28 inde randevum var olmazsa akupunktur ile ödemi aldirtayim doktor onaylarsa burda genelde doktorlar öyle aldirtiyormus hamileleirin ödemini
mineralwasser içme fazla normal su tüket28 inde randevum var olmazsa akupunktur ile ödemi aldirtayim doktor onaylarsa burda genelde doktorlar öyle aldirtiyormus hamileleirin ödemini
165 boyum canim63 kilo 42 beden mi
Boyun kaç
Hamile kıyafetleri genelde zaten normal bedenine göbek eklenmiş şekilde olur
O mağazanın kalıpları dar olabilir
Bir de vücut tipi önemli kimi popodan kimi Göbekten kimi bacaktan alır
Sağlıklı ol da hamile iken kilo al bunu psikoloji bozacak sebep yapma 12 alan da var 22 alan da hepsi eski haline dönüyor
normal iciyorum volvic den minneralwasser yakiyor zaten bogazimimineralwasser içme fazla normal su tüket
6 aylık ne kadar geçmiş ilginç:/ mavi yerine yeşil sarı beyaz falan alsaydınız ikisine de olurdu:) hayırlısıyla kucağına alırsın inşallaherkek %95 daha net söylemedi doktor ayin 28 indeki randevuda söylücek saqnirim almanyada yasiyorum ben burda 6a ylik olmadan söylemiyor doktorlar canim ama biz alisveriri mavi yaptik ben erkek hissediyorum kiz cikarsa erkek doguracak olana kiyafetleri hediye ederim napim
protein agirlikli beslenirsen ac kalmazsin kesinlikle iki yumurta iki bardak sut gun icinde sebze yemegi ve et veya tavuk pirinc pilavi yerine bulgur pilavi beyaz ekmek yerine cavdar ekmegi buda sadece kahvaltida emin ol bunlari yaparsan kiloda almazsin bebekde beslenirdemekki öyle yapiyorlar bedenleri buyuk yuruyus yapip bol su ile dengeleyim napim ac kalamam cunku elim ayagim titriyor hemen
Hanimefendi beni yanlis anlamayin ama ayni kiloda kalmayi planlayarak mi hamile kaldiniz? Cok az kilo alan da oluyor ama duzenli spor ve beslenmeyle ben bile 46dan 64e ciktim. Sizin 58den 70e cikmaniz normal hamilelik sonuna kadar. Bu dogal bir durum. Kafaniza takip caninizi sıkmayın. Bebege de yansır. Yazik gunah...
Sizin hesap bana pek uygun da gelmedi. 5 kg aldim 63um diyorsunuz. 58 kg ile 34 beden mi giyiyordunuz? Oyleyse boyunuz cok uzun. O kadar uzun boyunuz varsa da 63 kg ile hala gayet incesinizdir bu kadar yuksek bedenlere cikamazsiniz.
Ben suan 50 kg yim 34 beden bazi markalar sıkıyor. Bazilari rahat oluyor. Boyum 172. 58 kg 34 beden icin demek ki 180 varsiniz. Bu boya 63 kg ne ki? Dogum sonrasi kg cok kolay veriliyor. Dr kontrolundeyseniz ve o bir uyari yapmiyorsa kiloyu kafaya takmayin. En guzel gunlerinizi can sıkıntısıyla gecirmeyin.
hergun 2 yumurta haslamasi yiyorum bende canim sabahlari biri bebegim icin biri benim vitaminlerim icinprotein agirlikli beslenirsen ac kalmazsin kesinlikle iki yumurta iki bardak sut gun icinde sebze yemegi ve et veya tavuk pirinc pilavi yerine bulgur pilavi beyaz ekmek yerine cavdar ekmegi buda sadece kahvaltida emin ol bunlari yaparsan kiloda almazsin bebekde beslenir
Hımmm dediğim gibi acı,tuzlu ve asitli tüketmemeye çalış. Ama dr una mutlaka sor. Bu arada kilon çok iyi aslında sıkıntı yapma. Birde mümkünse duşunu sıcak değil de soğuğa yakın ılık suyla al. Ayyy ilerleyen aylarda daha zor oluyor aslında. Şimdiden önlemini alnormal iciyorum volvic den minneralwasser yakiyor zaten bogazimi
Rabbim hayirlisini versin insallah 4 ayimiz kaldi bekleyip görelimHımmm dediğim gibi acı,tuzlu ve asitli tüketmemeye çalış. Ama dr una mutlaka sor. Bu arada kilon çok iyi aslında sıkıntı yapma. Birde mümkünse duşunu sıcak değil de soğuğa yakın ılık suyla al. Ayyy ilerleyen aylarda daha zor oluyor aslında. Şimdiden önlemini algerçi kucağına alınca Emin'im ki 12 kilo da almış olsan 20 kilo da almış olsan hiiiiiç farketmicek mükemmel bi şey
benimde ayak numaram 37 bugun sandeletlerim resmen izi cikmis eve dar geldim ayakkasbi alalim babet dedi esim bende olmaz sonra kim giyecek 38 ayakkabiyi inceceik benim ayaklarim dedim geldimO ne demek daha kilo alacaksın normal tabi ki ,eski bedenin gibi olmayacak bence bocaladım hamilelikte,Son ayımda yolculuk yaptığım için 37 giyen ben, düğün vardı komsudan emanet ayakkabı olan 39 numara ayakkabı giydim düşünün psikolojimi ,ama doğumdan sonra ve hala 37 giyiyorum :)
ilk hamileligimde 60 dan 87 ye ciktim, ikincide 68 den 85e ciktim. dogum yapali 2 ay oldu 74 oldum elbet gider kilolar bebisler saglikli olsun..merhaba ben bugün kendi kendime bunalima girdim hormonlardan mi bilmem ben 34 ile 36 beden arasi giyinirdim bugün H&M e hamile giyimi bakmaya gittik bu arada 19 haftalik olduk bizkendi kiyafetlerim özellikle pantolonlarim olmuyor birde gittikki 38 beden alayim deneyim dedim eee tabi 34 ile 36 beden arasi olan bir bayan olarak birde ne göreyim 40 beden kasenime oturdu bacaklarima olmadi dar oldu yani 42 almak durumundaydim gururuma yediremedim 40 aldim giricem icine diye orda baska hamilelerde vardi 7 aylik incecik birden kendimi dünyanin en siskosu sanip bunalima girdim eve gelip oturup tika basa yine yemek yedim 5 kilo aldim toplam 19 haftada kendime dur diyemiyorum bogaz konusunda benim gibi olan anne adaylari varmi icimi rahatlatin biraz birde öbür ay türkiyeye tatile gidicez temelli bunalima girdim
benimde ayak numaram 37 bugun sandeletlerim resmen izi cikmis eve dar geldim ayakkasbi alalim babet dedi esim bende olmaz sonra kim giyecek 38 ayakkabiyi inceceik benim ayaklarim dedim geldim
benimde ayak numaram 37 bugun sandeletlerim resmen izi cikmis eve dar geldim ayakkasbi alalim babet dedi esim bende olmaz sonra kim giyecek 38 ayakkabiyi inceceik benim ayaklarim dedim geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?