Hamilelerin ilk hamilelik belirtileri...

Ne kadar sabirlisin maşallah :) ben adet oldum bittim ovulasyon testi aldım bu ay da böyle olsun bakalım nasip inş :)))
Ne kadar sabirlisin maşallah :) ben adet oldum bittim ovulasyon testi aldım bu ay da böyle olsun bakalım nasip inş :)))
Sabir değil de artik umudumu yitirdim heray hüsran yasaya yasaya artik hevesim kalmadi gibi bisey yine negatif cikar diye korkuyorum adet olcam diye bekleye bekleye bugun 10cu gunu ettim işte yarin test yapicam ins bu sefer pozitifi görürüm :) 22 aydır bekliyorum hayırlısı

Ins canım ins Rabbim gönlüne gore versin benimde 13 ay oldu bbanada dua et

Test yaptın mi canim?

Test yaptın mi canim?
Yaptim cnm negatifti bugün doktora gittim kan testi filan yaptirdim prolaktin hormonum yüksek çıktı doktor bunu normal seviyeye cekmemiz lazim yoksa gebe kalamazsin dedi adette oyüzden olmamisim ilac verdi kullan 56 gun sonra gel belki mujdeli haberle gelirsin dedi amin :)

E="gel kalbim, post: 41531586, member: 659617"]Ins canım ins Rabbim gönlüne gore versin benimde 13 ay oldu bbanada dua et
Canim bugun kadin doguma gittim kan testi yapildi adetim 14gun gecti negatif cikti ama prolaktin hormonum yuksek cikti yani sut hormonu yuksekmis ilac verdi onu normale indirmedkce hamile kalamazmisim rabbim ne zaman uygun gorurse ozaman vercek hepimize bi evlat allahim isteyen herkesi anne baba olmayi nasip etsin bugun hastanede bir suru hamile vardi bigun bende öyle olabilecekmiyim diye düşündüm :)

Merhaba arkadaşlar yazılanları baştan sona okudum bende 3 senedir 2.bebek için uğraşıyorum. Bu ay diğer Aylardan farklı olarak önce sağ sonra sol kasığımda iğne gibi batma oldu Afedersiniz adete yakın hep kabız olurum şimdi ishalim göğüsüm şiş ama acı yok hafif baş dönmesi ve hafif mide bulantısı var zaman zaman yoğun olmayan sarı akıntı geliyor ağustos 7 de olmam lazım bakalım mevlam neyi nasip edecek inşallah güzel haberleri veririm :)

Kizlar benim adetime 6 gun var ama yogun belirtiler uzerine idrar testi yaptim cok silik ikinci cizgi cikti.tabi suan kafayi yiyorum gercek mi bu diye:)) bu testlerde yanlslk oluyo mu.biri bana bi yardm etsin cok acayp duygulr icindeym suan.yarin kan testi yaptrcam ama ins. Dogrudur test.

Canım silikde çıksa vardır benim ilk bebeğim de öyleydi bende dün olmam gerekiyordu ama hala olmadım hiç bir adet belirtiside yok ayin 10 una kadar bekliycem sonra test yapıcam inşallah sen Ne yaptın kan testi yaptırdın mı

gel kalbim .!.:
Ins canım ins Rabbim gönlüne gore versin benimde 13 ay oldu bbanada dua et
Cnm yorumlara bakarken gördüm hamileligini allah saglikla dunyaya gelmesini nasip etsin senin adina mutlu oldum darisi bekleyenlerin basina ins

Canım evet baktrmıstım hemen ertesı günü kanda da pozıtıf çıkmıştı.şuan sat e gore 4+3 günlük gebeyım ve hcg degerm 3440 ama bugün karından ve vajınal ultrasondan bakmamıza rağmen keseyı goremedık. Doktor pazartesı gel dedı artık gormemız gerekıo dedı dış gebelkten suphelndı.değer yuksek ama görünmüyor. beklıyorm bn de ıste korkuyrm tabı
senın sonuç Noldu canm var mı bı gelişme hayrlı haberlerını beklıyrm.

Tatlım benim ilk yaptığım test silik 2.cizgi vardı sonra bi daha yaptım tek çizgi çıktı dün kahverengi bir damla leke geldi şimdi şeffaf akıntı geliyor karman çorman oldum yani :)

Tatlım benim ilk yaptığım test silik 2.cizgi vardı sonra bi daha yaptım tek çizgi çıktı dün kahverengi bir damla leke geldi şimdi şeffaf akıntı geliyor karman çorman oldum yani :)

Canm silik çıktıysa gebelık hormonun var ıste:)) yoksa çıkmazdı.bnde boyle tereddüt etmstm ama o sılık cızgıler boşa cıkmıomus:) kanda baktrsan çıkar şuan nıye beklıyosun.ya da baktrma boşver ya varsa bıle gecıksın ıyce adet zamanı. Sonra yok keseydı yok değer artıyo mu yok kalp atışı koşturup duruyosun.en ıysı bekle biraz canm sen. en son kalp atısını duyarak ogren:)hakkında hayrlsı olsun.

Ama ikinci yaptığım test adet gününü 3 gün geçmişti yaptım tek net çizgi vardı dünde leke gelince oluyorum zannettim ama bugün sadece şeffaf akıntı ve kasık ağrısı var bekliycem bakalım nolucak ona göre doktora gidicem

Canm adet günüm gecınce ben de hafıf lekelenme ve ardından bol şeffaf akıntılar oldu hem de baya baya.adet olacak hıssı oldu hep ama olmadım tabı.hadi hayrlısı. Geç dollenmeyse ıdrarda çıkmamış olabılır normaldir.duaların seninle canım :))

Saol tatlım Allah razı olsun 3 senedir istiyoruz 8 yaşında bir kızım var oda çok istiyor ama nasip işte bu da benim ilk yaptığım test

Saol tatlım Allah razı olsun 3 senedir istiyoruz 8 yaşında bir kızım var oda çok istiyor ama nasip işte bu da benim ilk yaptığım testEki Görüntüle 1607370

Canm hafif golgesı var gbı duruyor ya.fotoda tam belli olmuodur belki anlayamadm tam. Günün de geçmiş inş. Geç dollenme fln olmuştur o yüzden çıkmıodr.yumurtlama gunlerını takıp etmiş miydin canm sen

Saol tatlım Allah razı olsun 3 senedir istiyoruz 8 yaşında bir kızım var oda çok istiyor ama nasip işte bu da benim ilk yaptığım testEki Görüntüle 1607370

Canm bu arada ben 3.denememde hamile kaldım ama kesınlıkle çörekotu kuru sayesinde oldu.Tabi Rabbim isterse olur kur vesile oldu diyelm.yumurtlama zamnlarımı takip ettim.her ay biliodm zamanını yumurtlamamın 14uncu günden sonra oluodu.bu sefer 10-11 veya 12. Gunde oldu ovu testı yapmstm.o aralar koyuydu.kür sayesinde erken yumurtladm ve hamiş oldum:) kesinlikle tavsiye ediyorum.canlı ornegıyım:)kullananların çoğunluğunda işe yaradgını gördm bu sitede.

merhaba kızlar 5 gün adet gecikmem vardi idrar testinde negaatif cıktı 5. gün eşimle birlikte olduk ertesi gün adtim geldi bi arkadaşımda aynı şeyi yaşamıs sizce nedir bu durumu yasayan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…