- 18 Ağustos 2016
- 5.322
- 22.305
- 348
benim evdeki 36 beden kotlarim hafif bacaklari sikiyor karnim rahat etsin diye gidip hamile kotu alayim dedim 42 beden oldu bende soklardayim :-(5 kiloyla nasil 34 bedenden 42 bedene cikarsiniz ya mumkun degil, ben de hamilelikte asiri kilo aldim ama beli lastikli giysilerimin hemen hepsi 7. Aya kadar oldular uzerime. Normalde ortalama 5-7 kiloda 1 beden buyume olur, bir yanlislik olmasin...
benim ideal kilom 55 ama 67 kiloyle hamile kaldım. şu an 74 kiloyum. ben napim peki he:)
İlk 16 haftada 12 kg almıştım, kalan 22 haftada ise 4 kg aldım.
Zaten kiloluydum.
Ha iyi haber, doğumdan sonra nasıl olduğunu anlamadan hepsi gidiyor.
13 kilo aldım canım 68 kg oldum...dur ben intihar edeyim..5 kg nedir boşveeeer sağlıgın yerinde mi? bebeğin iyi mi ?gerisi problem değil.doğurunca verirsin endişelenme.h&m belki dar kesim üretti olama mı?yada üretmedi noolacak..ye iç keyfine bak.her kadinin hamileliği aynı değil.endişelenmemerhaba ben bugün kendi kendime bunalima girdim hormonlardan mi bilmem ben 34 ile 36 beden arasi giyinirdim bugün H&M e hamile giyimi bakmaya gittik bu arada 19 haftalik olduk bizkendi kiyafetlerim özellikle pantolonlarim olmuyor birde gittikki 38 beden alayim deneyim dedim eee tabi 34 ile 36 beden arasi olan bir bayan olarak birde ne göreyim 40 beden kasenime oturdu bacaklarima olmadi dar oldu yani 42 almak durumundaydim gururuma yediremedim 40 aldim giricem icine diye orda baska hamilelerde vardi 7 aylik incecik birden kendimi dünyanin en siskosu sanip bunalima girdim eve gelip oturup tika basa yine yemek yedim 5 kilo aldim toplam 19 haftada kendime dur diyemiyorum bogaz konusunda benim gibi olan anne adaylari varmi icimi rahatlatin biraz birde öbür ay türkiyeye tatile gidicez temelli bunalima girdim
benim ayaklarda biraz yuruyunca davul oluyor :-(Ben 12 kiloyla Doğuma girmiştim. 5. Ayımda toplam 5 kilo almıştım. Her aya 1 kilo. Sonra birden ödem yaptı vücudum. Bedenim ya da ayaklarım büyümedi ama ellerim şişti. Parmaklarım vs. Gebelik şekerime baktırdım ve olduğu tespit edilmişti. Sonra yoluma diyetisyenle devam ettim ve gebeliğim bitene kadar hiç ödem yapmadı vücudum ki 1 Eylül'de Doğum yaptım. Yani o cırt sıcakları atlattım o halde. O nedenle gebelik şekeri tahlili çok önemli ve atlatılmamalı bence tabi ki tercih meselesi.
hahaaha aynen öyle :))napalim yuvarlanicaz ozaman dogurana kadar
Çok erken daha dr una danışbenim ayaklarda biraz yuruyunca davul oluyor :-(
13 kilo aldım canım 68 kg oldum...dur ben intihar edeyim..5 kg nedir boşveeeer sağlıgın yerinde mi? bebeğin iyi mi ?gerisi problem değil.doğurunca verirsin endişelenme.h&m belki dar kesim üretti olama mı?yada üretmedi noolacak..ye iç keyfine bak.her kadinin hamileliği aynı değil.endişelenme
28 inde randevum var olmazsa akupunktur ile ödemi aldirtayim doktor onaylarsa burda genelde doktorlar öyle aldirtiyormus hamileleirin ödeminiÇok erken daha dr una danış
hepsimi gitti emzirdinizmi emzirmek cok fazla kiloyu aliyormus
demekki öyle yapiyorlar bedenleri buyuk yuruyus yapip bol su ile dengeleyim napim ac kalamam cunku elim ayagim titriyor hemenbende 6 kilo aldim simdiye kadar sekeri ve hamurisini az tuketirseniz kilo sabitleniyor daha fazla almazsiniz beden konusunda ben gecen elbise aldim xl ama bel bolgesi buyuyor rahat olmasi icin o kismin genis olmasi lazim zaten
arada yiyorum canim cekiyor yarindan itibaren yuruyuse basliycam :-( suan 63 kiloyum korkuyorum 70 lere cikicam diye 4 ayim kaldi doguma
erkek %95 daha net söylemedi doktor ayin 28 indeki randevuda söylücek saqnirim almanyada yasiyorum ben burda 6a ylik olmadan söylemiyor doktorlar canim ama biz alisveriri mavi yaptik ben erkek hissediyorum kiz cikarsa erkek doguracak olana kiyafetleri hediye ederim napimkız mı oğlan mı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?