- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Olsun üzülme ben 7 gün gecikti yaptım böyleydi 10. Gün kesin bisey var diye heveslendim pahalı aldim yaptım yine aynısı çıktı beynimde kendimi hamile olmadığıma inandırdım ertesi günü akşama dogru adet oldum malesef hic fazla gecikme olmazdi o kadar emin olmuştumki ikinci testten sonra durumu kabullendim mecbur ve adet gördüm pes etme insallah olacak Allah isteyen herkese nasip etsinHc bsey yok iste
Insallah canim bizim adama yalvariyorum şu keci boynuzu kurunden kullan diye istemiyor hic bir sey yapmıyor kendiliginden düzelir diyor bize ameliyat filan denmedi tek sorun sigara onu biraksin deyip yolladilar haftaua pazartesi sperm testi yapilacak bakalim sonuc ne olmus bu hesabi açtığımda 26 yaşımday mışım simdi 28 oldum hala bir şey olmadi iki senedir hayırlısı diyorum en gzuel zamani Allah bilir elimden geleni yaparım sonrası Allaha kalmış canim insallahP ponnyy26
Canım benim inş yoluna girer her şey bnm de eşimde sperm azlığı vardı doktor varikosel dedi ve ameliyat oldu sonrasında 6 ay proxeed plus toz kullandı ayrıca zeytinyağına incir bekletip yedirdim bir de keçiboynuzu pekmezi içti.sayı 17 milyondan 100 milyona çıktı. Tabi her test sonucuna da güvenmmk lazım çünkü sperm testlerinde sayılar çok değişebiliyor.biz de çok istiyoruz bebiş,hala uğraşıyoruz.eşine acil şifalar versin rabbim güzel haberler alın inş
Valla canım varla yok arası eğer adet olmazsan 2 sonra bir daha yap derimHc bsey yok iste
Cnm bn bsey srcam tekrar test yaptm göz yanilmasi falan deqil evet ikinci cizqi var hatta esimde qordu ama cok silik snce ihtimali ne ya kafayi yicemValla canım varla yok arası eğer adet olmazsan 2 sonra bir daha yap derim
Yaptığın son testi at bi bakalım canım akintin var mı sulu yada sulu ya yakinCnm bn bsey srcam tekrar test yaptm göz yanilmasi falan deqil evet ikinci cizqi var hatta esimde qordu ama cok silik snce ihtimali ne ya kafayi yicem
Attm ama cnm o yuzdn cekemiyrm maalesf kske atmadan cekseydm ara ara beyaz akntim oluyo cnm bde kaslarmda ve karnmda srekli sizi ve batma var bilemdm ya oof.Yaptığın son testi at bi bakalım canım akintin var mı sulu yada sulu ya yakin
Benim esimde sperm sorunu vardi 2 sene once canlı ve hareketli olmadigini öğrenmiştik bu sene tekrar yeniden test yaptırmaya karar verdik hastane de yaptırdığım icin pek ilgili olmadilar sigarayi biraksin olur deyip yolladilar ne bir takviye nede ilac hic bir sey vermediler birinci hemen olmustu ona daynarak olur deyip salldilar bu sefer ürolojiye gjtmesi icin israr ettim bende tekrar doktoruma gittim hormon testine yolladi esimi tekrar sperm testine yolladi testlerden sonra ne gibi yol izleyeceklerine karar vercekler dua edin kızlar insallah ilacla tedavisi olan geçici bir sorun vardir eşimde artik pes ettim senlerdir hüsranla sonuclanmasindan dolayi biliyorum esime takviye vermedikleri surece kendiliginden olacak bir sey degil cok sukur sigarayi bırakalı 4 ay olacak sigara ne alaka demeyin bazi erkeklerin vücudu ck hassas olurmus ve sigara büyük hasar verirmis benim esim doktor yolunu bilmezdi son iki senedir hep doktor hastane de gecti MS hastası oldugunu öğrendi bu sene buda büyük bir sarsıntı oldu bizim icin hem MS yuzunden doktorlar emarlar iki sene süren haftada uc gun yapması gerken igneler ilaclar ck yıprandı bi yandan çocuk istediğimizin sonuçları hüsran olmasi filan baya çöküntü oldu bizim icin lutfen dua edin ve esleriniz sigara iciyosa hemen biraksin kalici sorunlar bile elde edilirmis icen biri olarak esime destek amacli bende bıraktım sigarayi ve cl rahatiz
Hic bi belirti yasamadin mi9. haftaya kadar anlamadım ben hamile olduğumu:) tatile gitmiştim geciktirici kullandım meğer hamileymişim ilacı bırakınca adet olmak gerekiyordu ben bıraktım olmadım sonra acaba hamilemisin dediler test yaptım hamileyim :) bende mide bulantısı felan 10 haftalıkken başladı kısa sürdü şuan hiç belirti yaşamıyorum göbeğim hamile olduğumu hatırlatıyor fazlasıyla
Belirtilerim hamile olduğumu öğrendiğimden sonra koku hassasiyeti bel ağrısı kasıkta kasılma gerilme gibi ama kan testi yapana kadar hiç anlamadımHic bi belirti yasamadin mi
Hiçbir belirti yaşamayanlar var hiç midesi bulanmayan kusmayan ben yine 2 hafta kadar az az da olsa kustum şuan normalim sadece göbeğim var biraz oda olmasa hamile gibi değilim şükür allaha benim kolay geçti aşerme olaylarıhiç belirti olmayabiliyor mu ? benim sadece bel ve kasıklarımda ağrı var ve hareket ettikçe başım dönüyor ama uykum biraz arttı yinede sevinmek istemiyorum
Himm bnmde belirtiler var belim agriyo kasiklarimda batma agri falan hlasizlim uyku hali nasip insallah vardir bebis. Senin bebisinde hayirli olsunAllah analai babali buyutsunBelirtilerim hamile olduğumu öğrendiğimden sonra koku hassasiyeti bel ağrısı kasıkta kasılma gerilme gibi ama kan testi yapana kadar hiç anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?