- 14 Temmuz 2008
- 8.382
- 497
- 198
bu da benim tablom arkadaşlar
öğreneli epey oldu ama sizlere örnek olsun diye eklemek istedim
rabbim 19 ay sonra bana da nasip etti buraya tablomu eklemeyi
inş.rabbim hayırlı zamanda sizlerede nasip eder
344458 Ovulation charts on FertilityFriend.com
tesekkur ederiz. syafain altinda da onceki olcumlerin var. gebelik olmadigi durumlarla karsilastirma acisindan cok faydali oldu. anlamadim ki dusecekse son bir kac gunde dusuyor. sabirli olmak lazim :)
bu arada hayirli olsun hamileligin. allah saglikla mutlulukla kucagina almayi nasib etsin.
Allah a şükürler olsun 2 bebeğime 7. ayın sonunda hamile kaldım darısı tüm isteyenlerin tez zamanda hayırlısıyla başına
My]Charting Home Page Not Found - FertilityFriend.com Ovulation Chart[/url
yaseminnnn canım tebrik ederim allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
ayy ismini görünce beni heyecan bastıııııı...çok sevindim canım......
yaseminnnn canım tebrik ederim allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
ayy ismini görünce beni heyecan bastıııııı...çok sevindim canım......
arkadaşlar birşey sormak istiyorum ateş ölçerek ilişki ye gireceginiz günümü belirliyorsunuz bende bebek için çalışmalara başlıyacagım bu adet bitiminde ALLAH nasip ederse
allah hepimizi bebişlerine kavuştursun bende tablomu paylşmak istiyorum fakat hamilemiyim bilmiyorum
ben ölçmeye adetm bittikten 4 gün sonra başladım
10.gün 36.1
11.gün 36.0
12.gün 36.0
13.gün 36.4
14.gün 36.8
15.gün 36.3
16.gün 36.2
17.gün 36.5
18.gün 36.4
19.gün 36.3
20.gün 36.5
21.gün 36.5
22.gün 36.3
23.gün 36.8
24.gün 36.3
25.gün 36.2
26.gün 36.5
27.gün 36.6
28.gün 36.9 bugün regl olmam gerekirdi ama agrımda yok sadece belimin ortası agrıyr 3 gündür falan sizce hamilemiyim(((
:2:
arkadaşlar birşey sormak istiyorum ateş ölçerek ilişki ye gireceginiz günümü belirliyorsunuz bende bebek için çalışmalara başlıyacagım bu adet bitiminde ALLAH nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?