Hamilelerin ilk hamilelik belirtileri...

Selam herkese, benim adetim 5 gün geçti test yapmak için bir kaç gün daha beklicem

Benimde 4 gün var daha bide buay göğüslerde aasidi hassasiyet var bide bacaklarima kramp girdi bugün birkaç kez gecen ay kimyasal gebelik de geçirince beklemesi biraz zor oluyor

Arkadaslar merhabaa.. Benimde hastaliğim 10 gün gecikti vede karnimda acayip bir şişlik ve çok gaz var bide çok halsizim durduk yere herseye midem bulaniyor. Normalde hastalanmadan 1 hafta önce göğüslerime agridan elimi süremezdim şimdi hiç yok. Cevap yazarsaniz sevinirim

Benim de 4-5 gün var adete bikaç gün önce acayip gaz sıkışması oldu çok zor geçti şimdi pek yok ama kabızlık var...aşırı gaz olduğu bi ay kimyasal gebelik olmuştu gene mi öyle olur ki...off inş tutar

Anladim canim bende hgc yaptirdim negatif cikti ama doktor belki kese oluşmuştur ama bebek oluşmamistir o yuzden cikmaz ultrasona girmen lazim dedi

benimde 6 gun var reglime ama asırı belim agrıyor birde gösum 15 gundur şiş ve sancılı inş hamileyimdir Allah hepinizin gönlüne göre versin inş

kızıma hamileyken pek bir belirti yoktu açıkçası regl im 2-3 gün geçince test yapıp öğrenmıştik. Adetin gecikmesi 1 hafta olunca göğüs uçlarım çok açmış üzerine bile yatamaz hale gelmiştim. Tek belirti diyebileceğim buydu ..

Kızlaar hamileyim haberimi veriyim dedim sonunda cilgin spermler beyaz bayragi kaldirdi Rabbim dileyen herkese nasip etsin. Ogrendigim ve tavsiye edecegin tek sey akışına bırakın o hiç beklemediginiz anda geliyor belirti filan hepsi de psikolojik emin olun. Tek ve kesin belirti adet gecikmesi

Son düzenleme:

Adetim 35gúnde olur, son adeti 5şubatta gördüm. Süpheli iliskiden sonra gögüs ucumda ağrı oldu,sağ kasıgmda anlık bir batmada oldu. Ve bugün sabah da bacaklarımın diz altı arka taraflar gergin uyandim,hala daha baldırlarm agrıyor. İdrar testi negatif, adetime 1hafta var. Hamile olabilirmiyim?

tebrik ederim canım darısı başımıza artıkkk

Bendeki bu belirtileri iyiye yormak için bütün hamilelik belirtileri topiklerine dadandım deli gibi okuyorum Rabbim dileyen herkese nasip etsin, hepimizin iyi haberlerini duyarız inşallah

Bendeki bu belirtileri iyiye yormak için bütün hamilelik belirtileri topiklerine dadandım deli gibi okuyorum Rabbim dileyen herkese nasip etsin, hepimizin iyi haberlerini duyarız inşallah
inanır mısın bende öyleyim arkadaşım ya....

deli gibi okunuyorum... dilerim umutlarımız boş çıkmaz

Canim bnm umarim istyen herkesin olur bn cok istdm 7 ay boyunca bu ay oldu ddim 15 gunluk hamileyken kaybttm bebegimi dusuk yptm demem su ki allah isterse nasp eder umit edip sonra kaybetmek cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…