Hamilelerin ate tablolar

benim tablomla çok benziyo lütfen benimkinede bi bakın sizcede benimkinde ümit var mı?:)))

benim tablomla çok benziyo lütfen benimkinede bi bakın sizcede benimkinde ümit var mı?:)))

Canım ben hiç yapmadım ama 15.gün yumurtlamışsın gibi gözüküyor.inşallah o günü değerlendirmişsindir.bende en kısa zamanda ateş ölçmeye başlayacağım güzel bişiymiş.

Canım ben hiç yapmadım ama 15.gün yumurtlamışsın gibi gözüküyor.inşallah o günü değerlendirmişsindir.bende en kısa zamanda ateş ölçmeye başlayacağım güzel bişiymiş.

asyahayat bende ilk defa yapıyorum umarım hamileyimdir ama insanı her gün ümitlendirdiği kesin..yinede yap bence:)heyecan oluyo!inşallah sende en kısa zamanda asya'na kavuşursun:)))bu arada yukarıdaki değilde 38.sayfada benim tablom sen oraya göre mi 15.gün dedin?

bu degerlere gore 14. yumurta catlamis. simdilik atesiniz iyi gidiyor ama hamile olup olmadiginizi soylemek icin cok erken.

Yapcam canımda evde dijital ateş ölçer yok bugünde 16.günüm doğrusu 20.gün çatlıyo benim yumurtalar ama bakalım alıp bende denicem.canım senin yumurtan ısı düşüp birden yükseldiği gün çatlamış oluyor bu durumda 14-15.gün yumurtlaman bitmiş inşallah 13.14.yada 15 gün ilişkiye girmişsindir.

ilk defa yapmanın acemiliğiyle hangi gün ilişkiye girdiğimi işaretlemeyi unuttum inş olmuştur o günlerde çalışmalar

merhaba
umarım pozitif sonuç alırsın. bu defa olmazsa da üzülme derim.
benim adet peryodum 39-43 gün filandı ve değişiyordu. 3 peryot boyunca vücut ısımı ölçüp fertilityfriend.com sitesine giriş yaptım. sonrasında vücut ısımı ölçmeyi bıraktım tembellikten ama site zaten muhtemel ovulasyon ve bir sonraki adet gününü gösteren bir takvim oluşturuyordu. bir sonraki adet gününü doğru gösterdiğini farkedince ovulasyon günlerine göre hareket etmeye başladım. Allah nasip etti çok şükür, düşük tehlikesi söz konusu olsa da şuan 7 haftalık hamileyim ve özellikle adet düzensizliği olanlara fertilityfriend.com kullanmasını tavsiye ederim. darısı isteyenlerin başına.

hayırlı olsun allah sağlıkla kucağınıza alabilmeyi nasip etsin inşallah:)o siteye bende giricem çok teşekkürler:)

kızlar 26.gün oldu ve hala ateşim yüksek(36,6-36,7)dolayısıyla ümitlerimde!ya bu durumu anneme bile anlatmıyorum ümitlenmesin diye ama buraya yazdıkça rahatlıorum sanki!:)

bende 26.gündeyim ve ateşim hala yüksek.senin ateşin düştü mü ve kaç gün sonra canım?birde kaç güne bir adet oluyosun?

kızlar merhaba ben"mersinlicadi"Şifremi unuttuğum için bu isimle giriş yapıcam artık.veee mutlu haberi dün aldım HAMİLEYİM!!!lay-lay-lom!artık ateş tablomu emin olarak kaydedebilirim.darısı isteyen herkese nasip olsun inşallah!
9.gün-35,9
10.gün-35,7
11.gün-36,0
12.gün-35,9
13.gün-35,9
14.gün-36,0
15.gün-36,4
16.gün-36,4
17.gün-36,4
18.gün-36,4
19.gün-36,6
20.gün-36,7
21.gün-36,4
22.gün-36,7
23.gün-36,4
24.gün-36,6
25.gün-36,6
26.gün-36,7
27.gün-36,4
28.gün-36,8
29.gün-36,7
30.gün-36,7
31.gün-36,7

Merhaba
Allah hayirlisiyla bebegini kucagina almayi nasip etsin ins. Senin adina cok sevindim. Kendine dikkat et canim.

Çook tebrik ederim mersinlicadı darısı başımıza benimde şuan 21.günüm 36.6 ateşim beklmedeyim :)

arkadaşlar yeni üyeyim ilk defa ates yontemını kullanıcam yorum yaparsanız sevinirim;
12. gün koltuk altı 36,1
13.gun 36.1
14. gun 35.3
15.gun 35.8
16.gun36,1 dıl altı 36.5
17. gun 36 dil altı 36,4
18. gun 36,1 dil altı 36,5
19. gun 35.8 dil altı 36.6
20. gun 35.8 dil altın36,7
21.gun 35,6 dil altın 36,4
şimdi sorayım arkadaslar dil alti olcumu ıle koltuk altı olçümü arasında bı tutarsızlık var sımdı ben hanıgını cıddıye alayım. 14. gun ilişki oldu. bugun atesım dustu bıraz bu tutunma dususu mu yoksa nee?

canım dil altından ölçülen baz alınıyor sanırım kaç günde bir adet oluyosun? adete yakın düşerse hamile değilsin anlamına geliyormuş

canım dil altından ölçülen baz alınıyor sanırım kaç günde bir adet oluyosun? adete yakın düşerse hamile değilsin anlamına geliyormuş

28 gunde bir adet oluyorum cnm. suan 5 gun var adetıme atesım 36.6 bi düşme yoy gıbı bakalım ne olacak meraktayım:))))

ateş ölçümü için daha uygun oldugunu düşündüğünz bi saat var mI* ben de bu ay ölçüme başlicam, günün her hangi bir saati ölçsek oluo mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…