Bu arada sende herhangi bir belirti oldumu yada bu ay diğer Aylardan farklı şu oldu diyebileceğin bir şeyler oldumu
Ya bide ben ilk doğumu sezeryan oldum ve sezeryan dikisimin olduğu yer kalp gibi atıyor suan altıda hafif şiş bi hareketlilik var ama hayırlısı olsun artık :)Canımm sağ kasıgımda 1 dakika suren çok şiddetli batmalar,yüzümde çıkan sivilceler,dudağında uçuk.kahverengi lekelenme.bunlar oldu her aydan farklı olarak.
Ya bide ben ilk doğumu sezeryan oldum ve sezeryan dikisimin olduğu yer kalp gibi atıyor suan altıda hafif şiş bi hareketlilik var ama hayırlısı olsun artık :)
Hay o ağzın bal yesin inşallah :) varya bi hamile olayım seninde bebesine ilk hediye bendenCanım bence sen hamilesin.diğer bütün belirtileri bi kenara koyuyorum.ama o lekelenme ve bir damla kan.bol şeffaf akntı fln hepsi gayet ortada.şimdiden hayrlı olsun diyim ben :))))
Hay o ağzın bal yesin inşallah :) varya bi hamile olayım seninde bebesine ilk hediye benden
Aaa unuturmuyum valla kocamdan önce sana haber vericem söz :) seninde bebisini sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin mevlam inşallah canım
:))) aminn tatlımm senin de inşaallah: ) zaten hamişsen aynı zamanlarda kavuşuruz bebişlerimize :) ki bnce öylesin zaten bi an önce öğren de beraber yaşarz hamileliği bebişin gelişimini fln. Bana uyku çöktü yine gözümü açamıyorum.hayrlı geceler canım.
mrhaba ikinci hamileligimi yasiyorsunuz takviminiz 16 hafta icinde yaziyor rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallahbenımde katkım olsun:)))
benım en buyuk ve tek belırtım gögus agrımdı
normalde adete 3-4 gun kalası gecen gögus agrım gecmemıstı ve daha sıddetlı agrımıstı
gögsum ağrırken hıc adet olmazdım ben
ozaman süphelenmıstım
başkada hıcbır belırtı yoktu öyle batma kabızlık falan
ikinci gebeliginiz degilmi yorumu okurken 4 haftalik hamile 9-11-2016 kucaginiza alacak diyor takviminiz insallah sag salim alirsiniz kucaginiza insqllahbenim adete 3 gün var ve şuan tek belirtim göğüslerim yatakta dönerken bile ağrıyor..inşallh herşey bekledğimiz gibi olur kıslar :)
Tşk ederim:)2. Gebelıgımdede belirtin aynıydımrhaba ikinci hamileligimi yasiyorsunuz takviminiz 16 hafta icinde yaziyor rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah
kasıklarında ki ağrı aniden giren derin sızılarsa ve gögüslerın cok sertleştiyse hiç şüpen olmasın hamilesin. sabaha test yap görürsünselam kızlar,
benimde adetime 4 gün var, 2 gündür göğüslerimde bi ağrı var anlatamam
uçları zaten dokununca çok acıyor,
kasığımda iğne batması gibi ara ara gelip giden batmalar oluyor.
önceki aylarda da benzer şeyler yaşamıştım akıntı vb. bunlara takılmıyorum
ama göğüslerim ilk kez bu kadar ağrıyor.
inş güzel haber alırız bu ay, umutlanmak istemesem de insanın elinde olmuyor
18.gune kadar test yaomadinizmi acaba kan veya idrarBende yazayim ogrendigimde 6 haftalikti...
Gecikmenin 19.gunuydu. ( 21 gunde bir adet oluyordum ve yumurtlamam adetten 1 hafta.oncesiydi)
Hicbir belirtim olmadi ne gogus ne kasik ne baska bisey...
Tek belirtim 18. Gunun gecesinde rahmimin gerilmesiydi 10 dk falan kadar surdu.
Sizlama gibi fenaydi baska da belirtim olmadi
18.gune kadar test yaomadinizmi acaba kan veya idrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?