- 10 Ocak 2014
- 1.317
- 937
- 73
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
2gunun mu var adetinw canimcanım benimde iki günüm var .İNŞALLH HAMİLESİNDİR..benzer belirtilerimiz var
Ben çok sabırsızım adetimden 6 gün önce kan verdim 0.9 çıktı ama en son ilişkiden 3 gün geçmişti ama göğüslerim hiç böyle olmazdı benimcanım benimde iki günüm var .İNŞALLH HAMİLESİNDİR..benzer belirtilerimiz var
Benim yarın olcak inşallah olmazdsa takvimime göre yarın ama testi cuma yapcam adet gelmezse2gunun mu var adetinw canim
Bu testler ne kdr canim bilgin var mi bende haftasonu yapmayindusunuyirun gelmezse kanBenim yarın olcak inşallah olmazdsa takvimime göre yarın ama testi cuma yapcam adet gelmezse
hadi inşallh hamileyizdir ya...inşallh.....Ben çok sabırsızım adetimden 6 gün önce kan verdim 0.9 çıktı ama en son ilişkiden 3 gün geçmişti ama göğüslerim hiç böyle olmazdı benim
Canım orda ikinci çizgi varla yok gibi ama çok hafif gördüm gibibendeki belirtilerde sol kasık ağrısı batması kramp gibi.karnım şiş heran adet olcam gibi.gogus uclarım hashas .hep günü gününe olurum da bakalım iki günün geçmesini bekliyorum.bugün dişim ağrıdı da ilaç alcaktım test yaptım dayanamadım.eczacı da dedi artık alma 5 gün geçince yaparsın.
3 yada 5 lira normal testler bunlarBu testler ne kdr canim bilgin var mi bende haftasonu yapmayindusunuyirun gelmezse kan
canım be istediğim için mi görüyorum bilmiyorum ki .esime kendimizi kandrmayalım yok dedi.Canım orda ikinci çizgi varla yok gibi ama çok hafif gördüm gibi
Yok yok çok hafif görünüyo bencecanım be istediğim için mi görüyorum bilmiyorum ki .esime kendimizi kandrmayalım yok dedi.
umut fakirin ekmeği :) inşallh rabbim nasip etsin aratmasın....o kadar çok istiyorum ki.bakalım ..2 günüm geçsin..Yok yok çok hafif görünüyo bence
Anladim canim tesekkur ediyorum cevabin icin.3 yada 5 lira normal testler bunlar
Ekran isigimi sonuna kadar acip baktim hafif varla yok arasi kirmizi silik gorunuyor canimbendeki belirtilerde sol kasık ağrısı batması kramp gibi.karnım şiş heran adet olcam gibi.gogus uclarım hashas .hep günü gününe olurum da bakalım iki günün geçmesini bekliyorum.bugün dişim ağrıdı da ilaç alcaktım test yaptım dayanamadım.eczacı da dedi artık alma 5 gün geçince yaparsın.
umutla beklicem artık.inşallh bebişlerimiz bekletmeden gelir ..Ekran isigimi sonuna kadar acip baktim hafif varla yok arasi kirmizi silik gorunuyor canim
Insallah canim bende bir umut bekliyorum bu hafta sonuna kadar adet olmazsam test yapicamumutla beklicem artık.inşallh bebişlerimiz bekletmeden gelir ..
hadi inşallh dualarım a ekledim seni de haberlerini ver canım bekliyorum ...bebek sahibi olmak isteyen herkese Allah nasip etsin inşallhInsallah canim bende bir umut bekliyorum bu hafta sonuna kadar adet olmazsam test yapicam
Allah razi olsun canim cok Sağol. Rabbim hayirlisini cumlemize nasip etsin insallah. Tamam canim insallah guzel haberler verirz birbirimizehadi inşallh dualarım a ekledim seni de haberlerini ver canım bekliyorum ...bebek sahibi olmak isteyen herkese Allah nasip etsin inşallh
Erken gebelik testi nedir cnm nrden aliniyiAllah razi olsun canim cok Sağol. Rabbim hayirlisini cumlemize nasip etsin insallah. Tamam canim insallah guzel haberler verirz birbirimize
Erken gebelik var mi yok mu adet öncesi yapilinca da cikiyor ama yanilma paylari her testte oldugu gibi bu testte de var eczaneden alablirsin canmErken gebelik testi nedir cnm nrden aliniyi
sagol cnmErken gebelik var mi yok mu adet öncesi yapilinca da cikiyor ama yanilma paylari her testte oldugu gibi bu testte de var eczaneden alablirsin canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?