Hamileliğe Dair Herşey (Bir Ağustos Annesi)

Maşallah canım çok iyi görünüyor sevindim valla ..Benimde böyleydi doktorum testi yapmadı kontrole devam et dedi..1 hafta yaptım ben.. Bana şimdi haftada 2 gun yapsan yeterli dedi .Bir de her öğün yapma, 2 defa yapsan yeterli olur dedi.

ulasimiz
Endokrinoloji doktorum 7 kez ölç dedi tablo verdi bi tane cuma gel dedi vala. Heralde yarin bakicak sonuçlara ona gore bisi dicek. Ay ne dicekki.. bak şimdi merak ettim. Sonuclari alip devletteki doktorun gozune sokucam saglam adami zorla hasta edecekler. Ah ahhhhhhhhh

Vallahi öyle zaten diken üstündeyiz ..ama olsun böyle böyle kendimizi kontrol altında tutuyoruz.
Böyle olmasaydı önüme geleni yerdim herhalde şimdi dikkatli bir şekilde ilerliyorum.

Tabi ki sonuçların güzel görünüyor doktorunda güzel şeyler söyleyecek tatlım.

Yarın bize mutlaka haber ver canım

Aman zaten balik etliyim ben. Omrum kilo verim diye diye gecti. Ne olurdu azicik hamileligimde simarip yiyivereydim. yiyip yiyip kurucuuukkk kalmaya devam edenleri yolasim geliyo
Öfh neyse.. saglikla bulusalim da evlatlarimizla.. sonra yerim yine yicemi napim
Tamam tatlim haber ederim.❤

benibekleyin canım bence o arkadaş troll gibi birşey. Bana yazdiklari cokk sacma geldi bende senin gibi cok konusunu gördüm. Yazdiklari, mantigima pek yatmadi. Cok yorma kendini anlaticam diye :))

haklısın canım.
kendimi sorguladım ya acaba ben mi anormalim annelik içgüdüm yok mu diye
Yok ya oyle sacmalik mi olur.. cocuk istemiyo ama cocuk yapmak icin icraatteler. Maydonoz suyuyla cocuk mu duser bi cocugun yasayacagi gunu varsa merdivenden de atlasa (ki atlayan biliyorum) ölmüyor

Ne olmuş ne yazmış merak ettim
Hahahah.. ya kocasi bebegi istemiyomusta maydonoz suyu icirmeye kalkmis dussun diye. Ilgilenmiyosun benimle diyomus kocasi. Bebek istemeyen adam bebek olan icraati nasil yapar. Garibim benibekleyin de güzel güzel konusuyo anlatiyo. Dedim yorma kendini ne dedigini yazan da bilmiyor

Kız sen daha 15 haftaliksin. ne dogum korkusu.. abaavvv

Yaa yapmayı biliyosunda niye sonradan kabul etmiyosun tövbe yarabbim yaa değişik insanlar var
Evet ama sürekli internetten bakıyorum seninki kaçıncı gebeliğin anlat bakayım beni neler bekliyor

Yaa yapmayı biliyosunda niye sonradan kabul etmiyosun tövbe yarabbim yaa değişik insanlar var
Evet ama sürekli internetten bakıyorum seninki kaçıncı gebeliğin anlat bakayım beni neler bekliyor
Hahahah.. Ne kadan da enerjik bir anne adayi Doğum bu hayattaki en guzel meziyet. Biz kadinlara verilmis bir hazine bence. Kendini hic korkutma. Artik normal doğumun onemini o kadar anladi ki insanlar, sezeryan olmaz ins diyerek doğumlarının normal olmasi icin duâ ediyorlar. Ve gercekten mucizevi birsey. Bu yönden bakarsan korkmayacagindan eminim. Hatta kendini cok ozel hissedebilirsin.
Seni neler bekliyor neleeeer.. ohoooooo sen merak ettikce sor. Kitap gibi cevir cevir oku burdaki tecrubeli anne adaylarını

Yaa bende normal doğum istiyorum. Çığlık çığlığa doğurayım ben en iyisi aksiyon olur Bir oğlușun mu olacak yoksa kızçen mi

1 1bebek1anne oy masallah. Hadi bakalim kucagina da aldinmi tamamdir. Bu haftalarda cinsiyet genelde belli oluyor ama nadir de olsa degisme durumu soz konusu olabiliyor. Alisverise erken baslamamani oneririm.18-23 haftalar arasi detayli ultrason onerecek doktorun. Detayli kesin sonuctur. Ondan sonra baslarsin alisverisine ins

Allahım inşallah. Aynen balım doktorum değişmezse büyük ihtimalle kız dedi. 1 ay sonra gidicem orda kesin net belli olur diye düşünüyorum.Dayanamadik heyecanla birkaç parça birsey aldık ama beyaz sarı yeşil falan

Hah bak onda sıkıntı olmaz. Her ikiside kullanir ortak renkleri. Iyi yapmissiniz. Olur o kadar :)) Ben acil olan seyleri belirleyip aldim. Onun disindakileri saglikla kucagima alayimda nasilsa aliriz dedim.

Hah bak onda sıkıntı olmaz. Her ikiside kullanir ortak renkleri. Iyi yapmissiniz. Olur o kadar :)) Ben acil olan seyleri belirleyip aldim. Onun disindakileri saglikla kucagima alayimda nasilsa aliriz dedim.
Aynen öyle sağlıkla doğsunlarda eşya dediğin nedir ki kendine alışveriş yap bence hastane için nacizane fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…