hamileler buraya hamilelik belirtileriniz nelerdi?

canim bende kimyasal gebelik gecirdim bi ay sonrada hamile kaldim. ayaklarim ve ellerim cok soguktu isitamiyordum ayaklarimi.adet olacak gibi belim ve kasiklarim agridi adetime bir kac gun kala basladi bu agrilar. adetime yaklasik bir hafta kala yani bel ve kasik agrimdan iki uc gun oncede gogus agrilarim basladi oyle agriyorduki dokunamiyordum.yatakta bile yan yatamiyordum. adetime bir de acaip kalp carpintilarim oluyordu. adetime iki gun kala test yaptim bariz pozitifti inanmadim hemen kan verdim ertesi gun doktor hamilesin 4 hafta sonra kadin dogum doktoruna git dedi. ben dayanamadim bi hafta sonra gittim degerim iyice yukselmisti. insallah sende kimyasalin arkasindan hemencik hamis kalmissindir canim

kızlar adet günüm hep günü gününe olurum ilk defa adet günümde iki gün önce atesim düşerdi..üşürdüm.ama günlerdir sıcagım fena halde.umutlanmak ta istemiiyorum ama .Rabbim nasip etsin de.

Hiç bi belirtisi yok desem yeridir. Adet olcakmş gibi şiddetli ağrı oldu bnde.bide ağzda metalik tat. Ordan şüphelendim.adet ağrsyla hiç bi farkı yok.çok takip etmeyin derim.biliyorm zor ama ben takıntı haline getirmştim.ne zamanki amannn dedim ve o ay kendime hiç dikkat etmedim nolursa olsun dedim. O ay hamile kaldım. He bide doktorumun verdiği ilacın etkisi çok büyük

Canım normalde yarın kan verecektim bugün işten çıktım eve geliyodum eczanenin önünde bi idrar testi alayım negatifte pozitifte çıksa yarın kan veririm dedim testi yaptım bat bugün normalde olmadı teste bakar mısın yanılma payı yoktur inşallah hiç beklemedim damlatır damlatmaz böyle çıktı

Eklentiler

• IMG-20160811-WA0001.webp
    7 KB · Görüntüleme: 343
Benim kardesimim de oyle cikti cnm suan 3 aylik hamile..sen hamilesin

Canim cok net pozitif cikmis :) hadi bakalim hayirlisi. Ben bekleyemezdim yarini acile kosardim hemen senin yerinde olsam.

Ben de acile gittim bugun kan almadilar kadin dogum doktoru da izinliymis kucuk bir ilcede yasiyorum.mecbur yarina kaldi

Merhaba arkadaşlar, adetim 6 gün gecikti, kasık ve karın ağrılarım oluyor arada ve hiç akıntım yok Herkes gebelik belirtilerinde aşırı akıntı diyor, kafam karıştı, test alabilecek bir yerde de değilim maalesef Birde hamile arkadaşı tebrik ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ayyyyyu var ya cok guzel cnm ya

Canim benim hic akintim olmamisti kasik agrim, bulantim, goguslerde siskinlik olmustu regl gunumden once. 2gun gecikince test yaptim. Su anda5+3 haftalik hamileyim. Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu insallah.. akintim daha 3 ya da 4gundur var. Bence imkanlarin elverdigince mumkun oldugunca cabuk bi test yapmalisin:) insallah hamilesindir..

Teşekkür ederim Bakalım en kısa zamanda temin edip yapmaya çalışacağım, yaklaşık bir senedir korunmuyoruz arada 1-2 gün gecikmeler oluyordu ama hiç bu kadar gecikmemişti. Eşimin spemlerini ölçtürmüştük 6 ay falan önce değerler alt sınırda çıkmıştı yani hareketlilik %50 ydi, herhangi bir tedavi uygulamadan zor gibi duruyor ama bakalım Allah istedikten sonra herşey mümkün

Tabi ki oyle Allah ol derse olur.. insallah hamilesindir dualarim hep sizinle.. olmamasinin sıkıntsini cok iyi biliyorum biz de 1yildir deniyorduk hep husrann.. tedaviye ara vermeyi dusundum pes ettim ve o ay hamile kaldim. Ilacsiz yumurtlama hic yapamazken ilac kullanmadigim ay oldu olan :) Sanirim psikolojinin genetikten daha fazla etkisi var :)

Daha adetime 8 gunum var belim agriyo yarim sattir bide bacaklarimin dermani yok gbi sizde boyle bisey oldumu

Yaa bişey sorcam kasik batması illa hamilelik belirtisi olaraknsart mi ben de kasık batması yada göğüs sismesi yada acıması falan yok hamile olamazsınız belirti olmadan

canım hamilesin hayırlı olsun ::)

Daha adetime 8 gunum var belim agriyo yarim sattir bide bacaklarimin dermani yok gbi sizde boyle bisey oldumu
Canim benim adetimden yaklasik 1 hafta once 2 gun suren kahverengi akintim oldu
Adet gunume 2 gun kala da adet olacakmisim gibi hafif sancilarim vardi. Bir de goguslerim cok hassaslasti ve sismeye basladi ki adetimden once hic olmaz oyle. Bir de adet gunumden sonra akintim oldu. 6 gun gecikmisti ben test yaptigimda simdi 10. hafta bitmek uzere

Butun hamişlerden yardim istiyorum belirtileriniz nelerdir.... yardimci olun lutfen.. adetime 1 hafta var kasigima bisey batiyo adet olcam saniyorum akintim oluyo sadece..

21+4 haftalik hamileyim adetime bir kac gun kala göğüslerimde belirgin mavi damarlar ortaya çıkmıştı daha sonra kasiklarima agri giriyordu zaten gunum gecti hemen test yapmistim
Insallah sende hamissindir canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…