HAMİLELER SİZE HAMİLE KALMAK İSTEYEN BİRİ OLARAK SORUM VAR???

Merhaba canım bende sorun yoktu. 6 ay olmayınca esim sperm testi verdi ve hiç sperm yoktu. 2. Tüp bebek denemesinde hamile kaldım. Inşallah senin bebeğin kendiliğinden bir an önce gelir. Annesi ve babasını çok bekletmez. Rabbim ol dediğinde olacak bunun bir yöntemi yok duadan başka. .. ve sabirdan başka. .. sevgiler :)

Amin canım çok saol, rabbim meleğinizi size bağışlasın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)

Dun kirmiziliklar gelio demistim ama adetime 5 gun kala oldu bu bugunde hala hafif dewam etti ama bu adet degil biliyorum. .ve buugn dayanamadim acaba varda ilk zamanlarda tutunmaya calistigi zamanlarda olan kahverengilik mi die..doktora gittim muayene oldu ve kan tahlili yani sira bir suru test yaptirdim hrpsinin cikmasi 2 gun alirmis..bkalim sonuc ne cikacakk

İnsallah tutmustur burdan haberlerini bekliyoruz :)

Eşim çok istiyodu ni çocuğumz olsun ama ben erken buluyodum o ısrarla istedikçe bende sıvak bakmaua başladım hamileyimdir diye eşim hamilelil testi alıp alıp gelirdi ama hep morali bozulurdu 6.ayımızda doktora gittik ikimizde eşimde sperm azlığı çıktı çocuğumz olmuycak diye korktuk aradan iki ay geçti evliliğimzn 8.yımdayken günüm geçti ama hamile olacamı zannetmedim bi hafta falan geçti eşim yine test aldı testi kendi yaptı çift çizgi çıktı o kadar heycanlandıki belki yanliştır diye gidip tekrar bi test aldı oda pozitif çıkti hastanedekan testi yaptırdık 5hafta 3 gınlük hamileymişim çok sevindik şuan 35 haftalık hamileyim gün sayıyoruz allahım ne zaman nasip ederse o zaman verir biz çocuüumz olmuycak derken rabbim bize minik bi mucize verdi hayırlısıyla kucamızada acamız günü bekliyorz allahım en kısa zamanda sizede verir insallh..

arkadaşlar merhaba, birşey sormak istiyorum.
ben ikinci bebeği düşünüyorum. henüz hamile değilim. genel bir kan testi yaptırdım ve demir seviyem 2.5 çıktı. doktor 3-4 ay korun sonra gebelik düşün dedi. demir seviyem bu kadar düşükken çok problemmi acaba? zaten hamilelikte demir takviesi yapılıyo, ama yine de bi kaç ay düşünmememi söyledi. ne yapayım sizce? ben bir an önce hamile kalmak istiyorum

Ben 18. Ayda hamile kaldım. Herşeyi denedik ama Rabbim bize bu zamanı uygun görmüş. Özel olarak yaptığım bişey yok sadece hamile kaldığım ay Meryem süresini okumuştum bi kac gun üst üste. Daha sonra taşınma isimız girdi araya meğer hamileymisim... Stres en büyük eetken bunu anladım ben.

Kizlqr hepinize bir sorum var kqc kilo ile hamile kaldiniz kaciinci qydasiniz kac kilo aldoniz

Cok mutlu oldum kizlar.bu haberler cok güzel. Benim bugun adetimin gecikmedinin 8.gunu 6.gunu yaptim negatifti.ama adet belirtisi de yok sadece goguslerim aciyor.gec dollenme mi acaba bununhakkinda bilgisi olan var mi

biz 2 ay denedik. önceden yasmin doğum kontrol hapı kullanıyordum. 2 güne bir ilişkiye girdik. ilişki sonrası 20 dk yarın saat ayaklarımı havaya diktim ve öyle durdum şimdi 1 aylık aylık hamileyim :) Allah isteyen herkese nasip etsin :)

Canım ben 1 sene falan korunmadım hiçbir problem de yoktu ama olmadı şu an 3. Ye hamileyim kesinse 2 kızdan sonra oğlum olacak

viksi kaç gün sürdün peki bende hamile kalmak istiyorum

canım benim idrarımda bakteri var şimdi ilaç kullanıyorum bi zararı olur mu biliyormusun
bakterı bendede var doktor ılac verdı ama gebe oldugum ıcın kullanmıyorum sorun yok sımdılık ama bılmıom gebe kalma aşamasında sorun olurmu :s viksi soruyosan o zarar vermıyo

Canim hayirli olsun önce bebisin..merak ettigim bisey var gebelik 5.haftada belirti veriyimus ya sende varmi ya..birde kan testimi yptirdin benim idrarimda gecen hafta bakteri cikti ozaman bebek varmi diye kan testide istedim nwgatif cikti sonuc adetime bir hafta vardi..simdi adetim 1gun gecikti gec dollenme olma olasiligi varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…