Hamilelerin ilk hamilelik belirtileri...

merhaba kızlar 5 gün adet gecikmem vardi idrar testinde negaatif cıktı 5. gün eşimle birlikte olduk ertesi gün adtim geldi bi arkadaşımda aynı şeyi yaşamıs sizce nedir bu durumu yasayan varmı

Bu arada sende herhangi bir belirti oldumu yada bu ay diğer Aylardan farklı şu oldu diyebileceğin bir şeyler oldumu

Canımm sağ kasıgımda 1 dakika suren çok şiddetli batmalar,yüzümde çıkan sivilceler,dudağında uçuk.kahverengi lekelenme.bunlar oldu her aydan farklı olarak.

O batmalar bendede oldu kahverengi leke de geldi 3 4 gün sonra çok az bir damla kanama oldu ama sonrasında şeffaf akıntı hala da devam ediyor yani.suan sağ göğsüm şiş baya acıyor ve elim teste hiç gitmiyor

Canımm sağ kasıgımda 1 dakika suren çok şiddetli batmalar,yüzümde çıkan sivilceler,dudağında uçuk.kahverengi lekelenme.bunlar oldu her aydan farklı olarak.
Ya bide ben ilk doğumu sezeryan oldum ve sezeryan dikisimin olduğu yer kalp gibi atıyor suan altıda hafif şiş bi hareketlilik var ama hayırlısı olsun artık :)

Ya bide ben ilk doğumu sezeryan oldum ve sezeryan dikisimin olduğu yer kalp gibi atıyor suan altıda hafif şiş bi hareketlilik var ama hayırlısı olsun artık :)

Canım bence sen hamilesin.diğer bütün belirtileri bi kenara koyuyorum.ama o lekelenme ve bir damla kan.bol şeffaf akntı fln hepsi gayet ortada.şimdiden hayrlı olsun diyim ben :))))

Hay o ağzın bal yesin inşallah :) varya bi hamile olayım seninde bebesine ilk hediye benden

Ehehe.:)) sağol canımm . Rabbim hayrlısını versin.merakla bekliyorum valla senin sonucunu mutlaka bana söyle bak yaz tamam mı ben hep girer bakarım buradan unutma bizi ablası :))

Aaa unuturmuyum valla kocamdan önce sana haber vericem söz :) seninde bebisini sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin mevlam inşallah canım

Aaa unuturmuyum valla kocamdan önce sana haber vericem söz :) seninde bebisini sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin mevlam inşallah canım

:))) aminn tatlımm senin de inşaallah: ) zaten hamişsen aynı zamanlarda kavuşuruz bebişlerimize :) ki bnce öylesin zaten bi an önce öğren de beraber yaşarz hamileliği bebişin gelişimini fln. Bana uyku çöktü yine gözümü açamıyorum.hayrlı geceler canım.

Allah bilir tabi de ben öyle hissediyrm yani :))

mrhaba ikinci hamileligimi yasiyorsunuz takviminiz 16 hafta icinde yaziyor rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah

ikinci gebeliginiz degilmi yorumun
benim adete 3 gün var ve şuan tek belirtim göğüslerim yatakta dönerken bile ağrıyor..inşallh herşey bekledğimiz gibi olur kıslar :)
ikinci gebeliginiz degilmi yorumu okurken 4 haftalik hamile 9-11-2016 kucaginiza alacak diyor takviminiz insallah sag salim alirsiniz kucaginiza insqllah

kasıklarında ki ağrı aniden giren derin sızılarsa ve gögüslerın cok sertleştiyse hiç şüpen olmasın hamilesin. sabaha test yap görürsün

Bende yazayim ogrendigimde 6 haftalikti...
Gecikmenin 19.gunuydu. ( 21 gunde bir adet oluyordum ve yumurtlamam adetten 1 hafta.oncesiydi)
Hicbir belirtim olmadi ne gogus ne kasik ne baska bisey...
Tek belirtim 18. Gunun gecesinde rahmimin gerilmesiydi 10 dk falan kadar surdu.
Sizlama gibi fenaydi baska da belirtim olmadi

18.gune kadar test yaomadinizmi acaba kan veya idrar

18.gune kadar test yaomadinizmi acaba kan veya idrar

Hergun test yaptim silik bile degil direk negatifti 19.gun yaptigimda direk ikinci cizgi bariz cikti. Zaten silik ciksa suphelenirdm ama direk negatif cikinca yok dye dusundgmden kan da baktirmadim

Ben de yeni hamilelerdenim. Taze bilgilerimi paylasmak istedim. Adetima 3 gün kala adet olacak gibi kasikta agrilarim oldu. Adet gunumu beklemeye bile gerek kalmadi hastalanicam diye dusundum. Agrilar devam etti ama hastalanmadim. Koyu kıvamlı bi akinti geldi. Gögüslerim aşiri derecede sisti. Gögüs uçlarım koyulastı. Bes aydir bekliyoduk. Adetim gecikince testi yaptim ve hamileyim. Allah bekleyen herkese nasip etsin. Hamilelere de kucaklarina almayi nasip etsin inş.

Bu mübarek gecede Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Bizde yaklaşık 8 aydır bebeğimiz olsun istiyoruz. İnşallah bu ay olmuştur. Adetime 6 gün var ama beklemekten ve belirti aramaktan bi hal oldum. Normalde adetten önce göğsüm ağrımaz ve şişmezdi. Bu ay bunu yaşıyorum. Adet olacak gibi kasık ağrım oluyo ara ara. Hamileyimdir İnşallah nolur dua edin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…