- 24 Şubat 2016
- 186
- 68
- 13
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Gebelik testi yaptım 2.cizgi silik çıktı sanki bana mi oyle geliyor bilemedim..hamilemiyim acaba anlayan bilen varmi acaba yardimcu olursaniz ne guzel olur.
Merhabalar 4 haftalik gebeyken bebisiniz ultrsnda gozuktu mu acaba ?Yerleşme kanaması olabilir inşallahta öyledir bende 4hafta+2günlük gebişim :) bende yerleşme kanaması olmadı ama kimisinden oluyormuş
Benimde silikti test yaptigimda bir sure bekledikten sonra kan testi yaptirdim ve hamile oldgmu igrendim ins allah gonlune gore verirGebelik testi yaptım 2.cizgi silik çıktı sanki bana mi oyle geliyor bilemedim..hamilemiyim acaba anlayan bilen varmi acaba yardimcu olursaniz ne guzel olur.
Insallah bizdede pozitif cikar canim cok istiyoruz bebis.regl olmama 4 gun var.kasiklarimda agri var sanki adet olacakmis gibi hissediyorum midemde gun boyu bulanma oluyo anlamadim umutlanamiyorum adetmi olacam hamilemiyim bilmiyorum kac gun sonra kan testi yaptiemaliyim acabaBenimde silikti test yaptigimda bir sure bekledikten sonra kan testi yaptirdim ve hamile oldgmu igrendim ins allah gonlune gore verir))
Insallah bizdede pozitif cikar canim cok istiyoruz bebis.regl olmama 4 gun var.kasiklarimda agri var sanki adet olacakmis gibi hissediyorum midemde gun boyu bulanma oluyo anlamadim umutlanamiyorum adetmi olacam hamilemiyim bilmiyorum kac gun sonra kan testi yaptiemaliyim acaba
Ben 5 haftam dolunca gittim kesem göründü 7 haftam dolunca da Bebek ve kalp atışıMerhabalar 4 haftalik gebeyken bebisiniz ultrsnda gozuktu mu acaba ?
Günaydın bu gün 8.gün hala regl olmadım yarın doktora gidiyorum..İnşallah hayırlı haber alırım
Benim de adetten 2 gun oncesi bu dediginiz seler oldu ve hala akintim oluyo kasik agrisi ve bacak agrisi adetim gecikince adetten 1 gun sora test yaptm sonuc negatif ciktiSelam, battan 1 hafta öncesinde geceleri sıcak basması, aşırı gaz , mknik minik batmalar ve normalde adet oncesi olmadığı kadar akintihadi inşallah sende hamilesindir
İyi akşamlar konunun ustunden zaman geçmiş epey ama bende de aynı durum var suan da. Yerleşme kanaması mıydı yaşadığınız ? Adet döneminde oldu benimde ve daha test yaptirmadimHayir yogun degil az geldigini hissetmyorum bile pecete var ona degiyo o kadar ama kirmizi yerlesme kanamasi olmaz dyen de cok oyle yasayanda yok
Yooo cnm regli olmusm insallsh senin yerlesmedirİyi akşamlar konunun ustunden zaman geçmiş epey ama bende de aynı durum var suan da. Yerleşme kanaması mıydı yaşadığınız ? Adet döneminde oldu benimde ve daha test yaptirmadim
Ben de regl oldumYooo cnm regli olmusm insallsh senin yerlesmedir
Aslında acaba hamilemiyim demen bile bi işaret canm bnm kasıgımdan bacagıma dogru bi sızı oluyodu ve bn cok keskin kokulardn tiksindm bide koku hassaiyeti artıyo en önemlisi memişlerde hassasiyet belirti bnceButun hamişlerden yardim istiyorum belirtileriniz nelerdir.... yardimci olun lutfen.. adetime 1 hafta var kasigima bisey batiyo adet olcam saniyorum akintim oluyo sadece..
Bn degilim malesrf yarin belkide bu aksam baslicm calismalara daha coook var 19 kasim bat cnm Allah bagislasin ama yazman iyi oldu en azindan bilgileniyrz bn bata yakin soru yagmuruna tutarim seni eeee anne olmak kolay degil bizide cekicen azcikkk :))Aslında acaba hamilemiyim demen bile bi işaret canm bnm kasıgımdan bacagıma dogru bi sızı oluyodu ve bn cok keskin kokulardn tiksindm bide koku hassaiyeti artıyo en önemlisi memişlerde hassasiyet belirti bnce
Nasip cnm uzulme insallah olacak okadar piskolojiyi veryrzki adetlerimiz bile anormal oluyo bn regliykn bile test yaptgmi biliyrm insan inanmak istedigi seye inanyr iste uzulme litfnBen de regl oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?