Merhaba canım bende sorun yoktu. 6 ay olmayınca esim sperm testi verdi ve hiç sperm yoktu. 2. Tüp bebek denemesinde hamile kaldım. Inşallah senin bebeğin kendiliğinden bir an önce gelir. Annesi ve babasını çok bekletmez. Rabbim ol dediğinde olacak bunun bir yöntemi yok duadan başka. .. ve sabirdan başka. .. sevgiler :)
Dun kirmiziliklar gelio demistim ama adetime 5 gun kala oldu bu bugunde hala hafif dewam etti ama bu adet degil biliyorum. .ve buugn dayanamadim acaba varda ilk zamanlarda tutunmaya calistigi zamanlarda olan kahverengilik mi die..doktora gittim muayene oldu ve kan tahlili yani sira bir suru test yaptirdim hrpsinin cikmasi 2 gun alirmis..bkalim sonuc ne cikacakkCanım bence bu kadar stres yapma hem bak tutuomuş bunu bilmek bile çok önemli ve de daha iki ay olmuş korunmayı bırakalı daha çok yeni sana tavsiyem mümkün olduğunca başka şeyler düşün vücudunu bu kadar stresle germe ve de gün aşırı ilişki yapın..
Dun kirmiziliklar gelio demistim ama adetime 5 gun kala oldu bu bugunde hala hafif dewam etti ama bu adet degil biliyorum. .ve buugn dayanamadim acaba varda ilk zamanlarda tutunmaya calistigi zamanlarda olan kahverengilik mi die..doktora gittim muayene oldu ve kan tahlili yani sira bir suru test yaptirdim hrpsinin cikmasi 2 gun alirmis..bkalim sonuc ne cikacakk
Insallah haber weririmİnsallah tutmustur burdan haberlerini bekliyoruz :)
Temmuz ayında denemeye başlamıştık tatlım.Ne kadardir deniyordunuz acaba?
Merhaba anne adaylarıııı :) size aslında buradaki çoğu kişinin merak ettiği bir soru sormak istiyorum :) Ben 3 aydır korunmuyorum Allah şükür sağlığımda bir problem çıkmadı ama tabi meraklardayım ne zaman gelecek tatlı bebişimiz diye..o yüzden hamileler acaba buraya kaçıncı ayda hamile kaldıklarını ve eğer bi yöntem denedilerse onları da yazabilirse eminim buradaki benim gibi hamile kalmak isteyen herkesi çok mutlu eder
Malesef adet oldum bugunnn...İnsallah tutmustur burdan haberlerini bekliyoruz :)
Canım ben 1 sene falan korunmadım hiçbir problem de yoktu ama olmadı şu an 3. Ye hamileyim kesinse 2 kızdan sonra oğlum olacakMerhaba anne adaylarıııı :) size aslında buradaki çoğu kişinin merak ettiği bir soru sormak istiyorum :) Ben 3 aydır korunmuyorum Allah şükür sağlığımda bir problem çıkmadı ama tabi meraklardayım ne zaman gelecek tatlı bebişimiz diye..o yüzden hamileler acaba buraya kaçıncı ayda hamile kaldıklarını ve eğer bi yöntem denedilerse onları da yazabilirse eminim buradaki benim gibi hamile kalmak isteyen herkesi çok mutlu eder
viksi kaç gün sürdün peki bende hamile kalmak istiyorumvıksı adetın bıttıkten sonra kasıgına belıne ayak topuguna ve vajen ıcıne suruyosun adetten sonra 6 gun boyunca ıcerdekı kanalları acıyo akıntı başlıyo ben onu nette okudum vıksle hamıle kalanlar dıye denedım oldu
6 gun devam edıyosun adetın bıtınce 6 gun boyuncaviksi kaç gün sürdün peki bende hamile kalmak istiyorum
canım benim idrarımda bakteri var şimdi ilaç kullanıyorum bi zararı olur mu biliyormusun6 gun devam edıyosun adetın bıtınce 6 gun boyunca
bakterı bendede var doktor ılac verdı ama gebe oldugum ıcın kullanmıyorum sorun yok sımdılık ama bılmıom gebe kalma aşamasında sorun olurmu :s viksi soruyosan o zarar vermıyocanım benim idrarımda bakteri var şimdi ilaç kullanıyorum bi zararı olur mu biliyormusun
Canim hayirli olsun önce bebisin..merak ettigim bisey var gebelik 5.haftada belirti veriyimus ya sende varmi ya..birde kan testimi yptirdin benim idrarimda gecen hafta bakteri cikti ozaman bebek varmi diye kan testide istedim nwgatif cikti sonuc adetime bir hafta vardi..simdi adetim 1gun gecikti gec dollenme olma olasiligi varmibiz 2 ay denedik. önceden yasmin doğum kontrol hapı kullanıyordum. 2 güne bir ilişkiye girdik. ilişki sonrası 20 dk yarın saat ayaklarımı havaya diktim ve öyle durdum şimdi 1 aylık aylık hamileyim :) Allah isteyen herkese nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?