- 16 Ekim 2014
- 212
- 51
- 123
- 36
selam arkadaşlar...bende evlenir evlenmez hamile kaldım...rabbim bütün isteyenlere versin inşallah...Merhaba anne adaylarıııı :) size aslında buradaki çoğu kişinin merak ettiği bir soru sormak istiyorum :) Ben 3 aydır korunmuyorum Allah şükür sağlığımda bir problem çıkmadı ama tabi meraklardayım ne zaman gelecek tatlı bebişimiz diye..o yüzden hamileler acaba buraya kaçıncı ayda hamile kaldıklarını ve eğer bi yöntem denedilerse onları da yazabilirse eminim buradaki benim gibi hamile kalmak isteyen herkesi çok mutlu eder
Ben de eylül ayında akıntı-mantar için tedavi gördüm ve şimdi 5 haftalık hamileyim. Allah herkesin istediği gibi versin. Çok garip ama güzel bir duygu :)
ben de doğum kontrol hapı kullandım bırakınca diğer ay hemen hamile kaldım :) rabbim sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsinMerhaba anne adaylarıııı :) size aslında buradaki çoğu kişinin merak ettiği bir soru sormak istiyorum :) Ben 3 aydır korunmuyorum Allah şükür sağlığımda bir problem çıkmadı ama tabi meraklardayım ne zaman gelecek tatlı bebişimiz diye..o yüzden hamileler acaba buraya kaçıncı ayda hamile kaldıklarını ve eğer bi yöntem denedilerse onları da yazabilirse eminim buradaki benim gibi hamile kalmak isteyen herkesi çok mutlu eder
Bizde bebek icin ugrasiyoruz 2 yildir şu viks dogrumu biraz bilgi verirmisin canimben evlendım 9 ay sonra hamıle kaldım o bebegım dustu ondan tam 1 sene sonra buyuk ogluma kaldım buyuk oglum 11 aylıkken ıkıncı ogluma kaldım 8 sene sonra bı daha kaldım o bebegımıde kaybettım suan besıncı gebelıgım en son kaybettıgımden 1,5 sene sonra kaldım viksle hamıle kalanlar dıye bısey okudum bunda onu denedım denedıgım ay oldu ıns bebegın bıan once gelır sana
ben denedıgım ay hamıle kaldım canım sana lınkını atım bıde sen oku o sekılde cok kalan kısı var http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-256716.htmlBizde bebek icin ugrasiyoruz 2 yildir şu viks dogrumu biraz bilgi verirmisin canim
Viks ne oluyor acababen evlendım 9 ay sonra hamıle kaldım o bebegım dustu ondan tam 1 sene sonra buyuk ogluma kaldım buyuk oglum 11 aylıkken ıkıncı ogluma kaldım 8 sene sonra bı daha kaldım o bebegımıde kaybettım suan besıncı gebelıgım en son kaybettıgımden 1,5 sene sonra kaldım viksle hamıle kalanlar dıye bısey okudum bunda onu denedım denedıgım ay oldu ıns bebegın bıan once gelır sana
aslında rahat bırakmak gerekiyo. işyerimden ayrıldım iş stresinden de uzaklaşmıştım. işten ayrıldığım ay hiç umudum yoktu ama o ay kalmışım çok şükür. yani hem iş stresim yoktu hem de o ay umudum olmadığı için düşünmüyordum. evlilik yıldönümümüzde öğrenmiştim hamile olduğumu da :)
Okudum canim ne bileyim pek cesaret edemiyorum nedense ùrkùttù beni sgl ilgilendigin icin canimben denedıgım ay hamıle kaldım canım sana lınkını atım bıde sen oku o sekılde cok kalan kısı var http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-256716.html
ne güzel...sağlıklsa grlsin bebeğiniz.ne kadar beklemiştiniz
Bu sene Mayısta düğünüm oldu. Yasmin hapı kullanıyordum. Düğünden 3 ay sonra hapı bıraktım.Bıraktıktan sonra ki ay da hamile kaldım. Şuan 2 aylik hamileyim. Yasmin kullandıktan sonra hamile kalamayanlari çok duydum ve çokta korkmuştum. O yüzden ilişkiden sonra hiç kalkmadim. Sağ tarafima yatıp popomu hafif kaldırdım. 2 güne bir ilişkiye girdik,hergun değil. Sanırım sağ tarafa yada sol tarafa yatmanin etkisi oldu diye düşünüyorum. Sen de dene. Denemekten zarar gelmez :) umarım Bebişinin kalp atışlarını kisa zamanda duyarsin :)
Popoyu kaldırmayı unutma :) Yumurtalıklara daha iyi ulaşıyormuş o zamansabırlı ol.. Rabbim sana da yaşatacaktır bu güzel duyguları
İnşallah canım amin :)Çok saol canım rabbim meleğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Bende ayni stresle uğraşıyorum. Temmuz'da beta hcg 165den geriledi olmadi dustu.doktor 2 ay korun dedi ekimde tekrar baslayin dedi.gecen ay olmadi bu ay olmadi.bugun kirmiziliklar basladi..neyi yanlis yapiyoruZ anlamiyorum.folik asiti duzenli kullaniyorum doktorun tavsiyesi ile gunde bir bebe aspirini alıyorum. ..anlamiyorummmm yaaa..ikimizdede hic bir problem yok sperm testi bile yaptirdik ne olur ne olmaz diye..duzenli adet oluyorum hicbir problem yok ama nie tutmuyor insan dusunmeden yapamiyorki vucudunu dinlemesen olmuyor..cok uzgunum..beklemek sabretmek aci verio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?