arkadaşlar; beni de listenize eklermisiniz?? bebek düşünmeye başladığımızdan beri sitenizi takip eder oldum..yardımlarınıza ihtiyacım var...
MerhabaArkadaşlar bu ateş ölçme durumuna yeni başladım ama henüz çözemedim.bu tabloda ne görüyorsunuz mesela ????
1.gün : 36.0 (regl günü) (05.03.2013)
2.gün : 36.0
3.gün : 36.0
4.gün : 36.0
5.gün : 36.3 regl bitiş(ilişki)
6.gün : 36.2 (ilişki)
7.gün : 36.2
8.gün : 36.1 (ilişki)
9.gün : 36.0 (ilişki)
10.gn : 35.9
11.gn : 36.0
12.gn : 36.0 (ilişki)
13.gn : 36.0
14.gn : 36.0 (ilişki)
15.gn : 35.9 (ilişki)
16.gn : 36.1
17.gn : 36.4
18.gn : 36.4
Merhaba hanımlar,
Ben dün ve bugün ölçüm yaptım yani ;
21. gün 36.2
22.gün 36.2
Normalde yatakta çok üşürüm ama şimdi ateş basıyor ve sabahları çok zor uyanır oldum...
Regl olmam gereken tarih 24 nisan,yani daha bir hafta var...
3 gündür felaket gazım var ve sürekli idrara çıkıyorum,ağzım çok kuruyor ve çok su içiyorum...
Benim göğüslerim küçüktür,normalde regl olduğumda ağrı veya şişme olmaz,3 gündür onlarda bir tuhaf ;çok hassas ve dokununca hafif bir ağrı oluyor... Sizce hamiş olabilir miyim5 aydır deniyoruz,her ay hüsranla sonuçlanıyor çok üzülüyorum
Merhaba arkadaşlarBenimde ateşim 37.2 den başlayarak düşmeye başladı adetime 3 gün var ve şuan ateşim 36.9((( acaba hiç mi umut yok
Merhaba arkadaşlar
benim 4 yaşında bir kızım var, uzun zaman denedikten sonra şuan ikinci hamileliğimi yaşıyorum çok şükür. yani biraz zaman gerekiyor, adetiniz düzenliyse daha avantajlı olabilirsiniz tabi. şimdilik adetiniz gecikmeden ve kan tahlili yapmadan ne olacağını kestiremezsiniz.
umarım en kısa zamanda hayırlısıyla size de nasip olur inş.
Cevabım için çok teşekkür ederim ne güzel Allah gönlüne göre vermiş :) Rabbim tamamına erdirsin.benimde 11 yaşında bir oğlum var.1 sene öncesine kadar düşünmüyorduk çocuk ama birden istemeye başladık ve her ay adet günümü merakla bekliyorduk ve kırmızıyı gördükçe daha çok bebek istemeye başladık(( keşke bu zamana kadar beklemeseydim çok pişmanım gerçekten.insan hemen hamile kalacağını sanıyor ilkindeki gibi.şimdide ateş ölçmekle taktım kafayı ve adetime 1 gün kaldı nerdeyse ateşim bu gün çıkmış 37.2 olmuş bakalım hayırlısı artık :))
Cevabım için çok teşekkür ederim ne güzel Allah gönlüne göre vermiş :) Rabbim tamamına erdirsin.benimde 11 yaşında bir oğlum var.1 sene öncesine kadar düşünmüyorduk çocuk ama birden istemeye başladık ve her ay adet günümü merakla bekliyorduk ve kırmızıyı gördükçe daha çok bebek istemeye başladık(( keşke bu zamana kadar beklemeseydim çok pişmanım gerçekten.insan hemen hamile kalacağını sanıyor ilkindeki gibi.şimdide ateş ölçmekle taktım kafayı ve adetime 1 gün kaldı nerdeyse ateşim bu gün çıkmış 37.2 olmuş bakalım hayırlısı artık :))
Merhaba hanımlar ,
Ateş değerlerimde son günlerde ciddi artış var :)
21. gün 36.2
22. gün 36.2
23. gün 36.2
24. gün 37
25. gün 36. 6
26. gün 36.8
Bat günüm 24 nisan yani 2 gün kaldı,ateşimin artması iyiye işarettir inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?