Yengeç pek tanıdığım yok sen ilk olucaksın sanırımMinnoş bir Yengeç
AA gerçekten miYengeç pek tanıdığım yok sen ilk olucaksın sanırım
Ya daha ne olsun canım maşallah ne güzel şeyleri varAA gerçekten mi
Yengeç Burcu zaten kötü ya doğuştan şanssız, değişik bi burç
Tek sevdiğim yanı bolca yufka yüreklilik, anaçlık vee merhametle yüklü olması. Gerisi fos.
Tahmin ettim canım benimde var öyle mesela kardeşim doğana kadar hiç yay yakınım yoktuYa daha ne olsun canım maşallah ne güzel şeyleri varyengeç karşılaştığım oldu belki ama hayatımda ailemden ya da arkadaşlarımdan kimse yengeç değil o yüzden bilmiyorum dedim canım
Totom kalktı şu anTahmin ettim canım benimde var öyle mesela kardeşim doğana kadar hiç yay yakınım yoktuSenin bebede yay olacak gibi gözüküyor yay iyidir
Benim babam da yay. Ve tahmini doğum tarihi babamın doğum tarihiTahmin ettim canım benimde var öyle mesela kardeşim doğana kadar hiç yay yakınım yoktuSenin bebede yay olacak gibi gözüküyor yay iyidir ♥
Ya canım benim babam da yay ve ben babama aşık bir kızımTotom kalktı şu anYay ❤ Bebisin hastane cantasi hazir bal böcegim. Mendiller müslin bezi, omuz bezi vs almistim idareten. Cocuga artik dogduktan sonra almaya devam ederim diye düşünüyorum. Senin o ince dusunceni yer tesekkur ederim saygilarimla
Judy_K Yay burcunu ben sana anlatirim ama yukselende önemli bakalim minikiminnn yukseleni ne olacak. Benim yukselen aslan, sıkıntılıyımdır aslinda yani
Neyi sıkıntı değilkiYa canım benim babam da yay ve ben babama aşık bir kızımyayları çok iyi tanıyorum aslan da iyidir ya nesi sıkıntı
Yok kız benim aslan bissürü arkadaşım var. Hepsiyle de çok iyi anlaşıyorumNeyi sıkıntı değilkidiyerek kendimi kotulemek istemiyiiiriiimmmm..
O zaman tamamdır çiçeğimTotom kalktı şu anYay ❤ Bebisin hastane cantasi hazir bal böcegim. Mendiller müslin bezi, omuz bezi vs almistim idareten. Cocuga artik dogduktan sonra almaya devam ederim diye düşünüyorum. Senin o ince dusunceni yer tesekkur ederim saygilarimla
Judy_K Yay burcunu ben sana anlatirim ama yukselende önemli bakalim minikiminnn yukseleni ne olacak. Benim yukselen aslan, sıkıntılıyımdır aslinda yani
Benim eşim Aslan ama çok dikkafalı dediğim dedik bildiğim bildik. Ama tabi insanlar 12 ayrı tip değil hepsi bir değildir tabi. Ama özünde çok iyi bir insan eşimde. Güzel anlaşıyoruz.Ya canım benim babam da yay ve ben babama aşık bir kızımyayları çok iyi tanıyorum aslan da iyidir ya nesi sıkıntı
Evet canım bazı özelliklerin burçla alakası olmuyor yaşantıyla da alakalı olabiliyor büyüme tarzıyla alakalı olabiliyor. Mesela ben dibine kadar boğayım ne özellikleri varsa hepsi bende. Ama ablam da kardeşim de boğa. Üçümüz ayrı ayrı karakterlerizBenim eşim Aslan ama çok dikkafalı dediğim dedik bildiğim bildik. Ama tabi insanlar 12 ayrı tip değil hepsi bir değildir tabi. Ama özünde çok iyi bir insan eşimde. Güzel anlaşıyoruz.
Ama bir tık para ve tutumluluk konusunda bilinçli değil öncelik sırasını bilmeden harcamayı çok sever tek tartışmamız bundan oluyor genelde
AA maşallah nasıl denk gelmiş öyle hepiniz boğaEvet canım bazı özelliklerin burçla alakası olmuyor yaşantıyla da alakalı olabiliyor büyüme tarzıyla alakalı olabiliyor. Mesela ben dibine kadar boğayım ne özellikleri varsa hepsi bende. Ama ablam da kardeşim de boğa. Üçümüz ayrı ayrı karakterleriz
Adamina gore sanırımYok kız benim aslan bissürü arkadaşım var. Hepsiyle de çok iyi anlaşıyorumburç özelliklerinde kendini beğenmiş diyorlar aslanlar için ama ben hiç öyle görmedim
Dikkafali.. dedigim dedik.. yonetici ruhlu maaalesef.. tum foyalarim ortaya ciktiBenim eşim Aslan ama çok dikkafalı dediğim dedik bildiğim bildik. Ama tabi insanlar 12 ayrı tip değil hepsi bir değildir tabi. Ama özünde çok iyi bir insan eşimde. Güzel anlaşıyoruz.
Ama bir tık para ve tutumluluk konusunda bilinçli değil öncelik sırasını bilmeden harcamayı çok sever tek tartışmamız bundan oluyor genelde
Mayısın 1 i başlıyoruzAA maşallah nasıl denk gelmiş öyle hepiniz boğa
Oo Meryem ana otu varsa o iş tamamA April wind bebegin cantasi hazir tatlim. Meryem ana otu bile varBenim eksikler var tamamlanacak. Gogus pedi aldim 1 gecelik var 3 tane de corap koydum 1 tane emzirme sütyeni var. O kadarcik.
Olanı at kız. Sonra iyice zor gelir gercekten. Halimiz olcakmi kim bilirOo Meryem ana otu varsa o iş tamam
Ay yarın bende atayım bari çantaya en azından acillik şeyleri. Gözümde büyüyor ama sonraya bırakmak istemiyorum hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?