Canim hamilemisin? Merak ettim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aarkadaşlar ateşim 37 den aşağıya hiç düşmüyor 26. günümdeyim ateş basıyor sürekli ve akıntım hat safhada bir yorum yapabilir misiniz?
Ader d kaç hün düzenli bide 8. Günden öncebenim ates tabloma yorum yaparmisiniz yumurtlama olmusmu sizce
8.gün 35.5
9.gün 35.8
10.gün 36.2
11.gün 36.1
12.gün 36.3
13.gün 36.6
14.gün36.6
15.gün 36.7
Ya kusura bakma sitenin yeni haline alışamadım :) adet döngün kaç gün ve düzenlimi bide 8. Günden önce 35lerde miydiAder d kaç hün düzenli bide 8. Günden önce
İlk bir iki gün 36.4 36.3 falandı sonra 35... lara düştü 8. Günden sonrasını yazdım zaten. Adet döngüm de 27 yada 26 Gündür ama geçen ay 25 günde oldu.önceden hep düzensizdi ama 5 aydır falan düzenli şimdi yumurtlama olmuşmu anlamadım hala kasık agrısı var ama sıvı yok ve ateş yüksek gibi bilgi verirseniz sevinirim ayrıca cevap için teşekkürler hoşcakalınYa kusura bakma sitenin yeni haline alışamadımadet döngün kaç gün ve düzenlimi bide 8. Günden önce 35lerde miydi
Yok ben de ateş ölçüyorum 9. Gün gibi gözüküyor yumurtan çatlamış bundan sonra en az 14 gün geçmeli bazı kadınlarda 16 gün yani BAT 25. Veya 27. Gün gibi gözüküyor eğer şüphede kalıyorsan ovu. Testi öneririm sevgilerSiz test yaptınizmi metak ettim umarım hamilesinizdi
Teşekkürler ben 12 yada 13 . Günlerden biridir diye düşündüm yanlış düşünmüştüm. Birde geçen ay beni. Ateş hep yüksek idi bunun sebebi yumurtlama olmaması mi dir. Adete de bile 36.6 36.7 lerde idi grip de olmamıştı. HoşçakalınYok ben de ateş ölçüyorum 9. Gün gibi gözüküyor yumurtan çatlamış bundan sonra en az 14 gün geçmeli bazı kadınlarda 16 gün yani BAT 25. Veya 27. Gün gibi gözüküyor eğer şüphede kalıyorsan ovu. Testi öneririm sevgiler
ateş düşerse yumurtlama günündeki gibi hamiş değiil, yüksek devam ederse hamiş :)Birkac tablo inceledim ama nasil anliyorsunuz ates olcerek kizlar? Cozemedim
Tesekkur ederimateş düşerse yumurtlama günündeki gibi hamiş değiil, yüksek devam ederse hamiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?