- 22 Kasım 2014
- 3.217
- 4.658
- 38
Merhaba arkadaşlar, ben şu sıralar ikinci çocuk düşünüyorum, fakat 10 kilo kadar fazlam var. Spor salonuna başlayacağım önümüzdeki hafta ve bununla beraber diyet şu anda başladım bismillah Acaba spor yapıyor olmak ve diyet ( fakat gayet dengeli ve sağlıklı olanından) bu süreçte sorun olur mu? Fark etmeden düşüğe sebep olabilir mi? Gitsem mesela yürüyüş gibi daha az tempolu şeyler mi yapmalıyım ?
Br de 5 yıllık spiralimi çıkartacağım. Spiralin arkasından hamile kalmak zor oluyor mu? 3-4 aylık bir diyet döneminde başka yollarla korunmayı tercih edebilirim ideal kilomda başlamak için. Bu süreçte rahimde enfeksiyon olduğu için antibiyotik tedavisi göreceğim bir müddet.
Ortaya karışık oldu sorunlar ama pek çok kişinin bu konuda tecrübesi olduğunu tahmin ediyorum. Bana bir yardım edin
Br de 5 yıllık spiralimi çıkartacağım. Spiralin arkasından hamile kalmak zor oluyor mu? 3-4 aylık bir diyet döneminde başka yollarla korunmayı tercih edebilirim ideal kilomda başlamak için. Bu süreçte rahimde enfeksiyon olduğu için antibiyotik tedavisi göreceğim bir müddet.
Ortaya karışık oldu sorunlar ama pek çok kişinin bu konuda tecrübesi olduğunu tahmin ediyorum. Bana bir yardım edin