Hamilelerin ilk hamilelik belirtileri...

Kum dökme ve hamileliğin belirtileri aynı olmak zorubda mıydı çifte hayal kırıklığı yaşadım resmen bebek ha eri almayı beklerken hastalık haberi aldım

Kizlar ozellikle su an hamile olanlar ! Aranizda diger belirtilerin disinda kirpiklerin karismasi ve kirpik dokulmesi yasayan var mi ?

kan tahlilini adetinin kacinci gün yaptirdin ve kac cikti.

Kizlar ozellikle su an hamile olanlar ! Aranizda diger belirtilerin disinda kirpiklerin karismasi ve kirpik dokulmesi yasayan var mi ?
Kirpik karışmasını bilmem ama benim acaip sıklaşmıştı kirpiklerim sanki takma kirpik varmış gibi doğumdan sonra eski haline döndüler malesef

Ya çoook uzun yıllar sonra bi soru sormak istiyorum kasık ağrınız adet günlerinizdemi oldu benmde dün adet günümdü 3 - 4 gündür kasık ağrım var adetmi olcam acaba diyorum . Tabi bilmem hatırlarmısınız

Kzlar bende yazmak istiyorum ilk hamileligimde fazla birsey bilmiyordum sadece karin agrisi cektim dusuk yapana kadar mide boslugum hep agriyordu. İkinci hamileligimde 2kere bulantım oldu anlamadım goguslerimde hc aci yoktu ve kuculmustu. Cok akıntim vardi su gibi sogan kuru yapmstım o yuzden dikkate almadım.adet gunumde iliskiye girdik ve cok kasık karın agrim oldu surekli tuvalete gidiyordum. Olmadım 2gun gecti test yaptim cikmadi 9gun sonra tekrar yaptim cikti 20gun sonra dusuk yaptim. Bakalim adete 2gun kaldi hayirlisi

Hayirli olsun canim benim :))
Kizlar ben bugun ogrendim hamile oldugumu size belirtileri soyleyeyim 2 gundur atesim var midem bunaliyor ve adet sancisi cekiyordum bugun test yaptim ki rabbime sukur hamileyim ins sizde yaşarsınız

Canim insallah olmazsin .bende cekmistim adet gunumde sanki hamilesin icime bi heves geldi

Olsun alistik biz diger ay olur insallah
Kum dökme ve hamileliğin belirtileri aynı olmak zorubda mıydı çifte hayal kırıklığı yaşadım resmen bebek ha eri almayı beklerken hastalık haberi aldım

Kizlar birsey sorucam size doktor bana adetin 10.ve 16.gunleri sık yat dedi. 10.gununden beri goguslerim kocaman oldu ve ck agriyodu dokunamyrdum simdi adete 2gun var gogus agrim gitti bazen kasik agrim oluyor. Erken kalktigim icin gunduzleri hep uyumak istiyorum sizce hamile kalmis olabilirmiyim

bende bazen böbrek yada idrar yolu rahatsızlıklarımı hamileliğe yoruyorum.

Canim insallah olmazsin .bende cekmistim adet gunumde sanki hamilesin icime bi heves geldi

Ayy bal dalmıyo ağzınızdan 4 gün önce kahverengi sonra pembe akıntım oldu adet oldu sandım ama kesildi . İnşallah oda yerleşme kanamasıdır bi iki gün daha gçsinde test yapacağım bakalım hayırlısı Rabbimden .

Ay insallah canim benim ya . Bende iki uc gecsin yapcm test ama sivilcem ciktı yarin olurum belki

merhabalar;
Öncelikle çok iyi bir topik olmuş, arkadaşın düşüncesine sağlık.

İkinci olarak ta sormak istediğim bir konu var. Hamilelik belirtisi olarak göğüs hassasiyeti olan arkadaşlara sormak istediğim bir durum. Göğüsün tam olarak hangi bölgesinde hassasiyet vardı? benim koltuk altıma yakın olan bir bölgede ve sadece dokundğum an acıyor.

Birde ocak ayının 8nde yaşanan cinsel ilişkide hamile olup olmamak konusunda şimdiye kadar anlaşılmamış olması muhtemelmidir?

Kafam o kadar çok karıştı ki adetlerimi bile nasıl gördüğümü hatırlayamıyorum. geçenki adetim gecikti ama normal sürede ve normal renkte adet kanaması yaşadım.

Şimdiden teşekkürler.

Cnm oncelikle bebisin hayirli olsun bisey sormak istiyorum ben adet ooduktan sonra karin agrisi cekerdim simdi adetime 1 hafta var kasiklarim agriyo belim felaket agriyo goguslerim buyudu ve karnim davul gibi ve gobegimin altinda dolgunluk hissi var birde ellerim sisti vucudum ödem yapti bat 15 haziran sence umut varmi bende :)

Canım ne yaptın var mı belirtin hala inş adet olmazsın benimde bat 20 haziran bekliyorum

Canım ne yaptın var mı belirtin hala inş adet olmazsın benimde bat 20 haziran bekliyorum
Cnm adetim 9gun gecti adet olmadim ama testte yapmaktan korkuyorum ya yine negatifse diye cumaya kadar adet olmazsam test alip bakicam ins bebis vardir dun kizartma yapiyodum yag kokusu midemi bulandirdi orucluyum diyemi oldu bilmiyorum hadi hayırlısı

Ne kadar sabirlisin maşallah :) ben adet oldum bittim ovulasyon testi aldım bu ay da böyle olsun bakalım nasip inş :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…