sasirdin bence sen. heralde alacaksin kilo. heralde cikacak o beden numaralari 42lere 44lere.
Canim ben neredeyse hic hamile giysisi bile almadim giysilerimin cogu oluyordu ustume doguma kadar. Ama herkesin bedeni ayni degil. Hamur isi ve seker tuketmiyorsan korkma. Doktor uygun goruyorsa bol da yuruyus yap her gun.
bunye herkeste farklidir. kimseyle kendini kiyaslama. doktorun aksi bisi soylemedigi surece rahat ol. hic kilo almayan da var 25 kilo alan da.ilk 5 ayda kilo almiyormus insan oyle dedi ordaki hamileler biz 1 kilo aldik dediler ben sok kendimi varil hissettim :-(
nasıl almıyomuş ya. öyle bi kanun mu varmış? bünye meselesi o. doğumdan sonra verirsin dert etme.ilk 5 ayda kilo almiyormus insan oyle dedi ordaki hamileler biz 1 kilo aldik dediler ben sok kendimi varil hissettim :-(
63 kiloyum canim suanben 26 haftalığım. XXL veya 44 beden giyiyorum. yapcak bişey yok.
kaç kilosun şu anda?
ciddimisin sen 43 kiloydun boy kacE bebis var tabiki alacaksın kilo.. Ben 43 kiloydum simdi oldum 59.. Hayatımda 50 yi görmedim ayol.. Ama en çokta ayaklarim zoruma gidiyor 40 numara terlik sıkıyor iyi mi.. Ah ben çocuk reyonlarindan ayakkabı bakan kariydim hey gidi 35 bucukluk ayaklar gitti yerine 40 lık toynaklar geldi...
Hamile tayinine gitseydiniz 36 beden bulabilirdiniz. Hamile reyonlarına alışın ben tüm hamilelik boyunca 36 v s beden giydimmerhaba ben bugün kendi kendime bunalima girdim hormonlardan mi bilmem ben 34 ile 36 beden arasi giyinirdim bugün H&M e hamile giyimi bakmaya gittik bu arada 19 haftalik olduk bizkendi kiyafetlerim özellikle pantolonlarim olmuyor birde gittikki 38 beden alayim deneyim dedim eee tabi 34 ile 36 beden arasi olan bir bayan olarak birde ne göreyim 40 beden kasenime oturdu bacaklarima olmadi dar oldu yani 42 almak durumundaydim gururuma yediremedim 40 aldim giricem icine diye orda baska hamilelerde vardi 7 aylik incecik birden kendimi dünyanin en siskosu sanip bunalima girdim eve gelip oturup tika basa yine yemek yedim 5 kilo aldim toplam 19 haftada kendime dur diyemiyorum bogaz konusunda benim gibi olan anne adaylari varmi icimi rahatlatin biraz birde öbür ay türkiyeye tatile gidicez temelli bunalima girdim
belkide suyumu duzenli iciyorum hergün 2 litre yakin su iciyorum ama olabilirCanım 19 haftada 5 kilo aldıysan kesinlikle 34 ten 42 bedene çıkmamışsındır. Ödem yapmışsındır. Dr unla görüş dengeli beslen. Asitli içecekler, turşu, acı vs tüketmemeye bak. Zaten fazla kilo almamaya gayret et. Doğum sonrası zorlanırsın. Ha gerçi çoğu kişi veriyor kilolarını ama olsun sen yine de temkinli ol.
ciddimisin sen 43 kiloydun boy kac
benim ideal kilom 55 ama 67 kiloyle hamile kaldım. şu an 74 kiloyum. ben napim peki he:)63 kiloyum canim suan
Su yapmaz da daha çok sıcaklar yapar. Gebelik şekeri tahlili yaptıracak mısınız?belkide suyumu duzenli iciyorum hergün 2 litre yakin su iciyorum ama olabilir
Canim su an 63 isen 70'e cikarsin. Kendini buna hazirla bu normal bir durum. Plasentanin agirligi bebegin agirligi derken 70 kiloyu gecme ihtimalin yuksek ve normal. Dogumdan sonra gidecek o kilolar. Bebegin ve kendin icin saglikli beslen ikinizin de ihtiyaci var. Vitaminler bir yere kadar beslenme cok onemli.arada yiyorum canim cekiyor yarindan itibaren yuruyuse basliycam :-( suan 63 kiloyum korkuyorum 70 lere cikicam diye 4 ayim kaldi doguma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?