ErkekMumkunse bana da yorum yapar misiniz bekliyorum bakalim
erkek :)Mumkunse bana da yorum yapar misiniz bekliyorum bakalim
Tesekkur ederim net olmasa da erkek gibi demisti dr um da ben keseden baktiginiz icin ilk usg gonderdimErkek
erkek :)
Kıza benziyor ama başka foto var mıCanım bakar mısın?benimkisinin cinsiyeti ne olur aceba
Yok vala canım ya 5 haftalık ti şuan 10 haftalık daha kontrole gitmedimKıza benziyor ama başka foto var mı
ErkekBize de bakar mısınız
Baştan beri öyle hissediyorum teşekkür ederim
Benim tahmin edermisinKızlar cinsiyet tahmini yapıyorum genellikle %99 doğru çıkıyor ama linç edecekler allah aşkına yazmasın sayfama zaten 3gündür sayfam kapalıydı linçler yüzünden baktırmak isteyen varsa buyurun gelin :)
Selam canım, hamilelik haberine çok sevindim .Çın takvimine göre benimki de erkek ama kızım olacak ,takvim tutmuyor çoğu zamanBenimki çine göre erkek çıkıyor ama konu sahibi kız dedi
ErkekMerhaba bana da tahmin yapabilir misiniz
Zaten inanmıyorum kuzum çin takvimine sanırım biri sormuştu ya o yüzden dedim onu. Çooook teşekkür ederimSelam canım, hamilelik haberine çok sevindim .Çın takvimine göre benimki de erkek ama kızım olacak ,takvim tutmuyor çoğu zaman
İnşallah hayırlısıyla erkek olur iki kızım var çok şükür bu üç numara bakalım
Çok merak ettim çarşamba günü kontrolüm var ama 1 ay önceki ülserasyon resmim var atsam bakar mısın
OlurÇok merak ettim çarşamba günü kontrolüm var ama 1 ay önceki ülserasyon resmim var atsam bakar mısın
Yukarıdaki resim 4 5 haftalik asagidakide 8 haftalik
KızYukarıdaki resim 4 5 haftalik asagidakide 8 haftalik
Hadi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?