HAMİLELER SİZE HAMİLE KALMAK İSTEYEN BİRİ OLARAK SORUM VAR???

selam arkadaşlar...bende evlenir evlenmez hamile kaldım...rabbim bütün isteyenlere versin inşallah...

Ben de eylül ayında akıntı-mantar için tedavi gördüm ve şimdi 5 haftalık hamileyim. Allah herkesin istediği gibi versin. Çok garip ama güzel bir duygu :)

bu topiği bulduğuma çok sevindsim.biz de 7 aydır deniyoruz.merak ediyordum kaçıncı aylarda oluyor diye.cevaplar umut oluyor bize..teşekkürler.bebeişi olanlara uzun ömürler benim gibi olmayanlara bir an önce bebiş diliyorum

Ben de eylül ayında akıntı-mantar için tedavi gördüm ve şimdi 5 haftalık hamileyim. Allah herkesin istediği gibi versin. Çok garip ama güzel bir duygu :)

Ne kadardir deniyordunuz acaba?

ben de doğum kontrol hapı kullandım bırakınca diğer ay hemen hamile kaldım :) rabbim sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

kızlar çok heycanlıyım adetim 3 gün geçmiş bu ay o kadar boş vermiştim ki artık adet tarihimi bile hatırlamıdum iş yerinde ki kızlar olunca anladım geçtiğini sabah ateşimi ölçtüğümde 36,8 di ama test için akşamı beklemek zorundayım bu seferde negatif çıkmaz umarım

Bizde bebek icin ugrasiyoruz 2 yildir şu viks dogrumu biraz bilgi verirmisin canim

Viks ne oluyor acaba

aslında rahat bırakmak gerekiyo. işyerimden ayrıldım iş stresinden de uzaklaşmıştım. işten ayrıldığım ay hiç umudum yoktu ama o ay kalmışım çok şükür. yani hem iş stresim yoktu hem de o ay umudum olmadığı için düşünmüyordum. evlilik yıldönümümüzde öğrenmiştim hamile olduğumu da :)

ne güzel...sağlıklsa grlsin bebeğiniz.ne kadar beklemiştiniz

Bu sene Mayısta düğünüm oldu. Yasmin hapı kullanıyordum. Düğünden 3 ay sonra hapı bıraktım.Bıraktıktan sonra ki ay da hamile kaldım. Şuan 2 aylik hamileyim. Yasmin kullandıktan sonra hamile kalamayanlari çok duydum ve çokta korkmuştum. O yüzden ilişkiden sonra hiç kalkmadim. Sağ tarafima yatıp popomu hafif kaldırdım. 2 güne bir ilişkiye girdik,hergun değil. Sanırım sağ tarafa yada sol tarafa yatmanin etkisi oldu diye düşünüyorum. Sen de dene. Denemekten zarar gelmez :) umarım Bebişinin kalp atışlarını kisa zamanda duyarsin :)

Bende o şekilde yapıyorum ayak kaldırmayı beceremiyorum bir süre sağıma bir süre soluma yatıyorum hayırlısı bakalım :)

Popoyu kaldırmayı unutma :) Yumurtalıklara daha iyi ulaşıyormuş o zaman sabırlı ol.. Rabbim sana da yaşatacaktır bu güzel duyguları

Popoyu kaldırmayı unutma :) Yumurtalıklara daha iyi ulaşıyormuş o zaman sabırlı ol.. Rabbim sana da yaşatacaktır bu güzel duyguları

Çok saol canım rabbim meleğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Bende ayni stresle uğraşıyorum. Temmuz'da beta hcg 165den geriledi olmadi dustu.doktor 2 ay korun dedi ekimde tekrar baslayin dedi.gecen ay olmadi bu ay olmadi.bugun kirmiziliklar basladi..neyi yanlis yapiyoruZ anlamiyorum.folik asiti duzenli kullaniyorum doktorun tavsiyesi ile gunde bir bebe aspirini alıyorum. ..anlamiyorummmm yaaa..ikimizdede hic bir problem yok sperm testi bile yaptirdik ne olur ne olmaz diye..duzenli adet oluyorum hicbir problem yok ama nie tutmuyor insan dusunmeden yapamiyorki vucudunu dinlemesen olmuyor..cok uzgunum..beklemek sabretmek aci verio

Canım bence bu kadar stres yapma hem bak tutuomuş bunu bilmek bile çok önemli ve de daha iki ay olmuş korunmayı bırakalı daha çok yeni sana tavsiyem mümkün olduğunca başka şeyler düşün vücudunu bu kadar stresle germe ve de gün aşırı ilişki yapın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…