hamileliğe hazırlık...

bana doktorum folik asiti hamile kalmayı düşünmeden 1 ay önce almaya başla dedi.. 3 ay önce mi almya başlamalıyım bilen var mı ilacın ismi polic plus

arkadaşlar bizde bebek istiyoruz doktora gittim genel durum için tabi bebek istediğimizi söyleyince simir testi yaptı hormon testleri istedi ve birde folik asite başlamamı söyledi

bende bu testleri yaptırmak istiyorum, özel hastanede mi yaptırdınız devlette mi birde maddi anlamda ne kadar tutuyor bu testler özellikle özelde yaptırınca verdiğiniz fikirlere göre randevu alacağım teşekkürler

Arkadaşlar merhaba. Ben de bebek istiyorum , folik asit kullanmaya başladım ama bir kutu neredeyse 4 aydır sürnüyor. Unutuyorum içmeyi, aklımda geldikçe içiyorum. Folik asiti düzenli mi kullanmak gerekiyor. Zaten bebek de yok daha

Son düzenleme:
yaa kızlar bütün planlarım alt üst oldu.mart ın sonunda adet olup iki hafta sonra da korunmayı bırakacaktım artık.ama mart ayında adet olmadım.böyle olur benim senede 1 kez iki ay adet olmam ya da iki - üç hafta kayar adetim mevsim geçişlerinden.o da mart nisan ayına denk geldi iyi mi.neyse artık hayırlısı!

bu arada foliği bende unutuyorum ya bir içip bir içmiyorum.aklıma geldikçe içiyorum bende

arkadaşlar bizde bebek istiyoruz doktora gittim genel durum için tabi bebek istediğimizi söyleyince simir testi yaptı hormon testleri istedi ve birde folik asite başlamamı söyledi

bu testler için hastaneye aç gitmemiz mi gerekiyor

kızlar bende bebek düşünüyorum diye gittim, smear aldı biraz zor oldu aynı eşimi ittiğim gibi doktorunda elini ittim:) komikti,
5 tüp kan verdim, idrar ultrason hepsinin sonuçları 20 gün sonra belli olacak folik asit kullanmamı söyledi bakalım bişey çıkacakmı?

birde smear alındıktan sonra akıntım hafif kanlı geliyor dünden beri bu durumu yaşayan var mı, tedirgin oldum biraz :S

bi sorun yok merak etme bende 6 ay önce smear yaptırmıştım benimde kan gelmişti hatta benim muayene sırasında ve sonrasında kan geldi ama doktor bişey söylememişti

Kızlar bizde bebek düşünmye başladık.Hapla korunuyorum 2yıldır. Bu ay hapım bitince devam etmiyecem.Ağustosa kadar eşim korunacak.Hapın etkisini kaldırmak için..Doktora gidecem bu sıralar.Ama smear testi isterse doktor diye korktum açıkcası..Nasıl yapılıyor acı oluyormu ??

bizde bebek kararı verdik gibi 11 aylık evliyim sürekli eşim korunuyo hiç hap kullanmadım.mayıs sonu tatile gidip gelicez sonra bakalım artık yani yaklaşık iki ayımız var şimdiden hazırlıklara başlamak gerekiyormu ?

canım bu arada ben 2 kez smear testi yaptırdım ikiside agrısız acısız ve kanamasızdı doktora bağlı biraz

nette smear testini araştırdım biraz.Daha araştırırken tansiyonum düştü..Yaptıramam ben ya

aaa nesinden korkuyosun kızz yanak ıcınden doku alırlar bilirmısın onun gibi bişi

hıssetmezsın bile ne acısı ne korkusu lütfen yani :)

bizde ağustosta çalışmalara başlıcaz belkide aynı zamanda hamile kalırız ayrıca çok fazlada bi acı olmuyo çok çabuk alıyo smeari

Son düzenleme:
bizde ağustosta çalışmalara başlıcaz belkide aynı zamanda hamile kalırız ayrıca çok fazlada bi acı olmuyo çok çabuk alıyo smeari

İçimde tedirginlik var çok.. Zaman yaklaştıkça acaba bu sorumluluğu alabilecekmiyim diyorum.Ama yaşda gidiyor zamanı ertelemekte olmaz... Senin duyguların nasıl

İçimde tedirginlik var çok.. Zaman yaklaştıkça acaba bu sorumluluğu alabilecekmiyim diyorum.Ama yaşda gidiyor zamanı ertelemekte olmaz... Senin duyguların nasıl

bizde dün gece son kararımızı verdik ağustosta başlıcaz ondan öncede kasım ve aralık aylarında denedik sonra vazgeçtik ondan bi istedim biistemedim en sonunda bende eşimin yaşından dolayı tamam dedim sonuçta korksamda korkmasamda sonuçta olucak şuanda tek korkum çok kilo almak ve iyi bi hastane ve doktor bulamamak

1,5 yıllık evliyim bu süre içinde hapla korunmadık
eşim korundu sadece
ağustos ayında çalışamalara başlıycaz
umarım ilk ay da hamile kalırım

Biz 2 yıllık evliyiz.Evliliğimiz süresince herşeyimiz planlıydı.Bebek planımızda Ağustos içindi.Ozamanlar uzak diye sanırım kolaydı karar vermek.Şimdi endişeliyim. Ben çocuğa kim bakacak.Doğum nasıl olacak herşeyden korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…