Canim bnm umarim istyen herkesin olur bn cok istdm 7 ay boyunca bu ay oldu ddim 15 gunluk hamileyken kaybttm bebegimi dusuk yptm demem su ki allah isterse nasp eder umit edip sonra kaybetmek cok zor
tebrik ederim testi ne kadar gecikme ile yaptın ilk belirtilerin neydi sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşalla:)arkadaşlar şimdi teset yeptım hamileyimmm çift çizgiyi gördümmm hayırlısı artık
Çok teşekkür ederim darısı başına 5 gün gecikmişti göğüslerimde ağrı fark eetim birde çok fena gaz sancısı çektimm ben pek inanmıyordum önceki ay kan testi negatif çıklmıştı çok üzülmüştüm ama hala inanamıyorumm hamileyimmm ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAHtebrik ederim testi ne kadar gecikme ile yaptın ilk belirtilerin neydi sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşalla:)
Hayirli olsun :) bende hala adet olmadim 5subattan beri kan testim negatif ama . Pazartesi tekrarlicaw bakalmBen hamile kaldığım gecenin sabahından itibaren müthiş bir bel bacak ve karın ağrısıyla uyandım. Tam 3 hafta bu ağrılar hiç dinmedi. 1 haftalıkken şüphelenip kan testi yaptırdım. Sonuç pozitif. Adetden tam bir hafta önce öğrenmiş oldum
Benimde kan testim negatif çıktı ama hala adet olmadim. Pazartesi tekrarlicam polikistk over var :-(Çok teşekkür ederim darısı başına 5 gün gecikmişti göğüslerimde ağrı fark eetim birde çok fena gaz sancısı çektimm ben pek inanmıyordum önceki ay kan testi negatif çıklmıştı çok üzülmüştüm ama hala inanamıyorumm hamileyimmm ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH
BEN DAHA KAN TESTİ YAPTIRMADIM 6 GÜN GEÇTİ ASLINDA BENDE KORKUYORUM KAN TASTİ OLUMSUZ ÇIKAR MI DİYE BU HAFTA GİDECEM İNŞALLAH TESTTE POZİTİF ÇIKTI ALLAH HAYIRLISINI VERSİN HEPİMİZEBenimde kan testim negatif çıktı ama hala adet olmadim. Pazartesi tekrarlicam polikistk over var :-(
Belim agriyo benimde geceden beri ama adet olamadim :-(Kesinlikle dollenmeden sonra bende ilk başlayan göğüs ağrısı ve damarların gitgide belirginlesmesi adet günümde test yaptım çift çizgiyi gördüm . Mide bulantısı iştahlı hal ve yorgunluk 6. Haftadan sonra başladı bende. Zaten o zaman hamile olduğumu biliyordum.
BENde de adet günlerimde adet olacak gibi bel ağrısı vardı ama olmadım inşallah hamilesindirBelim agriyo benimde geceden beri ama adet olamadim :-(
İnşallah yaa hayırlısı bakalımBENde de adet günlerimde adet olacak gibi bel ağrısı vardı ama olmadım inşallah hamilesindir
Canim bendensin benimd8 gun gecti yarin vericem insaallah hamilesindirBEN DAHA KAN TESTİ YAPTIRMADIM 6 GÜN GEÇTİ ASLINDA BENDE KORKUYORUM KAN TASTİ OLUMSUZ ÇIKAR MI DİYE BU HAFTA GİDECEM İNŞALLAH TESTTE POZİTİF ÇIKTI ALLAH HAYIRLISINI VERSİN HEPİMİZE
inşallah hamileyizdir ben hastaneye uzak bir köyde oturuyorum eşimde asker olduğu için her zaman merkeze inemiyoruz ben kalp atışlarını da duymakistiyorum o yüzden haftaya gidebilirim bakalım hayırlısıCanim bendensin benimd8 gun gecti yarin vericem insaallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?