Hamileliğe Dair Herşey (Bir Ağustos Annesi)

Olanı at kız. Sonra iyice zor gelir gercekten. Halimiz olcakmi kim bilir Götümüz başımız büyüdü
Kesinlikleee
Neysem yarınım bebeme ait artık.
Bak arkadaşım hamileydi doğum yapmış bugün. 36+2 imiş ay ben panik oldum Suyu gelmiş.

Kesinlikleee
Neysem yarınım bebeme ait artık.
Bak arkadaşım hamileydi doğum yapmış bugün. 36+2 imiş ay ben panik oldum Suyu gelmiş.
A April wind seni yolarım Paniği de bölüşüyo kiz yaaa.. ne kadaannnda paylaşımcı bi kiz Allahımmmm napicaz biz cinsiyeti neydi bal böcegi? Erkek bebekler gec gelir diyolllaaaa

Yok kiz anlat anlat. Orasi isin sakasi. Ee normal dogummu nasil olmus bebis yogun bakima girdi mi yoksa haftasi iyi gibi belki girmemistir falan filan sordurma döküllllll herseyi bilmek istiyorum. (Söyledigine pisman olacaksin)
yok kuzum küveze almışlar ama bir kaç saat sonra getirmişler yanına. ilki sezaryendi yine sezaryen olmuş. Bebişte kendide iyiymiş Başka soru sormadım sıkmamak adına zaten büyük ihtimal paylaşımıyla birlikte herkes yazmıştır diye ben bari rahat bırakayım dedim

A April wind hah bana bunlarla gel. Ay bebegimizi soyle kucagimiza almisiz, hastane odasindayiz biz ona bakiyoz o bize bakiyo boncuk boncuk.. Emziriyoruz böyle coppudu coppidi. Allahim nolur nolurrrrr

Öfh. Allah beterinden saklasin da hayalimdeki gibi gecirmiyorum hamileligi. Hep ev 4 duvar bunalma sıkılma.. Neyseki sen varsin sana sarıyorum iyi ki varsin tatliiiimmmmm
Canımsın sende iyi ki varsın
Valla bende pek istediğim gibi geçiremiyorum hayaller hayatlar olduk yine ama yine de şükür tabi Bugümüze

A April wind Naber tatlım? Ben sabahtir aclik tokluk seker olcuyom heycanla. Simdiye 2 kez olctum. Sirada oglen aclik ve tokluk vaaarrr
İyidir kuzum, bende bugün yamuldum yahu.
Sabah erken uyandım 7ye geliyordu. Artık vücudum yorgunluğa gelemiyor olsa gerek bir de duşa girince mayışmışım yeni uyandım 3 saat uyumuşum
Sonuçlar iyi gidiyor gibi hadi bakalım hep böyle devam etsin inşallah

ulasimiz canımmm. Nasilsin? Neler yapiyorsun oyle sessiz sessiz gelip gidiyosun
Canım iyiyim diyelim iyi olalım..Pozitif enerji önemli:))Artık ağırlaşıyoruz sağlıkla bebeleri bir kucağımiza alsak Sen nasılsın ? Keyfin yerindedir umarım..Gruba arada katılıyorsun. İyi yapıyorsun kuzum

Senin haftan benden ileri bende 31 im senin alt göbeğin de de sertleşme baskı hissi var mı ?

Senin haftan benden ileri bende 31 im senin alt göbeğin de de sertleşme baskı hissi var mı ?
Iyiyim canim ben. Seker takibi yapiyorum su anda. Evet haftasi benle ayni gorunen arkadas vardi ona yazmistim.
Evet var ama cocuk alttaysa daha cok oluyor. Birde yurudugumde artik karnim asagi agirlik yapıyor, baski yapiyor. Elimle tutup tasiyasim geliyo

Evet canım aynı şeyleri hissediyorum..Sert aşağıda ve rahatsız edici folik asidi 3 e çıkardı doktor .İnşallah sağlıkla devam ederiz.
Peki şeker takibin nasıl gidiyor ?

Evet canım aynı şeyleri hissediyorum..Sert aşağıda ve rahatsız edici folik asidi 3 e çıkardı doktor .İnşallah sağlıkla devam ederiz.
Peki şeker takibin nasıl gidiyor ?
Valla beni delirttikleri kadar bisey goremedim. O kadar normal ki. Hastanede baya yiprattilar beni bu konuda. 75 lik yukleme yapalim dedi devletteki doktorum yaptırmadım. Inadim inat
Sabah aclik 90
Sabah tokluk 118
Oglen aclik 77
Oglen tokluk 99
Aksam aclik 72
Aksam tokluk 114
Gece 99

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…