- 6 Ekim 2016
- 171
- 102
- 103
- 38
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Tebrikler canim hamilesin benim oglumdada böyle olmustu allah kucaginda koysun banada dua et canim olurmuCanım normalde yarın kan verecektim bugün işten çıktım eve geliyodum eczanenin önünde bi idrar testi alayım negatifte pozitifte çıksa yarın kan veririm dedim testi yaptım bat bugün normalde olmadı teste bakar mısın yanılma payı yoktur inşallah hiç beklemedim damlatır damlatmaz böyle çıktı
kızlar, nolur bana da birsey deyin..
adet gününe 12 gün kala gelen çoook az miktarlı bazen pembe bazen kahve lekelenme yerleşme kanaması mıdır
İnşallah canım ya. kist şu bu filan olabilir diye de cok korkuyorum ..İnsan korunmayı bıraktığı dönemde o kadar çok hamilelik belirtisi yaşıyor ki sonra regli olduğunda bunları kendim uydurmadım ya diye yanılgıya düşüyor.
Yumurta sperm tarafından döllendiğinde böyle minik kanamalar olabilir. Umarım sizinde döllenmeniz gerçekleşmiştir.
Seve seve canm istedgn zaman sorablirsnBn degilim malesrf yarin belkide bu aksam baslicm calismalara daha coook var 19 kasim bat cnm Allah bagislasin ama yazman iyi oldu en azindan bilgileniyrz bn bata yakin soru yagmuruna tutarim seni eeee anne olmak kolay degil bizide cekicen azcikkk :))
Cnm yumurtlama kanamasi olabilir degerlendir bu kadar erkn yerlesme olmaz yumurtlama donemi catlaynca oyle lekelenmeler olabilirkızlar, nolur bana da birsey deyin..
adet gününe 12 gün kala gelen çoook az miktarlı bazen pembe bazen kahve lekelenme yerleşme kanaması mıdır
Yani anlatilanlara gore cogu yumurtlsma doneminden sonra baslamis yani hmn hmn 10 gun kala cnm yasamadm ama herseyi ogrendm insallah bebistrBahsettiğiniz göğüs ağrısı mide bulantısı ve kasıkta batmalar battan ne kadar zaman önce yaşadınız ?
Benim bata 10 gün var bunları yaşıyorum acaba çok mu erken :/
Tamam canım çok sağol.Nasip cnm uzulme insallah olacak okadar piskolojiyi veryrzki adetlerimiz bile anormal oluyo bn regliykn bile test yaptgmi biliyrm insan inanmak istedigi seye inanyr iste uzulme litfn
Ya kil gibi ince birsey var cnm ama yaniltmkta istmm bat kacKızlar hangi konuya yazacağımı bilemedim ama testime bi bakarmısınız çizgiyi görcekmisiniz
Canım karışık ya 20 eylül de adet oldum 5 ekimde az süren bişey bende bilemedim yaniYa kil gibi ince birsey var cnm ama yaniltmkta istmm bat kac
Bahsettiğiniz göğüs ağrısı mide bulantısı ve kasıkta batmalar battan ne kadar zaman önce yaşadınız ?
Benim bata 10 gün var bunları yaşıyorum acaba çok mu erken :/
İnşallah canım ya. kist şu bu filan olabilir diye de cok korkuyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?