hamileler buraya hamilelik belirtileriniz nelerdi?

Hc bsey yok iste
Olsun üzülme ben 7 gün gecikti yaptım böyleydi 10. Gün kesin bisey var diye heveslendim pahalı aldim yaptım yine aynısı çıktı beynimde kendimi hamile olmadığıma inandırdım ertesi günü akşama dogru adet oldum malesef hic fazla gecikme olmazdi o kadar emin olmuştumki ikinci testten sonra durumu kabullendim mecbur ve adet gördüm pes etme insallah olacak Allah isteyen herkese nasip etsin

Insallah canim bizim adama yalvariyorum şu keci boynuzu kurunden kullan diye istemiyor hic bir sey yapmıyor kendiliginden düzelir diyor bize ameliyat filan denmedi tek sorun sigara onu biraksin deyip yolladilar haftaua pazartesi sperm testi yapilacak bakalim sonuc ne olmus bu hesabi açtığımda 26 yaşımday mışım simdi 28 oldum hala bir şey olmadi iki senedir hayırlısı diyorum en gzuel zamani Allah bilir elimden geleni yaparım sonrası Allaha kalmış canim insallah

Bebisler için isimlerine özel emzik zinciri yapiyorum ilgilenirseniz buradayim

Eklentiler

• IMG_20160827_225335.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20160827_225354.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20160827_225431.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 46
Mrb kızlar bn 4 ay önce kürtj oldum bebegimn KALP atışlarını durdugu için şimdi tkrrdn gebelik düşünyrz adetime 4 gün var idrar testi yaptm negatif çıktı ama belirti olarak gögüslerim hassaslştı ve çok kötü agrıyor belim de ve ayaklarım da agrı var ateşim yüksek acaba idrar testinde yanlma payı olabilir mi sizce hamilemiyimdr

Arkadaşlar son regl tarıhım 27.08.2016 şuan adetime 11 gün var ama göğüslerimde inanılmaz bir hassasiyet var ,kasıklarımda 3 gündür Ağrım var ve karnımda kasık bölgemde sürekli seyrmeler var aynı zamandaysa idrar yollarımda yanma var doktor kum dokuyor olabilecegımi soyledı ama göğsümde reglden önce hiç bukadar erken belırtıler olmazdı ilk defa oluyor acaba hamile olabilirmiyim lütfen bilenler fikirlerini paylaşabilir mi?

Herkese merhaba geçmiş bayramınız kutlu olsun ...Kızlar bu gün regl olmam lazım ama daha hiç bir belirti yok heyecanlı bekleyiş başladı..İnşallah bu ay rabbim yüzüme güler

9. haftaya kadar anlamadım ben hamile olduğumu:) tatile gitmiştim geciktirici kullandım meğer hamileymişim ilacı bırakınca adet olmak gerekiyordu ben bıraktım olmadım sonra acaba hamilemisin dediler test yaptım hamileyim :) bende mide bulantısı felan 10 haftalıkken başladı kısa sürdü şuan hiç belirti yaşamıyorum göbeğim hamile olduğumu hatırlatıyor fazlasıyla

Hic bi belirti yasamadin mi

hiç belirti olmayabiliyor mu ? benim sadece bel ve kasıklarımda ağrı var ve hareket ettikçe başım dönüyor ama uykum biraz arttı yinede sevinmek istemiyorum

Benim de tek belirtim kasık ağrısı ve göğüslerde dolgunluk. Kasık ağrısı iki hafta kadar sürdü bende. Sanki adet olacak gibi ama daha hafifi.

benim kasıklarım çok ağrıyodu adet olucakmış gibi .
adete 2 gun kala silince pembe kahve lekelenmem vardı

hiç belirti olmayabiliyor mu ? benim sadece bel ve kasıklarımda ağrı var ve hareket ettikçe başım dönüyor ama uykum biraz arttı yinede sevinmek istemiyorum
Hiçbir belirti yaşamayanlar var hiç midesi bulanmayan kusmayan ben yine 2 hafta kadar az az da olsa kustum şuan normalim sadece göbeğim var biraz oda olmasa hamile gibi değilim şükür allaha benim kolay geçti aşerme olayları

Belirtilerim hamile olduğumu öğrendiğimden sonra koku hassasiyeti bel ağrısı kasıkta kasılma gerilme gibi ama kan testi yapana kadar hiç anlamadım
Himm bnmde belirtiler var belim agriyo kasiklarimda batma agri falan hlasizlim uyku hali nasip insallah vardir bebis. Senin bebisinde hayirli olsunAllah analai babali buyutsun

Gebelik testi yaptım 2.cizgi silik çıktı sanki bana mi oyle geliyor bilemedim..hamilemiyim acaba anlayan bilen varmi acaba yardimcu olursaniz ne guzel olur.

Eklentiler

• 20160919_011903.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 84
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…