- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Benm icin mi dedin ins. Yacanım hamilesin hayırlı olsun ::)
Bende halsizlik, uyku hali, gogusde şişkinlik ve ucuk çıkartmıştım .. Rabbim isteyen herkese annelik nasip etsin[/QUOTE bende adet günümden 2 gün önce uçuk çıkardım, adetim 6 gün gecikti inşallah bende hamileyimdirGerçi ben gece sıtmalandım sabah kalktım uçuk çıkmıştı, hatta adet gecikmemi de ona yoruyorum
bende adet günümden 2 gün önce uçuk çıkardım, adetim 6 gün gecikti inşallah bende hamileyimdirBende halsizlik, uyku hali, gogusde şişkinlik ve ucuk çıkartmıştım .. Rabbim isteyen herkese annelik nasip etsin
adetiniza kaç gün var? ben 4 gün kala yumurtlama testi yaptım pozitif yani çift çizgi çıktı daha sonra da hamilelik testi yaptım o da silik çizgi çıktı. bu şekilde öğrendim bebeğimi ...Butun hamişlerden yardim istiyorum belirtileriniz nelerdir.... yardimci olun lutfen.. adetime 1 hafta var kasigima bisey batiyo adet olcam saniyorum akintim oluyo sadece..
canım benimde adetim 1 gün geçti.iki gün önce yaptım test dayanamadım.simdi ise korkuyorum yapmaya...sol kasık ağrım da devam ediyor.sanki her an adetmişim.adetiniza kaç gün var? ben 4 gün kala yumurtlama testi yaptım pozitif yani çift çizgi çıktı daha sonra da hamilelik testi yaptım o da silik çizgi çıktı. bu şekilde öğrendim bebeğimi ...
Bende de akıntı olmadı çok fazla...O yüzden hamile olabilirsin canım..Merhaba arkadaşlar, adetim 6 gün gecikti, kasık ve karın ağrılarım oluyor arada ve hiç akıntım yok Herkes gebelik belirtilerinde aşırı akıntı diyor, kafam karıştı, test alabilecek bir yerde de değilim maalesef Birde hamile arkadaşı tebrik ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ya bnm kafadan bu ayda bos heralde hamilelikte istah acilir diyolar bn 3 gundr hic bisey yiyemyrum dogru duzgun agzma bisey koyunca midem bulanyorBende de akıntı olmadı çok fazla...O yüzden hamile olabilirsin canım..
novasa ovulasyon testi alıp test yap ben önce ovülasyondan öğrendi ovulasyonda daha çabuk çıkıyor.canım benimde adetim 1 gün geçti.iki gün önce yaptım test dayanamadım.simdi ise korkuyorum yapmaya...sol kasık ağrım da devam ediyor.sanki her an adetmişim.
Ilk haftalarda istah acilmayabilir. Ben 10 haftayi bitiriyorum hala o istah acikligini gormedim :)Ya bnm kafadan bu ayda bos heralde hamilelikte istah acilir diyolar bn 3 gundr hic bisey yiyemyrum dogru duzgun agzma bisey koyunca midem bulanyor
Kişiden kişiye değişiyor bu galiba çünkü ablam adetten hemen sonra hamile kalmıştıKizlar adet sonrası iki gün iliskide gebe kalma ihtimali varmi ??
Bende de akıntı olmadı çok fazla...O yüzden hamile olabilirsin canım..
canm inşallh çıkar fırsat bulursam yapıcamnovasa ovulasyon testi alıp test yap ben önce ovülasyondan öğrendi ovulasyonda daha çabuk çıkıyor.
Canim ben de adet bitiminde hamile kalanlardanim. Olabiliyormus yani hic ihtimal vermezdim vallaKizlar adet sonrası iki gün iliskide gebe kalma ihtimali varmi ??
Merhaba birsey sorabilirmym hamilelikte bulanti oksurunce falanda oluyomu hafif bi oksurukte oğorme falanCanim ben de adet bitiminde hamile kalanlardanim. Olabiliyormus yani hic ihtimal vermezdim valla
Hic oksuruk problemi yasamadim canim ama en ufak seye bulanti yasiyorum. Oksurukten de olabilir sanirimMerhaba birsey sorabilirmym hamilelikte bulanti oksurunce falanda oluyomu hafif bi oksurukte oğorme falan
Kizlar adet sonrası iki gün iliskide gebe kalma ihtimali varmi ??
kızlar benim annem ve teyzem adetten sonraki 3 gün birlikte olmuşlar direk hamile kalmışlar.teyzeme gata ya gittiğinde doktoru önermiş.tersini bilirler ama demiş.Canim ben de adet bitiminde hamile kalanlardanim. Olabiliyormus yani hic ihtimal vermezdim valla
masallah canim yanilma payi olacagini sanmiyorum cunku gayet net. yarin tekrar yap renk koyulasmis olacak emin olursun o zaman. ben 3 gun arka arkaya yapmistim hep gittikce koyulasmisti. tebriklerCanım normalde yarın kan verecektim bugün işten çıktım eve geliyodum eczanenin önünde bi idrar testi alayım negatifte pozitifte çıksa yarın kan veririm dedim testi yaptım bat bugün normalde olmadı teste bakar mısın yanılma payı yoktur inşallah hiç beklemedim damlatır damlatmaz böyle çıktı
evet benimde goguslerimde damarlar cok belirginlesmisti canim. Allah sagsalim kucagimiza almayi nasi[p etsin21+4 haftalik hamileyim adetime bir kac gun kala göğüslerimde belirgin mavi damarlar ortaya çıkmıştı daha sonra kasiklarima agri giriyordu zaten gunum gecti hemen test yapmistim
Insallah sende hamissindir canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?