Merhaba
internete pek takılamıyorum, ancak cevap yazma fırsatım oldu..
sanki ovulasyon 16. gün gibi ama şuanki değerlere göre kimse bişey diyemez ki canım ya :) mesela adet peryot uzunluğun nedir?
sana tavsiyem en az 2 ya da 3 peryot boyunca sabah uyanır uyanmaz dil altından ateşini ölç ve not et. mesela bu ay bir sonraki adet gününe kadar mutlaka ateş ölçmeye devam et ve diğer peryodunda da devam et. bu değerleri bizimle paylaşırsan birşeyler ortaya çıkacaktır. benim önceki mesajlarımı da okursan ateş ölçme yönteminin çok kolay ve başarılı sonuçlar verebileceğini görürsün. çünkü benim adet peryodu uzunluğum 39-41-43 gün gibi değişken ve artan bir şekilde devam ediyordu, çok şükür ki şuan hamileyim.. ateş ölçme yüntemiyle ovulasyon zamanını tahmin ederekten başarılı olduk :) hatta doktorum "yumurta takibi mi yaptırdın?" diye sormuştu. ben de "yoo, sadece dil altından ateş ölçtüm dedim" :) Allah'a çok şükür ateş ölçme yöntemiyle ve fertilityfriend.com sitesinin oluşturduğu takvime göre deneyip başarılı olduk. darısı sizlerin başına canım..
soruların olursa yardımcı olmaya çalışırım.
ateş ölçmeye devam :)
yumurta çatlamış olduğunda ateşin yükseliyor..Arkadasım ben defertilityfriend ates tablosu olusturmaya basladım. Ates yukseldigi gun mu birlikte olmak gerekiyordu? Yumurta o zaman mı catlıyor?
yumurta çatlamış olduğunda ateşin yükseliyor..
başarılı olmak için 1-2 peryot sabahları ilk uyandığında dil altından ateşini ölçüp kaydet. ateşinin yükseldiği günün hemen önceki akşam birlikte olmak daha da başarılı sonuç verdirirmiş. spermin 72 saat, yumurtanın da 24 saat canlı kaldığı söyleniyor. örnek veriyorum; ateşinin yükseleceği sabahı 5. günün sabahı dersek 2. günün akşamı ve 4. günün akşamı ilişki olursa gebe kalma ihtimali daha yüksek olur. bunun yanında ateşin yükseldikten sonra çok az da olsa gebe kalma ihtimali oluyormuş.
hayırlısı bakalım..
başarılı olmak için 1-2 peryot sabahları ilk uyandığında dil altından ateşini ölçüp kaydet. ateşinin yükseldiği günün hemen önceki akşam birlikte olmak daha da başarılı sonuç verdirirmiş. spermin 72 saat, yumurtanın da 24 saat canlı kaldığı söyleniyor. örnek veriyorum; ateşinin yükseleceği sabahı 5. günün sabahı dersek 2. günün akşamı ve 4. günün akşamı ilişki olursa gebe kalma ihtimali daha yüksek olur. bunun yanında ateşin yükseldikten sonra çok az da olsa gebe kalma ihtimali oluyormuş.
hayırlısı bakalım..
hayırlısı bakalım..
slm arkadaşlar.bende bu ay ateş ölçme yöntemini kullanıyom.10 aydır bizde bbek istiyoruz ama olmuyo.sizlere dereceleri yazıyom.yorum yparsanız çok sevinirim.18 de hasta oldum ve 7 gün sürüyo.bu sürede ölçmedim.25 buyana ölçüyom.yane 8 indee başladım ölçmeye.
8. gün...35.1( saat onda)diğerleri 6_8 arası ölçtüm kalkmadan.
9.gün.... 36.4
10.gün...36.1
11.gün...36.1
12.gün....36.2
13.gün....36.2
14.gün...36.3
15.gün...36.3
16.gün....36.3
17.gün...36.1
18.gün....36.5
19.gün...36.4
20.gün...36.4
21.gün...36.5
22.gün...36.8
23.gün...36.6
24.gün...36.6
25.gün...36.7 devam ediyom hala ölçmeye sizce nasıl.adetim 18 yine ...
mrb kızlar 18. günde ateşim 36.9 bugün ilk kez ölçtüm 10 gün kaldı, hamile olabilir miyim?
:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?