hamileler ve anneler bir bakarmisiniz :-(

5 kiloyla nasil 34 bedenden 42 bedene cikarsiniz ya mumkun degil, ben de hamilelikte asiri kilo aldim ama beli lastikli giysilerimin hemen hepsi 7. Aya kadar oldular uzerime. Normalde ortalama 5-7 kiloda 1 beden buyume olur, bir yanlislik olmasin...
benim evdeki 36 beden kotlarim hafif bacaklari sikiyor karnim rahat etsin diye gidip hamile kotu alayim dedim 42 beden oldu bende soklardayim :-(

Ben 12 kiloyla Doğuma girmiştim. 5. Ayımda toplam 5 kilo almıştım. Her aya 1 kilo. Sonra birden ödem yaptı vücudum. Bedenim ya da ayaklarım büyümedi ama ellerim şişti. Parmaklarım vs. Gebelik şekerime baktırdım ve olduğu tespit edilmişti. Sonra yoluma diyetisyenle devam ettim ve gebeliğim bitene kadar hiç ödem yapmadı vücudum ki 1 Eylül'de Doğum yaptım. Yani o cırt sıcakları atlattım o halde. O nedenle gebelik şekeri tahlili çok önemli ve atlatılmamalı bence tabi ki tercih meselesi.

13 kilo aldım canım 68 kg oldum...dur ben intihar edeyim..5 kg nedir boşveeeer sağlıgın yerinde mi? bebeğin iyi mi ?gerisi problem değil.doğurunca verirsin endişelenme.h&m belki dar kesim üretti olama mı?yada üretmedi noolacak..ye iç keyfine bak.her kadinin hamileliği aynı değil.endişelenme

benim ayaklarda biraz yuruyunca davul oluyor :-(

suyunu nekadar iciyorsun canim gunde

bende 6 kilo aldim simdiye kadar sekeri ve hamurisini az tuketirseniz kilo sabitleniyor daha fazla almazsiniz beden konusunda ben gecen elbise aldim xl ama bel bolgesi buyuyor rahat olmasi icin o kismin genis olmasi lazim zaten

20. haftayı doldurana kadar hiç kilo almayıp sonrasında 31 kilo alan bir ben var burada, normal kilomun üzerinde hamile kaldım diye dikkat ediyordum güya :)) kızım 1 buçuk yaşındayken bunun 28 i gitmişti..
40+6 da doğum yaptım, bu kadar kilo almama rağmen ödem olarak sorun yaşamadım. o kadar beden fark ettiğine göre ödeminiz falan olmasın?

sonrasinda ben kendim bogazima hakim olamayip aldim verdim falan o ayrı konu tabi..

bende 6 kilo aldim simdiye kadar sekeri ve hamurisini az tuketirseniz kilo sabitleniyor daha fazla almazsiniz beden konusunda ben gecen elbise aldim xl ama bel bolgesi buyuyor rahat olmasi icin o kismin genis olmasi lazim zaten
demekki öyle yapiyorlar bedenleri buyuk yuruyus yapip bol su ile dengeleyim napim ac kalamam cunku elim ayagim titriyor hemen

arada yiyorum canim cekiyor yarindan itibaren yuruyuse basliycam :-( suan 63 kiloyum korkuyorum 70 lere cikicam diye 4 ayim kaldi doguma

63 kilo 42 beden mi

Boyun kaç

Hamile kıyafetleri genelde zaten normal bedenine göbek eklenmiş şekilde olur

O mağazanın kalıpları dar olabilir

Bir de vücut tipi önemli kimi popodan kimi Göbekten kimi bacaktan alır

Sağlıklı ol da hamile iken kilo al bunu psikoloji bozacak sebep yapma 12 alan da var 22 alan da hepsi eski haline dönüyor

kız mı oğlan mı:)
erkek %95 daha net söylemedi doktor ayin 28 indeki randevuda söylücek saqnirim almanyada yasiyorum ben burda 6a ylik olmadan söylemiyor doktorlar canim ama biz alisveriri mavi yaptik ben erkek hissediyorum kiz cikarsa erkek doguracak olana kiyafetleri hediye ederim napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…