hamileler buraya hamilelik belirtileriniz nelerdi?

benim hamileliğimdeki belirti göğüslerimin yumurtlama döneminden itibaren sürekli acımasıydı, normalde adetten önceki hafta acımaya başlardı, ama bu dönemde sürekli göğsüm acıdı hatta dokunulmayacak kadar fazlaydı, başka da belirti hatırlamıyorum.

kızlar, nolur bana da birsey deyin..
adet gününe 12 gün kala gelen çoook az miktarlı bazen pembe bazen kahve lekelenme yerleşme kanaması mıdır

Merhaba kizlar benimde adetime bugünüde sayarsak 5 gün var dün erken gebelik testi aldim ve sonuc negativ sizce bi ihtimal varmi daha lütfen banada dua edin allah her isteyen her dileyene versin kurban oldugum allah

Tebrikler canim hamilesin benim oglumdada böyle olmustu allah kucaginda koysun banada dua et canim olurmu

adet gününe 12 gün kala gelen çoook az miktarlı bazen pembe bazen kahve lekelenme yerleşme kanaması mıdır

İnsan korunmayı bıraktığı dönemde o kadar çok hamilelik belirtisi yaşıyor ki sonra regli olduğunda bunları kendim uydurmadım ya diye yanılgıya düşüyor.
Yumurta sperm tarafından döllendiğinde böyle minik kanamalar olabilir. Umarım sizinde döllenmeniz gerçekleşmiştir.

Ben de çok yeni hamileyim , en belirgin özelliğim tek taraflı meme ucu sızısı, tek taraflı olması beni hamilelikten çok kötü bir tümör algısı yüzünden korkuttu hatta bu süreçte iki defa meme usg çektirdim.
Ayaklarım inanılmaz üşüdü. Ve klasik kasık agrısı, sol kasığım (yumurtalığım değil) bildiğiniz bacak birleşim noktası yürüme konusunda zorlayacak kadar ağrıdı. Onun dışında çok büyük belirti yaşamadım.

Hatta korunmayı bıraktığımdan beri hamile kaldığım aydan çok daha fazla belirti yaşadım. İsteyen herkes dileğine kavuşsun.

Bahsettiğiniz göğüs ağrısı mide bulantısı ve kasıkta batmalar battan ne kadar zaman önce yaşadınız ?
Benim bata 10 gün var bunları yaşıyorum acaba çok mu erken :/

İnşallah canım ya. kist şu bu filan olabilir diye de cok korkuyorum ..

Seve seve canm istedgn zaman sorablirsn

Cnm yumurtlama kanamasi olabilir degerlendir bu kadar erkn yerlesme olmaz yumurtlama donemi catlaynca oyle lekelenmeler olabilir

Kızlar hangi konuya yazacağımı bilemedim ama testime bi bakarmısınız çizgiyi görcekmisiniz

Eklentiler

• IMG_2979.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 78
Bahsettiğiniz göğüs ağrısı mide bulantısı ve kasıkta batmalar battan ne kadar zaman önce yaşadınız ?
Yani anlatilanlara gore cogu yumurtlsma doneminden sonra baslamis yani hmn hmn 10 gun kala cnm yasamadm ama herseyi ogrendm insallah bebistr

Bata 10 gün varken meme ucu acısı yaşadım , öyle ağrı falan olmadı. Hatta mide bulantısına karşı eşiğim çok düşüktür. Ona rağmen hala aşırı mide bulantım yok.

herkese merhaba FSH değerini düşüren hayıt tohumu deneyen var mı faydası oluyormu..lütfen bilgisi olan varsa mesajlarınızı bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…