede öyle olur
allah allah ya hazır kahvaltıya çagırıyor kadıncagız daha ne istiyosun beni çagıran olsa hemen giderim
ne kıyamıyosun ya o canı isteyince sana kıyıyo ama
geldi topıgmızın delisi sempatiksalakcinniLOPRKEEEEEEEE bol sanslar fitness taa sanaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile5
bu arada canlar dün ilk defa beyaz bi akıntım geldiğini gördüm tabi pek takılmadım zaten bu ay boşladım eşimde geceye geçti gündüz uyuyamadığndan hava kararınca uyuyor bende uyandırmaya kıyamıyorum bu ay böle gidecek o yüzden çok şükür kafam rahat ama bebek konuşundaki düşüncelerim hala aynı düşünmeden olmuyor sadece acabalardan kurtuldum o kadan
daha bır haftam var ama
haftaya ptesı ıgneden sonrakı 14. gunum oluyor eyvahedigeldismile
hayırlısı ya ınsallah
ama nedense bende hep abımden ogrendıgım kotu dusun ıyı cıkarsa sevınırsın mantıgı oluyor son zamanlarda
sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?