- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
KesinlikleeeOlanı at kız. Sonra iyice zor gelir gercekten. Halimiz olcakmi kim bilirGötümüz başımız büyüdü
A April wind seni yolarımKesinlikleee
Neysem yarınım bebeme ait artık.
Bak arkadaşım hamileydi doğum yapmış bugün. 36+2 imiş ay ben panik oldumSuyu gelmiş.
Ya hep ya hiçççA April wind seni yolarımPaniği de bölüşüyo kiz yaaa.. ne kadaannnda paylaşımcı bi kiz Allahımmmm napicaz biz cinsiyeti neydi bal böcegi? Erkek bebekler gec gelir diyolllaaaa
Sagol ya ne hoşYa hep ya hiçççBende böyle aga
Erkekti kuşum o da
Yalan mi diyeydim Ne diyeydimSagol ya ne hoşnasil icim ferahladi su an... Allah'ımmmmmm
Yok kiz anlat anlat. Orasi isin sakasi. Ee normal dogummu nasil olmus bebis yogun bakima girdi mi yoksa haftasi iyi gibi belki girmemistir falan filan sordurmaYalan mi diyeydim Ne diyeydim
Yok kiz anlat anlat. Orasi isin sakasi. Ee normal dogummu nasil olmus bebis yogun bakima girdi mi yoksa haftasi iyi gibi belki girmemistir falan filan sordurmadöküllllll herseyi bilmek istiyorum. (Söyledigine pisman olacaksin)
İnşallh inşallahA April wind hah bana bunlarla gel. Ay bebegimizi soyle kucagimiza almisiz, hastane odasindayiz biz ona bakiyoz o bize bakiyo boncuk boncuk.. Emziriyoruz böyle coppudu coppidi. Allahim nolur nolurrrrr
Öfh. Allah beterinden saklasin da hayalimdeki gibi gecirmiyorum hamileligi. Hep ev 4 duvar bunalma sıkılma.. Neyseki sen varsin sana sarıyorumİnşallh inşallahNe güzel hayallerr
Canımsın sende iyi ki varsınÖfh. Allah beterinden saklasin da hayalimdeki gibi gecirmiyorum hamileligi. Hep ev 4 duvar bunalma sıkılma.. Neyseki sen varsin sana sarıyorumiyi ki varsin tatliiiimmmmm
Aynen güzellikk.. Cok şükürCanımsın sende iyi ki varsın
Valla bende pek istediğim gibi geçiremiyorum hayaller hayatlar olduk yine ama yine de şükür tabi Bugümüze
İyidir kuzum, bende bugün yamuldum yahu.A April wind Naber tatlım? Ben sabahtir aclik tokluk seker olcuyom heycanla. Simdiye 2 kez olctum. Sirada oglen aclik ve tokluk vaaarrr
Canım iyiyim diyelim iyi olalım..Pozitif enerji önemli:))Artık ağırlaşıyoruz sağlıkla bebeleri bir kucağımiza alsak
Iyiyim canim ben. Seker takibi yapiyorum su anda. Evet haftasi benle ayni gorunen arkadas vardi ona yazmistim.Senin haftan benden ileri bende 31 im senin alt göbeğin de de sertleşme baskı hissi var mı ?
Evet canım aynı şeyleri hissediyorum..Sert aşağıda ve rahatsız edici folik asidi 3 e çıkardı doktor .İnşallah sağlıkla devam ederiz.Iyiyim canim ben. Seker takibi yapiyorum su anda. Evet haftasi benle ayni gorunen arkadas vardi ona yazmistim.
Evet var ama cocuk alttaysa daha cok oluyor. Birde yurudugumde artik karnim asagi agirlik yapıyor, baski yapiyor. Elimle tutup tasiyasim geliyo
Valla beni delirttikleri kadar bisey goremedim. O kadar normal ki. Hastanede baya yiprattilar beni bu konuda. 75 lik yukleme yapalim dedi devletteki doktorum yaptırmadım. Inadim inatEvet canım aynı şeyleri hissediyorum..Sert aşağıda ve rahatsız edici folik asidi 3 e çıkardı doktor .İnşallah sağlıkla devam ederiz.
Peki şeker takibin nasıl gidiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?