Hamilelerin ilk hamilelik belirtileri...

Aminnn insallah.. Eğer hamile değilsem de kendimi tebrik edicem nasıl aynı anda bu kadar belirtiyi psikolojik olarak yasattim kendime diye

Canim bnm umarim istyen herkesin olur bn cok istdm 7 ay boyunca bu ay oldu ddim 15 gunluk hamileyken kaybttm bebegimi dusuk yptm demem su ki allah isterse nasp eder umit edip sonra kaybetmek cok zor

Kıyamaaam çok üzüldüm canım yaa Rabbim herşeyin hayirlisını versin dediğin gibi tam o mutluluğu yasamisken sonradan kaybetmek çok daha kötü Allah sabır versin

5şubattan beri hala adet olmadm, pazartesı kan testi yaptirdm negatif. Pko var. Yine kistlerden gecikti sanırım

tebrik ederim testi ne kadar gecikme ile yaptın ilk belirtilerin neydi sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşalla:)
Çok teşekkür ederim darısı başına 5 gün gecikmişti göğüslerimde ağrı fark eetim birde çok fena gaz sancısı çektimm ben pek inanmıyordum önceki ay kan testi negatif çıklmıştı çok üzülmüştüm ama hala inanamıyorumm hamileyimmm ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH

Ben hamile kaldığım gecenin sabahından itibaren müthiş bir bel bacak ve karın ağrısıyla uyandım. Tam 3 hafta bu ağrılar hiç dinmedi. 1 haftalıkken şüphelenip kan testi yaptırdım. Sonuç pozitif. Adetden tam bir hafta önce öğrenmiş oldum

Hayirli olsun :) bende hala adet olmadim 5subattan beri kan testim negatif ama . Pazartesi tekrarlicaw bakalm

Benimde kan testim negatif çıktı ama hala adet olmadim. Pazartesi tekrarlicam polikistk over var :-(

Benimde kan testim negatif çıktı ama hala adet olmadim. Pazartesi tekrarlicam polikistk over var :-(
BEN DAHA KAN TESTİ YAPTIRMADIM 6 GÜN GEÇTİ ASLINDA BENDE KORKUYORUM KAN TASTİ OLUMSUZ ÇIKAR MI DİYE BU HAFTA GİDECEM İNŞALLAH TESTTE POZİTİF ÇIKTI ALLAH HAYIRLISINI VERSİN HEPİMİZE

Kesinlikle dollenmeden sonra bende ilk başlayan göğüs ağrısı ve damarların gitgide belirginlesmesi adet günümde test yaptım çift çizgiyi gördüm . Mide bulantısı iştahlı hal ve yorgunluk 6. Haftadan sonra başladı bende. Zaten o zaman hamile olduğumu biliyordum.

Belim agriyo benimde geceden beri ama adet olamadim :-(

BEN DAHA KAN TESTİ YAPTIRMADIM 6 GÜN GEÇTİ ASLINDA BENDE KORKUYORUM KAN TASTİ OLUMSUZ ÇIKAR MI DİYE BU HAFTA GİDECEM İNŞALLAH TESTTE POZİTİF ÇIKTI ALLAH HAYIRLISINI VERSİN HEPİMİZE
Canim bendensin benimd8 gun gecti yarin vericem insaallah hamilesindir

Canim bendensin benimd8 gun gecti yarin vericem insaallah hamilesindir
inşallah hamileyizdir ben hastaneye uzak bir köyde oturuyorum eşimde asker olduğu için her zaman merkeze inemiyoruz ben kalp atışlarını da duymakistiyorum o yüzden haftaya gidebilirim bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…