- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
A April wind şimdi de aile hekimlerinin sidiğini yarıştırıyoruz. Onunki aramışta kontrole çağırmış. Hastane cantasi nasil hazirlanir, doguma hazirlik vs diye kitapcik vermisler eline. 1 kizi var onu sormuslar nasil diye, demir ilaci mi ne ondan vermisler.. nasil ilgilendiklerini anlatiyor. Ben ilac yazdircam diye kendimi paraliyorim, Bmbenimkileri arayip ne zaman gelicem diye kovaliyorum. Allahim iyice sinirlerim bozuldu bu konulara benim. Insanda azicik sans olucak. Ne diyim ya.. Allah bildigi gibi yapsin.
Burdaki tek arkadasim
Görüşme en iyisi bence sinirini geriyorsa. Ben genelde hep “hıhı” edasında dinleyip bunuda rahatsız olduğum kişilere hissettiriyorumGıcık ama işe yarayan bi yöntem
O zaman başka tabi :/Burdaki tek arkadasimEvlenip geldigim icin.
Ahhh ne kadar tatlı yazmış konuda kendini ifade etmişsin
Hoşgeldin taze anne adayı.Ahhh ne kadar tatlı yazmış konuda kendini ifade etmişsingeldim bile
Hoşbulduk canım sen öyle deyince farkettim yolum uzun dahaHoşgeldin taze anne adayı.
Ve çok heycanlı..Hoşbulduk canım sen öyle deyince farkettim yolum uzun daha
Tecrübeli hamişlerVe çok heycanlı..Keyifle gecireceginden eminim. Bildiğimiz konularda ben ve arkadasim A April wind seve seve yardimci oluruz. Bilmiyorsakta bulur ogreniriz zaten her türlu burdayiz yani.
Biz hic rahatsiz olmayız. En alakamiz olmayan konulara burnumuzu sokmuşluğumuz varTecrübeli hamişler
Ben yalnız 3-4 yaşındaki çocuklar gibi çok soru sorarımsize de annelik pratiği olur
Ya ben herkesle güzel geçinirim canım. Seninlede elektriğimiz tuttu zaten daha ne olsunBiz hic rahatsiz olmayız. En alakamiz olmayan konulara burnumuzu sokmuşluğumuz varYeterki bu süreci hepimiz güzel geçirelim.
Ben seni neden daha önce hiç görmedim diye hayret ediyorum kendime
Ben pek gezmedim daha yeni yeni oraya buraya salça oluyorum. OndandirBen seni neden daha önce hiç görmedim diye hayret ediyorum kendime
Bir Boğa hatunu
Sen?
HiiiBen seni neden daha önce hiç görmedim diye hayret ediyorum kendime
Bir Boğa hatunu
Sen?
He ondan görmedim demekBen pek gezmedim daha yeni yeni oraya buraya salça oluyorum. OndandirÇılgın bir yay hatunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?