hamileler ve anneler bir bakarmisiniz :-(

28 inde randevum var olmazsa akupunktur ile ödemi aldirtayim doktor onaylarsa burda genelde doktorlar öyle aldirtiyormus hamileleirin ödemini
28 inde randevum var olmazsa akupunktur ile ödemi aldirtayim doktor onaylarsa burda genelde doktorlar öyle aldirtiyormus hamileleirin ödemini
mineralwasser içme fazla normal su tüket

Hanimefendi beni yanlis anlamayin ama ayni kiloda kalmayi planlayarak mi hamile kaldiniz? Cok az kilo alan da oluyor ama duzenli spor ve beslenmeyle ben bile 46dan 64e ciktim. Sizin 58den 70e cikmaniz normal hamilelik sonuna kadar. Bu dogal bir durum. Kafaniza takip caninizi sıkmayın. Bebege de yansır. Yazik gunah...

Sizin hesap bana pek uygun da gelmedi. 5 kg aldim 63um diyorsunuz. 58 kg ile 34 beden mi giyiyordunuz? Oyleyse boyunuz cok uzun. O kadar uzun boyunuz varsa da 63 kg ile hala gayet incesinizdir bu kadar yuksek bedenlere cikamazsiniz.

Ben suan 50 kg yim 34 beden bazi markalar sıkıyor. Bazilari rahat oluyor. Boyum 172. 58 kg 34 beden icin demek ki 180 varsiniz. Bu boya 63 kg ne ki? Dogum sonrasi kg cok kolay veriliyor. Dr kontrolundeyseniz ve o bir uyari yapmiyorsa kiloyu kafaya takmayin. En guzel gunlerinizi can sıkıntısıyla gecirmeyin.

165 boyum canim

18 kilo aldım, 4. ayda eski halde, 6. ayda -3 kilodaydım.
18 kilo almak demek dengeli beslenmemişim demek ama şu an olsa hiç sıkıntı yapmazdım.
Yine de mümkünse boş kaloriye gitmeyin, çocuğa hiç yararı yok.

6 aylık ne kadar geçmiş ilginç:/ mavi yerine yeşil sarı beyaz falan alsaydınız ikisine de olurdu:) hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

demekki öyle yapiyorlar bedenleri buyuk yuruyus yapip bol su ile dengeleyim napim ac kalamam cunku elim ayagim titriyor hemen
protein agirlikli beslenirsen ac kalmazsin kesinlikle iki yumurta iki bardak sut gun icinde sebze yemegi ve et veya tavuk pirinc pilavi yerine bulgur pilavi beyaz ekmek yerine cavdar ekmegi buda sadece kahvaltida emin ol bunlari yaparsan kiloda almazsin bebekde beslenir

Bende 22 haftalik hamileyim 60 la hamile kaldim suan 65 kiloyum 5 kilo almisim doguma kadar bi 5 kilo daha alirim bu gayet normal yeterki bebegim iyi olsun dogunca hepsi gidiyor

almanya ile turkiye giyim kaliplarini bilemem kotlarim yarisi 36 yarisi 34 beden benim

hergun 2 yumurta haslamasi yiyorum bende canim sabahlari biri bebegim icin biri benim vitaminlerim icin

Bu arada 40 bedeni iade etme sansiniz varsa iade edin hemen. Hic bir ise yaramaz. Normalde olsa sizi takdir ederdim. Yuruyun diyet yapin zayiflayin girin onun icine derdim. Ama siz hamilesiniz. Her gecen gun kilo alacaksiniz. Ancak duzene koyar kilo alisi yavaslatirsiniz ama zayiflayip ona girmeye kalkismaniz bebek icin cok zararli. Dar sıkı giyinmek de bebege zararli.
Bugun ona girin zorla 3 hafta sonra zaten olmaz.

normal iciyorum volvic den minneralwasser yakiyor zaten bogazimi
Hımmm dediğim gibi acı,tuzlu ve asitli tüketmemeye çalış. Ama dr una mutlaka sor. Bu arada kilon çok iyi aslında sıkıntı yapma. Birde mümkünse duşunu sıcak değil de soğuğa yakın ılık suyla al. Ayyy ilerleyen aylarda daha zor oluyor aslında. Şimdiden önlemini algerçi kucağına alınca Emin'im ki 12 kilo da almış olsan 20 kilo da almış olsan hiiiiiç farketmicek mükemmel bi şey

Rabbim hayirlisini versin insallah 4 ayimiz kaldi bekleyip görelim

O ne demek daha kilo alacaksın normal tabi ki ,eski bedenin gibi olmayacak bence bocaladım hamilelikte,Son ayımda yolculuk yaptığım için 37 giyen ben, düğün vardı komsudan emanet ayakkabı olan 39 numara ayakkabı giydim düşünün psikolojimi ,ama doğumdan sonra ve hala 37 giyiyorum :)

benimde ayak numaram 37 bugun sandeletlerim resmen izi cikmis eve dar geldim ayakkasbi alalim babet dedi esim bende olmaz sonra kim giyecek 38 ayakkabiyi inceceik benim ayaklarim dedim geldim

ilk hamileligimde 60 dan 87 ye ciktim, ikincide 68 den 85e ciktim. dogum yapali 2 ay oldu 74 oldum elbet gider kilolar bebisler saglikli olsun..

benimde ayak numaram 37 bugun sandeletlerim resmen izi cikmis eve dar geldim ayakkasbi alalim babet dedi esim bende olmaz sonra kim giyecek 38 ayakkabiyi inceceik benim ayaklarim dedim geldim

Hah işte onlar kilo değil ödem özellikle oturduğunuzda ayaklar bogum bogum oluyorsa bacagınıza parmagınızı bastıgında çöküntü olup hemen düzelmiyorsa ödemdir.

Ben on kilo aldım hamilelikte. Eve geldiğimde sadece 4 kilo fazlam vardı. Ama buna rağmen bacaklarım özellikle üst kısmı ve basenlerim kalınlaşmış. Bence çok kilo almamaya çalış. Kilo versen de bacaklar kalıyor. Ancak sporla eskiye döner. O yüzden çok abartma illaki kilo alacaksın ama dengeli beslen bol yürüyüş yap. Hem doğum için de iyi yürüyüş. Sağlıkla kavuş bebeğine.

Çok normal hamile kalmadan evvel çok zayifmissin. Bebegi koruma adına vucud yağ bağlar su bağlar bu bir mucize. Şükür etmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…