Hamileliğe Dair Herşey (Bir Ağustos Annesi)

Yengeç pek tanıdığım yok sen ilk olucaksın sanırım
AA gerçekten mi
Yengeç Burcu zaten kötü ya doğuştan şanssız, değişik bi burç
Tek sevdiğim yanı bolca yufka yüreklilik, anaçlık vee merhametle yüklü olması. Gerisi fos.

AA gerçekten mi
Yengeç Burcu zaten kötü ya doğuştan şanssız, değişik bi burç
Tek sevdiğim yanı bolca yufka yüreklilik, anaçlık vee merhametle yüklü olması. Gerisi fos.
Ya daha ne olsun canım maşallah ne güzel şeyleri var yengeç karşılaştığım oldu belki ama hayatımda ailemden ya da arkadaşlarımdan kimse yengeç değil o yüzden bilmiyorum dedim canım

Ya daha ne olsun canım maşallah ne güzel şeyleri var yengeç karşılaştığım oldu belki ama hayatımda ailemden ya da arkadaşlarımdan kimse yengeç değil o yüzden bilmiyorum dedim canım
Tahmin ettim canım benimde var öyle mesela kardeşim doğana kadar hiç yay yakınım yoktu Senin bebede yay olacak gibi gözüküyor yay iyidir

Tahmin ettim canım benimde var öyle mesela kardeşim doğana kadar hiç yay yakınım yoktu Senin bebede yay olacak gibi gözüküyor yay iyidir
Totom kalktı şu an Yay ❤ Bebisin hastane cantasi hazir bal böcegim. Mendiller müslin bezi, omuz bezi vs almistim idareten. Cocuga artik dogduktan sonra almaya devam ederim diye düşünüyorum. Senin o ince dusunceni yer tesekkur ederim saygilarimla
Judy_K Yay burcunu ben sana anlatirim ama yukselende önemli bakalim minikiminnn yukseleni ne olacak. Benim yukselen aslan, sıkıntılıyımdır aslinda yani

Ya canım benim babam da yay ve ben babama aşık bir kızım yayları çok iyi tanıyorum aslan da iyidir ya nesi sıkıntı

Neyi sıkıntı değilki diyerek kendimi kotulemek istemiyiiiriiimmmm..
Yok kız benim aslan bissürü arkadaşım var. Hepsiyle de çok iyi anlaşıyorum burç özelliklerinde kendini beğenmiş diyorlar aslanlar için ama ben hiç öyle görmedim

O zaman tamamdır çiçeğim
Bu arada maşallah hastane çantasını da mı hazır ettin
Ben şimdilik sadece hastane çıkışını koydum birde kendim için pijama ve gecelik takımlarını.
Bu kadarcık
Güya bugün onları halledecektim ama olmadı daha çok ev temizlemeye döndüm yarın çantaya girişicem nasipse Birkaç parça daha bir şeyler koyarım

Ya canım benim babam da yay ve ben babama aşık bir kızım yayları çok iyi tanıyorum aslan da iyidir ya nesi sıkıntı
Benim eşim Aslan ama çok dikkafalı dediğim dedik bildiğim bildik. Ama tabi insanlar 12 ayrı tip değil hepsi bir değildir tabi. Ama özünde çok iyi bir insan eşimde. Güzel anlaşıyoruz.
Ama bir tık para ve tutumluluk konusunda bilinçli değil öncelik sırasını bilmeden harcamayı çok sever tek tartışmamız bundan oluyor genelde

Evet canım bazı özelliklerin burçla alakası olmuyor yaşantıyla da alakalı olabiliyor büyüme tarzıyla alakalı olabiliyor. Mesela ben dibine kadar boğayım ne özellikleri varsa hepsi bende. Ama ablam da kardeşim de boğa. Üçümüz ayrı ayrı karakterleriz

AA maşallah nasıl denk gelmiş öyle hepiniz boğa

Dikkafali.. dedigim dedik.. yonetici ruhlu maaalesef.. tum foyalarim ortaya cikti

A April wind bebegin cantasi hazir tatlim. Meryem ana otu bile var Benim eksikler var tamamlanacak. Gogus pedi aldim 1 gecelik var 3 tane de corap koydum 1 tane emzirme sütyeni var. O kadarcik.
Oo Meryem ana otu varsa o iş tamam
Ay yarın bende atayım bari çantaya en azından acillik şeyleri. Gözümde büyüyor ama sonraya bırakmak istemiyorum hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…