- 31 Mayıs 2009
- 3.344
- 32
- 158
- Konu Sahibi pembe tokam
-
arkadaşlar bizde bebek istiyoruz doktora gittim genel durum için tabi bebek istediğimizi söyleyince simir testi yaptı hormon testleri istedi ve birde folik asite başlamamı söyledi
arkadaşlar bizde bebek istiyoruz doktora gittim genel durum için tabi bebek istediğimizi söyleyince simir testi yaptı hormon testleri istedi ve birde folik asite başlamamı söyledi
kızlar bende bebek düşünüyorum diye gittim, smear aldı biraz zor oldu aynı eşimi ittiğim gibi doktorunda elini ittim:) komikti,
5 tüp kan verdim, idrar ultrason hepsinin sonuçları 20 gün sonra belli olacak folik asit kullanmamı söyledi bakalım bişey çıkacakmı?
birde smear alındıktan sonra akıntım hafif kanlı geliyor dünden beri bu durumu yaşayan var mı, tedirgin oldum biraz :S
Kızlar bizde bebek düşünmye başladık.Hapla korunuyorum 2yıldır. Bu ay hapım bitince devam etmiyecem.Ağustosa kadar eşim korunacak.Hapın etkisini kaldırmak için..Doktora gidecem bu sıralar.Ama smear testi isterse doktor diye korktum açıkcası..Nasıl yapılıyor acı oluyormu ??
canım bu arada ben 2 kez smear testi yaptırdım ikiside agrısız acısız ve kanamasızdı doktora bağlı biraz
nette smear testini araştırdım biraz.Daha araştırırken tansiyonum düştü..Yaptıramam ben ya
nette smear testini araştırdım biraz.Daha araştırırken tansiyonum düştü..Yaptıramam ben ya
aaa nesinden korkuyosun kızz yanak ıcınden doku alırlar bilirmısın onun gibi bişi
hıssetmezsın bile ne acısı ne korkusu lütfen yani :)
Kızlar bizde bebek düşünmye başladık.Hapla korunuyorum 2yıldır. Bu ay hapım bitince devam etmiyecem.Ağustosa kadar eşim korunacak.Hapın etkisini kaldırmak için..Doktora gidecem bu sıralar.Ama smear testi isterse doktor diye korktum açıkcası..Nasıl yapılıyor acı oluyormu ??
bizde ağustosta çalışmalara başlıcaz belkide aynı zamanda hamile kalırızayrıca çok fazlada bi acı olmuyo çok çabuk alıyo smeari
İçimde tedirginlik var çok.. Zaman yaklaştıkça acaba bu sorumluluğu alabilecekmiyim diyorum.Ama yaşda gidiyor zamanı ertelemekte olmaz... Senin duyguların nasıl
1,5 yıllık evliyim bu süre içinde hapla korunmadık
eşim korundu sadece
ağustos ayında çalışamalara başlıycaz
umarım ilk ay da hamile kalırım
bizde dün gece son kararımızı verdik ağustosta başlıcaz ondan öncede kasım ve aralık aylarında denedik sonra vazgeçtik ondan bi istedim biistemedim en sonunda bende eşimin yaşından dolayı tamam dedim sonuçta korksamda korkmasamda sonuçta olucak şuanda tek korkum çok kilo almak ve iyi bi hastane ve doktor bulamamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?