kan tahlilini adetinin kacinci gün yaptirdin ve kac cikti.Kesinlikle dollenmeden sonra bende ilk başlayan göğüs ağrısı ve damarların gitgide belirginlesmesi adet günümde test yaptım çift çizgiyi gördüm . Mide bulantısı iştahlı hal ve yorgunluk 6. Haftadan sonra başladı bende. Zaten o zaman hamile olduğumu biliyordum.
Kan tahlilimi adetin 2 günü yaptım 1662 ciktikan tahlilini adetinin kacinci gün yaptirdin ve kac cikti.
Kirpik karışmasını bilmem ama benim acaip sıklaşmıştı kirpiklerim sanki takma kirpik varmış gibi doğumdan sonra eski haline döndüler malesefKizlar ozellikle su an hamile olanlar ! Aranizda diger belirtilerin disinda kirpiklerin karismasi ve kirpik dokulmesi yasayan var mi ?
sürekli canım bişeyler istemeye başlamıştı.herşeyi yemek istiyodummmmmmmm...
sonra inanılmaz bi kasık ve karın ağrısı..sanki regl olacakmışım gibi,ama bi türlü olamıyodum tabiii...
daha sonra bulduğum yerde kıvrılıp uyumak istiyodum...
ve en sonunda çift çizgi :::))))))
şimdi bebeğim kucağımda,3 aylık...
Rabbim isteyen herkese nasip etsin mükemmel bişiiii...
Kizlar ben bugun ogrendim hamile oldugumu size belirtileri soyleyeyim 2 gundur atesim var midem bunaliyor ve adet sancisi cekiyordum bugun test yaptim ki rabbime sukur hamileyim ins sizde yaşarsınız
Canim insallah olmazsin .bende cekmistim adet gunumde sanki hamilesin icime bi heves geldiYa çoook uzun yıllar sonra bi soru sormak istiyorumkasık ağrınız adet günlerinizdemi oldu benmde dün adet günümdü 3 - 4 gündür kasık ağrım var adetmi olcam acaba diyorum . Tabi bilmem hatırlarmısınız
Kum dökme ve hamileliğin belirtileri aynı olmak zorubda mıydı çifte hayal kırıklığı yaşadım resmenbebek ha eri almayı beklerken hastalık haberi aldım
Canim insallah olmazsin .bende cekmistim adet gunumde sanki hamilesin icime bi heves geldi
Ayy bal dalmıyo ağzınızdan 4 gün önce kahverengi sonra pembe akıntım oldu adet oldu sandım ama kesildi . İnşallah oda yerleşme kanamasıdırbi iki gün daha gçsinde test yapacağım bakalım hayırlısı Rabbimden .
Cnm oncelikle bebisin hayirli olsun bisey sormak istiyorum ben adet ooduktan sonra karin agrisi cekerdim simdi adetime 1 hafta var kasiklarim agriyo belim felaket agriyo goguslerim buyudu ve karnim davul gibi ve gobegimin altinda dolgunluk hissi var birde ellerim sisti vucudum ödem yapti bat 15 haziran sence umut varmi bende :)sürekli canım bişeyler istemeye başlamıştı.herşeyi yemek istiyodummmmmmmm...
sonra inanılmaz bi kasık ve karın ağrısı..sanki regl olacakmışım gibi,ama bi türlü olamıyodum tabiii...
daha sonra bulduğum yerde kıvrılıp uyumak istiyodum...
ve en sonunda çift çizgi :::))))))
şimdi bebeğim kucağımda,3 aylık...
Rabbim isteyen herkese nasip etsin mükemmel bişiiii...
Canım ne yaptın var mı belirtin hala inş adet olmazsın benimde bat 20 haziran bekliyorumCnm oncelikle bebisin hayirli olsun bisey sormak istiyorum ben adet ooduktan sonra karin agrisi cekerdim simdi adetime 1 hafta var kasiklarim agriyo belim felaket agriyo goguslerim buyudu ve karnim davul gibi ve gobegimin altinda dolgunluk hissi var birde ellerim sisti vucudum ödem yapti bat 15 haziran sence umut varmi bende :)
Cnm adetim 9gun gecti adet olmadim ama testte yapmaktan korkuyorum ya yine negatifse diye cumaya kadar adet olmazsam test alip bakicam ins bebis vardir dun kizartma yapiyodum yag kokusu midemi bulandirdi orucluyum diyemi oldu bilmiyorum hadi hayırlısıCanım ne yaptın var mı belirtin hala inş adet olmazsın benimde bat 20 haziran bekliyorum
Ne kadar sabirlisin maşallah :) ben adet oldum bittim ovulasyon testi aldım bu ay da böyle olsun bakalım nasip inş :)))Cnm adetim 9gun gecti adet olmadim ama testte yapmaktan korkuyorum ya yine negatifse diye cumaya kadar adet olmazsam test alip bakicam ins bebis vardir dun kizartma yapiyodum yag kokusu midemi bulandirdi orucluyum diyemi oldu bilmiyorum hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?