Ne kadar sabirlisin maşallah :) ben adet oldum bittim ovulasyon testi aldım bu ay da böyle olsun bakalım nasip inş :)))
Ne kadar
Sabir değil de artik umudumu yitirdim heray hüsran yasaya yasaya artik hevesim kalmadi gibi bisey yine negatif cikar diye korkuyorum adet olcam diye bekleye bekleye bugun 10cu gunu ettim işte yarin test yapicam ins bu sefer pozitifi görürüm :) 22 aydır bekliyorum hayırlısıNe kadar sabirlisin maşallah :) ben adet oldum bittim ovulasyon testi aldım bu ay da böyle olsun bakalım nasip inş :)))
Ins canım ins Rabbim gönlüne gore versin benimde 13 ay oldu bbanada dua etSabir değil de artik umudumu yitirdim heray hüsran yasaya yasaya artik hevesim kalmadi gibi bisey yine negatif cikar diye korkuyorum adet olcam diye bekleye bekleye bugun 10cu gunu ettim işte yarin test yapicam ins bu sefer pozitifi görürüm :) 22 aydır bekliyorum hayırlısı
Test yaptın mi canim?Sabir değil de artik umudumu yitirdim heray hüsran yasaya yasaya artik hevesim kalmadi gibi bisey yine negatif cikar diye korkuyorum adet olcam diye bekleye bekleye bugun 10cu gunu ettim işte yarin test yapicam ins bu sefer pozitifi görürüm :) 22 aydır bekliyorum hayırlısı
Yaptim cnm negatifti bugün doktora gittim kan testi filan yaptirdim prolaktin hormonum yüksek çıktı doktor bunu normal seviyeye cekmemiz lazim yoksa gebe kalamazsin dedi adette oyüzden olmamisim ilac verdi kullan 56 gun sonra gel belki mujdeli haberle gelirsin dedi amin :)Test yaptın mi canim?
Canım silikde çıksa vardır benim ilk bebeğim de öyleydi bende dün olmam gerekiyordu ama hala olmadım hiç bir adet belirtiside yok ayin 10 una kadar bekliycem sonra test yapıcam inşallah sen Ne yaptın kan testi yaptırdın mıKizlar benim adetime 6 gun var ama yogun belirtiler uzerine idrar testi yaptim cok silik ikinci cizgi cikti.tabi suan kafayi yiyorum gercek mi bu diye:)) bu testlerde yanlslk oluyo mu.biri bana bi yardm etsin cok acayp duygulr icindeym suan.yarin kan testi yaptrcam ama ins. Dogrudur test.
Cnm yorumlara bakarken gördüm hamileligini allah saglikla dunyaya gelmesini nasip etsin senin adina mutlu oldum darisi bekleyenlerin basina insgel kalbim .!.:Ins canım ins Rabbim gönlüne gore versin benimde 13 ay oldu bbanada dua et
Canım silikde çıksa vardır benim ilk bebeğim de öyleydi bende dün olmam gerekiyordu ama hala olmadım hiç bir adet belirtiside yok ayin 10 una kadar bekliycem sonra test yapıcam inşallah sen Ne yaptın kan testi yaptırdın mı
Tatlım benim ilk yaptığım test silik 2.cizgi vardı sonra bi daha yaptım tek çizgi çıktı dün kahverengi bir damla leke geldi şimdi şeffaf akıntı geliyor karman çorman oldum yani :)Canım evet baktrmıstım hemen ertesı günü kanda da pozıtıf çıkmıştı.şuan sat e gore 4+3 günlük gebeyım ve hcg degerm 3440 ama bugün karından ve vajınal ultrasondan bakmamıza rağmen keseyı goremedık. Doktor pazartesı gel dedı artık gormemız gerekıo dedı dış gebelkten suphelndı.değer yuksek ama görünmüyor. beklıyorm bn de ıste korkuyrm tabı
senın sonuç Noldu canm var mı bı gelişme hayrlı haberlerını beklıyrm.
Tatlım benim ilk yaptığım test silik 2.cizgi vardı sonra bi daha yaptım tek çizgi çıktı dün kahverengi bir damla leke geldi şimdi şeffaf akıntı geliyor karman çorman oldum yani :)
Ama ikinci yaptığım test adet gününü 3 gün geçmişti yaptım tek net çizgi vardı dünde leke gelince oluyorum zannettim ama bugün sadece şeffaf akıntı ve kasık ağrısı var bekliycem bakalım nolucak ona göre doktora gidicem
Saol tatlım Allah razı olsun 3 senedir istiyoruz 8 yaşında bir kızım var oda çok istiyor ama nasip işte bu da benim ilk yaptığım testEki Görüntüle 1607370
Saol tatlım Allah razı olsun 3 senedir istiyoruz 8 yaşında bir kızım var oda çok istiyor ama nasip işte bu da benim ilk yaptığım testEki Görüntüle 1607370
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?