Yeme. Hamur işini abartma ben ilk aylar çok hızlı kilo aldım sonra almadım herkes aynı olcak diye bo şey yok toplam 16 kilo almıştım kızım 7.5 aylık oldu hamile kaldığım kilonun da altına düştüm şimdi. Bu arada tek seferde 5 kase asure yemisligim vardır :))merhaba ben bugün kendi kendime bunalima girdim hormonlardan mi bilmem ben 34 ile 36 beden arasi giyinirdim bugün H&M e hamile giyimi bakmaya gittik bu arada 19 haftalik olduk bizkendi kiyafetlerim özellikle pantolonlarim olmuyor birde gittikki 38 beden alayim deneyim dedim eee tabi 34 ile 36 beden arasi olan bir bayan olarak birde ne göreyim 40 beden kasenime oturdu bacaklarima olmadi dar oldu yani 42 almak durumundaydim gururuma yediremedim 40 aldim giricem icine diye orda baska hamilelerde vardi 7 aylik incecik birden kendimi dünyanin en siskosu sanip bunalima girdim eve gelip oturup tika basa yine yemek yedim 5 kilo aldim toplam 19 haftada kendime dur diyemiyorum bogaz konusunda benim gibi olan anne adaylari varmi icimi rahatlatin biraz birde öbür ay türkiyeye tatile gidicez temelli bunalima girdim
Canım fazla takma kafana.ben 38 beden giyerken hamile kıyafetinde 44 beden aldığımı biliyorum :) kıyafetlerinin hiç birinin kalıbı geniş değil ve hamilelikte çok sıkı kıyafetler giyemediğimden hep 42 beden pantolonlar şortlar aldımmerhaba ben bugün kendi kendime bunalima girdim hormonlardan mi bilmem ben 34 ile 36 beden arasi giyinirdim bugün H&M e hamile giyimi bakmaya gittik bu arada 19 haftalik olduk bizkendi kiyafetlerim özellikle pantolonlarim olmuyor birde gittikki 38 beden alayim deneyim dedim eee tabi 34 ile 36 beden arasi olan bir bayan olarak birde ne göreyim 40 beden kasenime oturdu bacaklarima olmadi dar oldu yani 42 almak durumundaydim gururuma yediremedim 40 aldim giricem icine diye orda baska hamilelerde vardi 7 aylik incecik birden kendimi dünyanin en siskosu sanip bunalima girdim eve gelip oturup tika basa yine yemek yedim 5 kilo aldim toplam 19 haftada kendime dur diyemiyorum bogaz konusunda benim gibi olan anne adaylari varmi icimi rahatlatin biraz birde öbür ay türkiyeye tatile gidicez temelli bunalima girdim
Neredeyse 5 aylık olmuşsun ki 5 kilo çok normal. Kalıpları küçük olabilir kıyafetlerin. Çok da takılma. Ben de 38 bedenle başladım hamileliğe en son 42 beden pantolonda çok rahat hissetmediğim için 44 aldım. Önemli olan senin ve bebeğin rahatlığı sonuçta. Dar giyip onu rahatsız etmeye gerek yok. Hem dar kıyafetler ödem oluşumunu da arttırır. Bebek doğduktan bir iki yıl sonra eski haline dönersin. Çok da takılma. Sağlıkla al kucağına inşallah
O konuda haklısın hamilelikten mi bilmem ben hiç tuz yemeyen insan tadını alamıyorum yemeklerin bol tuz koyuyorum yine eskisi gibi varla yok arası tüketsem iyi olacak anlaşılan5 kiloda 3 beden büyümezsiniz.
büyük ihtimal ödem vardır.
tuzu az tuketin.
ayaklarınızı yükseğe uzatıp oturun.
bende 16.haftadan sonra kilo almıştım ama bu bünyeye göre değişir.
5 kilo çok fazla değil.
bundan sonra daha kontrollü beslenin.
sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim..
Dert etme nu kadar beyaz ekmek
Yeme. Hamur işini abartma ben ilk aylar çok hızlı kilo aldım sonra almadım herkes aynı olcak diye bo şey yok toplam 16 kilo almıştım kızım 7.5 aylık oldu hamile kaldığım kilonun da altına düştüm şimdi. Bu arada tek seferde 5 kase asure yemisligim vardır :))
Şuan 63 isen 70 e çıkarsın canım çünkü bebeğin de senin de asıl kilo alacağın günler önünde maalesefarada yiyorum canim cekiyor yarindan itibaren yuruyuse basliycam :-( suan 63 kiloyum korkuyorum 70 lere cikicam diye 4 ayim kaldi doguma
O nasıl oldu canım doktor ne dedi ?Ben hiç hamile giysisi almadım
Hamileliğin boyunca toplam 13 kilo verdim
Doğumdan sonra da feci kilo aldım kendi salakligimla
Benim arkadasimda hamileyken 30 kilo aldı doğumdan sonra inceeciik kaldı :)
Bu tamamen yapı meselesi birazda yediğimize dikkat etmek gerek
Sağlıklı beslenerek aldığın hamilelik kilosu doğumdan sonra gidiyor
Gebeliğim boyunca 27 kilo almis biri olarak ben konusmayayim bence
Normal doğum mu yaptınızIyi de 5 kilo nasil 3 beden fark ettiriyor anlamadim.
Ben hamile kiyafeti hic almadim.
Toplam 8 kilo aldim hamileyken ve dogumdan 11 kilo gitmis olarak geldim nasil oluyor ben de anlamis degilim.
Herkesin bunyesi farkli bunlara takilip uzulmeye degmez.
Hamilelik bu elbet alacaksiniz kilo.
Normal doğum mu yaptınız
Hamileligim çok ağır geçti hergun kusuyordum değil mutfağa girmek reklamda yemek görsem cikariyordumO nasıl oldu canım doktor ne dedi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?