Hamileler için Kokusuz Ürünler

maria mercedes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2015
4
0
39
Bayanlar, 4 aylık hamileyim ve aklınıza gelebilecek her şeyin kokusundan kusuyorum...sabun, deterjan, şampuan, ıslak mendil, yemek, insan, hatta su bile kokuyor...

Kokusu olmayan şampuan, sabun, deterjan vs tavsiyesi olan varsa lütfen paylaşsın :KK43:

Ter kokusu için Crystall Roll On kullanıyorum ve işe yaradı.

Banada arada şampuan fena kokuyor. Ama kusturmuyor rahatsız ediyor. Midemi yakıyor. O ara deoderant bile kullanamıyordum. Sonra geçiyor yani benimki uzun sürmedi şükür.
Sizinkide çabuk geçer İnşaallah..

Bana 3.ay geçince geçer dediler geçmedi sonra 4. ay geçince geçer dediler ve halen geçmedi :KK43:

Duş alırken kusuyorum elimi yıkarken bile kustum :KK43: nefesimi tutup elimi yıkıyorum maalesef :KK43:

İnşallah birileri yardımcı olabilir...

allah kolaylık versin canım ben de senin gibiydim ben roll on bile kullanamamıstım allahtan hiç kusmadım sadece bulantı yaptı ve kokulara asırı hassasiyet vardı 17-18. haftaya kadar böyle oldu sonra azalarak bitti. inşallah senin de öyle olur çok zor bi durum biliyorum

epey zaman geçmiş ama belki birileri bakar yine aynı konuya.. cristal roll-on kesinlikle kokusuz.. onun dışında şampuan olarak urtekram şampuan kullandım.. hiç bir şekilde tahammül edemiyordum sabun deterjan kokusuna ki halen devam ediyor.. urtekram bu konuda çözüm oldu fakat çok azda olsa bir kokusu var gibi bitki kokusu gibi.. duş jeli yerine doğal organik zeytinyağlı sabun aldım.. markette olanlardan değil ..çamaşır deterjanı olana frosch marka kokulu ama diğerleri gibi değil aloe veralı bitki kokuyor o yüzden.. bakabilirsiniz.. yine aynı markanın bulaşık deterjanı vs de bakabilirsiniz..

X