- Konu Sahibi pembe tokam
-
1,5 yıllık evliyim bu süre içinde hapla korunmadık
eşim korundu sadece
ağustos ayında çalışamalara başlıycaz
umarım ilk ay da hamile kalırım
Biz 2 yıllık evliyiz.Evliliğimiz süresince herşeyimiz planlıydı.Bebek planımızda Ağustos içindi.Ozamanlar uzak diye sanırım kolaydı karar vermek.Şimdi endişeliyim. Ben çocuğa kim bakacak.Doğum nasıl olacak herşeyden korkuyorum
kızlar merhaba, birşey danışmak istiyorum ama...
geçen pazar bi kaza oldu ve o gün benim yumurtlama günümdü. Dün akşam çok açık renkte yani pembemsi 1 damla kan geldi.
Çok tırstım yaaa... Hamile kalmış olabilir miyim acaba.
olabilir yerleşme kanaması olmuş olabilir bazı kişilerde oluyo
sende miağustosta başlıcak olan 3 kişi olduk ayy bu çok güzel oldu
Doktora gittinmi hiç? Ben bu ay gitmeyi planlıyorum. en azından folik asit almaya başlamak gerekiyor diye biliyorum
Ben de öyle brşeyler duydum diye hatırlıyorum ondan tedirgin oldum. Aslında isitiyorum ama eşim askerde henüz bitmedi.
Ağustosda hamile klamayı planlıyordu ama hayırlısı tabi.
Birde antibiyotik kullandım son zamanlarda inşallah hamile kalmış olsam bile bir sorun olmaz.
olsun benim bi arkadaşımın eşi ağustosun sonunda askerden gelicek ama yinede doğum yaptı bebeği 6.5 aylık
gerçekten mibizde ağustos düşünüyoruz demek ki çoğu kişi ağustosta başlıyo bende ağustosta düşünüyorum hastane ve doktor arıyorum şuanda gebelik öncesi muayene için iyi bidoktor bulmak çok zor şimdi
evet ağustos ta başlamayı düşünüyoruz
hamile kalma durumuma göre ilk bahar yaz aylarında doğum yapmış olmak istiyorum çünkü
olsun benim bi arkadaşımın eşi ağustosun sonunda askerden gelicek ama yinede doğum yaptı bebeği 6.5 aylık
gerçekten mibizde ağustos düşünüyoruz demek ki çoğu kişi ağustosta başlıyo bende ağustosta düşünüyorum hastane ve doktor arıyorum şuanda gebelik öncesi muayene için iyi bidoktor bulmak çok zor şimdi
Evet benim eşim zaten hatasonları geliyor eve asteğmen olarak yapıyor ama o illa yanımayken olsun diyor. hamileliğin nasıl geçeceği belli değil çünkü.
Evet ağustosda istiyoruz çünkü ilk baharda yani nisan mayıs gibi doğsun istiyoruz yazın tam sevmelik olur
Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah. Offf bu kanama nedne oldu yaaa hiç böyle birşey başıma gelmemişti sadece 1 damlacık pembe bir leke
He ben aralık başında gitmiştim doktora genel muayne için birde yaza bebek düşünüyoruz dedim. Alttan muayne etti, simir testi flan yatı herşey normal dedi.
Akıntı için fitil verdi. Birde folik asit vedi hamile kalmayı planladığın ay adetinin ilk gününden itibaren başla dedi. Ama bazıları ay önceden başlıyor.
Acaba folik asit kilo yapıyor mu yaaa
ilk defa olduysa hamilesindir benimilk gebeliğimde öyle olmuştu ama malesef doğuramadım doktor alınması gerektiğinisöylediği için kürtaj olmuştum
bende o zamanlar gitmiştim o zamanlar düşünüyoduk bebek sonradan vazgeçmiştik ama ben aynı doktora gitmek istemiyorum çok ilaç veriyo hem ilaç içmeyi sevmiyorum verdiği ilaçlar mideme zarar verdi 10 gün yemek yiyemedim
hadi ya neden? Pembe miydi senin lekende
ne ilacı verdi ki o kadar?
evet bi damla gelmişti ama ben hamileliğimi öğrenmeden önce çok ağrım oluyodu yatarken ayağı kalktığım zaman karnıma ağrı giriyodu
rahim ağzında yara var dedi yumurtalıklarda iltihap var dedi fitil ağrı kesici bi ilaç daha verdi sonra folik asit verdi 2 tanede ilaç eşime verdi benden ona iltihap geçmesin diyeymiş sonra o ilaçlar mideme ağrı yapınca tekrar gittim hiç bişey yapamamıyodum ondan sonra bi mide ilacı bide antibiyotik verdi 2 kutu ilk bikaç gün kullandım sonra çöpe attım zaten ben ilaç içemiyorum bide günde 5-6 çeşit ilacı nasıl içiyim
Peki neden kürtaj olmak zorunda kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?