hamileler ve anneler bir bakarmisiniz :-(

Bence de imkansız sanırım kalıpları küçüktü sen iyi almışsın 29 haftada ben 19 oluyorum yarın

Kimisinin rahim büyürken kalça da genişler.
Geçici bir durum doğumdan sonra normale dönersin takma kafanı.
Ben 22. Haftada 10 kilo almış bulunmaktaydım. Sonrasında dikkat edince eski hızıyla devam etmedi.
Protein, sebze, meyve, çiğ kuruyemiş ve yararlı tahıllar ağırlıklı beslen, bebeğe bunların faydası var, şeker ve yararsız karbonhidratları tüketme hergün yürüyüş falan yap gayet fit tamamlarsın hamileliği.

Ben de aynı bunalımı 30. Haftada yaşadım:). Antalyaya tatile gidecektik. Hicbir kıyafet olmuyo o da yetmez gibi selulitlerim ayak bileğime kadar inmiş:). Şimdi barıştım siskolugumla da selulitlerimle de. Nasılsa geçici bir sürec. Ama bence küçük kıyafet alma insan 30. Haftadan sonra oyle bir poturduyo ki large xlarge bedenler hak getire.

Kalçamın alt kısmındaki baldırda selülit çıkmış biraz ne yazıkki onlara hiç girmedim konu başlığımda

Kalçamın alt kısmındaki baldırda selülit çıkmış biraz ne yazıkki onlara hiç girmedim konu başlığımda
Hamilelik öncesi hiç yoktu bence şimdi alt bacagimda bile var :) amaan yaparız bi diyet biter gider hepsi. Beden işine çok takılma ama az kilo almışsın. Millet ne kilolar aliyor. Bir de korkutmak gibi olmasın da benim şu an ayakkabılarım da olmuyor :). Acaba ayaklar eski haline geliyor mu? Iki elbisem bir ayakkabım var sürekli onları giyiyorum. Neyse az kaldı:)

Bir bayan yazmıştı doğumdan sonra ayak iniyormuş merak etme eve senin az kalmış Rabbim hayırlı doğum nasip etsin canım

Cnm kusura bakma ama senin derdin yok sanırım. Allah sana dert vermesin.

Valla canim ben 57 kiloyla hamile kaldim 86 kiloyla doguma gittim kizim 3.200 dogdu hadi 5 kilo cikiyorum aldigim kilolarim beni bunalima hic sokmadi cnkuuuu 1 senede cok sukur verdim kilolarimi su an 59 kiloyum 5 kilo dha vereyim diye azim icindeyim

aynı durum bendede var ayakkabım olmuyor cunku odem var vucudumda 38 gıyerdım 39 aldım artık.. bugun pantolon aldım hamılelık ıcın dar paca ama bıleklerımden gecmek ıstemedı resmen :)

ama goruntu olarak zayıfım arkadan bakıldıgında belım hala ınce kavısı falan duruyor onden bakıldıgında aynı sekılde fazla gozukmuyor ama yandan top var resmen :)

Bende 38-40 giyiyorum normalde ama hamile bedeninde 3kg aldigm halde 46 oluyo canm. Sisko da degilim yani. Bence kalip farki var

Maşallah nasıl yedin kız evet oluyor bazen öyle çılgınlıklar
Ben zevk için yemek yiyenlerdenim yani oyleydim şimdi 4 aydır dikkat ediyorum ve 14 kg verdim doğumda da vermiştim zaten gayet fit oldum. Ama hala yemeklere çok düşkünüm her şeyden abartmadan yiyince emin ol kilo falan olmuyor. Hiç dert etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…