hamileler ve anneler bir bakarmisiniz :-(

Bana da dediler ilk 3 ay kilo alınmazmış ama bana onu diyenler kusmaktan, her şeyden tiksinmekten yemek bile yiyemiyorlardı. Ben ilk 3 ayda 4 kilo aldım. Hamur işi, abur cubur yemiyordum üstelik .

Hamileliğim çok rahat geçti. Çoğu zaman hamile olduğumu unutuyordum karnımı bir kaç kere camekana geçirmişliğim var bu yüzden. Günde yarım saat yürü dediler 3-4 saat yürüyordum. Yorgunluk, ağrı, sızı, mide bulantısı ne bileyim en ufak bir hastalık geçirmedim şükür.
Sonra gebeliğin son dönemecine girdim gene çıktı kilo alınmaz diyiciler dediler ki son haftalarda kilo alınmaz, aldım. Şiştim, duba gibi oldum. Ben ben değildim artık 36 bedenden kaç bedene çıktım bilmiyorum tshirtte xs,s giyen ben rahat edeyim diye large giyiyordum. Alt bedende ne giydiğime bakmadım bile.

Doğumdan yaklaşık iki üç ay sonra bütün pantolonlarıma rahat ferah giriyordum. Yapışıp kalmadı da üstüme.
Hayatımda aldığım en güzel kilolardı yine olsa yine alırım.

Canım 7. Aydan sonra kilo alınıyor ve ödem.oluşuyor
7. Aydan sonra insan çok acıkıyor.

Ben bu yüzden ilk aylar öyle hamileyim diye tıka basa yemedim. Ekmek yemeyi bıraktım hep sağlıklı beslendim. Aslında amacım kilo almamak değildi hiç umrumda değildi sadece bebeğime sağlıklı olacak şeylerden yedim. Birazda yapıyla alakalı tabiki
.
Bebeğim 1 haftalık ve hamile kaldığım kilodayjm çok şükür.

Şuan ben de 8 aylık hamileyim bende çok fazla kilo aldım bir yere gidesim gelmiyor ama bebeğin sağlıklı olsun en önemlisi o Allah nasip etmiş vermiş bir melek onu bu düşüncelerinizle üzmeyin bence ben bu şekilde düşünerek rahatlatıyorum kendimi

bende zayiftim 36 beden 53 kilo hamile kaldim 69la doguma girdim 5 aylik kizim var 51 kiloyum bildigin dibe vuruyor uykusuz yorgun hele bide kolik bebiş olursa gider o kilolar hic merak etme saglikli olsun kuzun azaltma yedigini unlu sekerliyi abartma yeter :)

Süt olsun diye baklava helva yeme daha çok sütü kesiyor su içmek çok süt yapıyor

ben yarın tam 18 haftalık olcam 65 kiloydum hamile kaldıgimda şuan64-64.5 kıloyum vermiştim 3 kilo kadar onlari topluyorum şimdi en buyuk istediğim çok kilo almamak ta su sıralar kendimi tutamamaya başladım sanırım daha dikkatli beslenmek lazim artık

Markaya göre değişiyor ama kıyafetler. Ben pantolonda 38 giyiyorum. Birkaç marka da 42 bile dar çok saçma

Bizim ailede hamilelikte çok kilo alınıyor ne kadar dikkat edilse de. ben 6.5 hamileyim ve 8 kilo aldım. ilk başta mide bulantım dahil hamilelikle ilgili sıkıntılı durumları hiç yaşamadım.ama şunu da biliyorum ki bu hamilelik kiloları ve gidecek o yüzden kendime dert etmeden ( dikkat ederek ki kesinlikle hamur işi ekmek makarna pilav yemiyorum ) hamileliğimin tadını çıkarıyorum. bi arkadaşım sadece 8 kilo aldı hamilelikte doğumdan 3 ay sonra eski formuna da kavuştu. arkadaşların da dediği gibi her bünye bir değil

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım

5 kilo almışsınız 34 bedenden 42 bedene çok çıkmışsınız. Ödem yapmış olabilir vücudunuz. Doktorunuza danışın bence fazla tuzlu tüketmeyin.

5 kilo ile 42 ye çıkamazsın

Ya kalıpta bir sorun vardı ya da ne bileyim ödem falan tuttunuz

bende 19 haftalik hamileyim 5 kilo aldim ama normal sanirim normal bir kilo almissiniz benimde alt 38 ust maasallah 42 olmus alttan sikip uste cikmis ketcap sisesi gibi duruyorum ama dikkat ederseniz yani 9 10 kilo ile hamileligi sonlandirirsaniz dogummda verirsiniz de o 40 beden pantolona suan girebilme ihtimaliniz yok sanirim

19 haftalik icin 5 kilo cok degil ama az da degil soyleyim cunku asil 6 ay itibariyle sismeye baslayacaksin dikkat et.
Ben hamile pantalonlarinda 36 bedenle bitirdim hamileliklerimi, ama " hamile pantalonlariydi" yani normal kesim degillerdi, beli lastikli korumali filan.
Buyuk ihtimal sicaklardan da sismis vucudun, tuza dikkat et, suan en hafif olman gereken zamanlarin.
Catlamamaya bak, kilo verirsin de catlaga care yok

5 kilo almayla 42 bedene çıkılmaz ben toplamda 13 kilo aldım karnım çıkınca lcw hamile reyonundan 2 kot 1 tayt aldım 36 beden ve doğurama kadar oldu onlar bana

Valla yalan yok bir kahvaltı yapıyorum olayyy maşallahım var ekmek bol bol bal tereyağı yumurtalar dikkatinizi çekerim yumurta değil yumurtalar artık azaltıcam bir dilim ekmek yedim sadece kahvaltıda bu sabah

Okadar yemenin bebege zerre faydasi yok hepsi yanina kar kalir haberin olsun.
Arkadasim 32 kilo aldi hamilelikte 3,5 kilo cocuk dogurdu, bn 10 kilo almistim bnmkide 3,5 kilo dogdu.
Dikkat etmelisin

ilk 5 ayda kilo almiyormus insan oyle dedi ordaki hamileler biz 1 kilo aldik dediler ben sok kendimi varil hissettim :-(

bende sımdıye kadar 5 6 kılo aldım.. normalde 36 gıyerdım bugun hamıle pantolonu alayım dedım tayt gıyıyorum sureklı 38 beden aldım 36 da oldu ama cok ar olmasın dedim..

5 kiloda nasıl 42 bedene cıktın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…