Selam herkese, benim adetim 5 gün geçti test yapmak için bir kaç gün daha beklicem
Kızlaar hamileyim haberimi veriyim dedim sonunda cilgin spermler beyaz bayragi kaldirdiRabbim dileyen herkese nasip etsin. Ogrendigim ve tavsiye edecegin tek sey akışına bırakın o hiç beklemediginiz anda geliyor belirti filan hepsi de psikolojik emin olun. Tek ve kesin belirti adet gecik
tebrik ederim canım darısı başımıza artıkkkKızlaar hamileyim haberimi veriyim dedim sonunda cilgin spermler beyaz bayragi kaldirdiRabbim dileyen herkese nasip etsin. Ogrendigim ve tavsiye edecegin tek sey akışına bırakın o hiç beklemediginiz anda geliyor belirti filan hepsi de psikolojik emin olun. Tek ve kesin belirti adet gecikmesi
Insaallah Rabbim isteyen herkese hayirli saglikli ve mutlu bebekler nasip etsintebrik ederim canım darısı başımıza artıkkk
Forumda hamilelik belirtileri uzerine yeteri kadar topik olsa da sadece gercekten hamile olanlarin yazdigi belirtileri bir yerde toplamak faydali olur diye dusundum...Eger buraya sadece hamileligi kesinlesen ya da daha once hamilelik yasamis olanlar yazarsa cok makbule gecer...
inanır mısın bende öyleyim arkadaşım ya....Bendeki bu belirtileri iyiye yormak için bütün hamilelik belirtileri topiklerine dadandım deli gibi okuyorumRabbim dileyen herkese nasip etsin, hepimizin iyi haberlerini duyarız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?