- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
Maşallah diyeceğim sizeHayir sezeryan oldum.
Eleştiriye cevap verirken kullandığınız üslup da bu harmoniye dahil mi?Mesajin kendi icinde bir harmonisi var konu sahibi anladi demek istedigimi sen takma kafani.
Genel olarak dikenli bir uslubum var fitratim boyle kirpiyim sonucta.Eleştiriye cevap verirken kullandığınız üslup da bu harmoniye dahil mi?
Maşallah diyeceğim size
Ben sezaryen doğum sonrası sadece 2 kilo verip eve geldim :)
Herşey bünyeyle ilgili bundan emin oldum artık
Canım 7. Aydan sonra kilo alınıyor ve ödem.oluşuyor
7. Aydan sonra insan çok acıkıyor.
Ben bu yüzden ilk aylar öyle hamileyim diye tıka basa yemedim. Ekmek yemeyi bıraktım hep sağlıklı beslendim. Aslında amacım kilo almamak değildi hiç umrumda değildi sadece bebeğime sağlıklı olacak şeylerden yedim. Birazda yapıyla alakalı tabiki
.
Bebeğim 1 haftalık ve hamile kaldığım kilodayjm çok şükür.
bende 19 haftalik hamileyim 5 kilo aldim ama normal sanirim normal bir kilo almissiniz benimde alt 38 ust maasallah 42 olmus alttan sikip uste cikmis ketcap sisesi gibi duruyorum ama dikkat ederseniz yani 9 10 kilo ile hamileligi sonlandirirsaniz dogummda verirsiniz de o 40 beden pantolona suan girebilme ihtimaliniz yok sanirimmerhaba ben bugün kendi kendime bunalima girdim hormonlardan mi bilmem ben 34 ile 36 beden arasi giyinirdim bugün H&M e hamile giyimi bakmaya gittik bu arada 19 haftalik olduk bizkendi kiyafetlerim özellikle pantolonlarim olmuyor birde gittikki 38 beden alayim deneyim dedim eee tabi 34 ile 36 beden arasi olan bir bayan olarak birde ne göreyim 40 beden kasenime oturdu bacaklarima olmadi dar oldu yani 42 almak durumundaydim gururuma yediremedim 40 aldim giricem icine diye orda baska hamilelerde vardi 7 aylik incecik birden kendimi dünyanin en siskosu sanip bunalima girdim eve gelip oturup tika basa yine yemek yedim 5 kilo aldim toplam 19 haftada kendime dur diyemiyorum bogaz konusunda benim gibi olan anne adaylari varmi icimi rahatlatin biraz birde öbür ay türkiyeye tatile gidicez temelli bunalima girdim
Valla yalan yok bir kahvaltı yapıyorum olayyy maşallahım var ekmek bol bol bal tereyağı yumurtalar dikkatinizi çekerim yumurta değil yumurtalarartık azaltıcam bir dilim ekmek yedim sadece kahvaltıda bu sabah
ilk 5 ayda kilo almiyormus insan oyle dedi ordaki hamileler biz 1 kilo aldik dediler ben sok kendimi varil hissettim :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?