- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
- Konu Sahibi KIRMIZILIKUCUKKIZ
-
Ama ben şimdiye kadar 8 kilo aldım zaten8 ila 12 kilo almak zaten normal
benim ilk başlarda kızıma genelde gitti kilolarım gerçi şu an kilo alımım durdu
bebeğim 1 hafta ileriden gidiyorken şimdi 1 hafta geriye düştü son ay iştahım sıfır
ayın 17 sinde gidicem bakalım doktor nediyecek
Haftamız aynı aynı dogumlar aynı boyumuz aynı 2 kilo almışız bu da aynı :) peki cinsiyet belli oldu mu senin :)38 kilo 1.60 boyum var. 16. Haftaya girdim gebeliğimde 40 kilo oldum. :)
Bnde 45 kiloyla başladım en son 53 çıkmistim şimdi kaç kilo oldum bilmiyorum :) bn kilo alamıyorum diye üzulen biriydim şimdi 50yi gormek beni çok mutlu ediyorHamilelikte zayıf başlayanlar kaç kilo aldınız doktorunuz kaç kiloya kadar normal diyor. Ben 44le başladım ve çok hızlı kilo alıyorum 19. Haftamda 52 kilo oldum. O kadar şaşırıyorum ki hayatımda en fazla 48 kilo olmuştum o da yıllar önce bir kere.
Son aylarda daha fazla kilo alınıyormuş. Her tartiya çıktığımda kilo artışı görüyorum. Sizde durumlar nasil doktorunuz ne diyor.
ben 41.5 le hamile kaldım şu an 25.haftam 52 kiloyumHamilelikte zayıf başlayanlar kaç kilo aldınız doktorunuz kaç kiloya kadar normal diyor. Ben 44le başladım ve çok hızlı kilo alıyorum 19. Haftamda 52 kilo oldum. O kadar şaşırıyorum ki hayatımda en fazla 48 kilo olmuştum o da yıllar önce bir kere.
Son aylarda daha fazla kilo alınıyormuş. Her tartiya çıktığımda kilo artışı görüyorum. Sizde durumlar nasil doktorunuz ne diyor.
44 kiloyla iyiki sana bişey olmamış. Kız ben 53 kiloydum bana senin çocuğun olmaz diyip durdular. Allah'ın hikmeti vücudun güçleniyor bebiş gelince kaldır indir gece uyuma gündüz uyuma sana güç Laz'ım takma kilolu değilsin kiHamilelikte zayıf başlayanlar kaç kilo aldınız doktorunuz kaç kiloya kadar normal diyor. Ben 44le başladım ve çok hızlı kilo alıyorum 19. Haftamda 52 kilo oldum. O kadar şaşırıyorum ki hayatımda en fazla 48 kilo olmuştum o da yıllar önce bir kere.
Doktorun ne diyor peki canim aşağı yukarı aynı gidiyoruz çünkü. Ben devlete gittiğim için doktorla çok muhabbet edemiyorumBnde 45 kiloyla başladım en son 53 çıkmistim şimdi kaç kilo oldum bilmiyorum :) bn kilo alamıyorum diye üzulen biriydim şimdi 50yi gormek beni çok mutlu ediyor
Doktorun bisey diyor mu canim.. aslında kilolarımız güzel de işte hızlı kilo almak beni korkutuyor. Çatlak oluşumu doğumda zorluk olur mu gibi seyelrdn dolayı.ben 41.5 le hamile kaldım şu an 25.haftam 52 kiloyum
Boyum 1.56 zaten canim 34 bedendim. Şimdi bilemiyorum gobecigimden dolayı bedenle bi ilgim yok su an.. senin boyun kaç ki canim44 kiloyla iyiki sana bişey olmamış. Kız ben 53 kiloydum bana senin çocuğun olmaz diyip durdular. Allah'ın hikmeti vücudun güçleniyor bebiş gelince kaldır indir gece uyuma gündüz uyuma sana güç Laz'ım takma kilolu değilsin ki
38 kilo 1.60 boyum var. 16. Haftaya girdim gebeliğimde 40 kilo oldum. :)
Bunu nasil başardınız yahuCanım bende 50 kiloyla basladım 4 aylık gebeyim sadece 2 kilo aldım :) oğlum da hiç bi sorun yok aksine hafta olarak ilerde gidiyor doktor yediklerin direk bebegine yarıyor saglıklı olan ilk aylarda kilo almamak zaten dedi ama kulaga bi tuhaf geliyor yine de göbeğim bariz belli ve sadcee 2 kilo almışım
Doktorun ne diyor peki canim aşağı yukarı aynı gidiyoruz çünkü. Ben devlete gittiğim için doktorla çok muhabbet edemiyorum
Canım sorunca beni de etiketlersen çok sevinirim. Benim de pazartesi kontrolüm ama devlet olduğu icin dediğim gibi bisey sormaya çok sıra gelmiyo ancak ultrasonla bakabiliyor. Sağolsun onu baya ayrıntılı yapıyor o yüzden memnunum ama sorularıma cevap bulamıyorum maalesef.2 hafta sonra randevumuz var sorcam artık şimdiye kadar kilo hakkında bana hiç bir şey demedi canım herşey normal gidiyor dedi bakalım bir daha ki randevuyu dört gözle bekliyoruz :)
valla bana kalsa ben daha çok kilo almak istiyorumDoktorun ne diyor peki canim aşağı yukarı aynı gidiyoruz çünkü. Ben devlete gittiğim için doktorla çok muhabbet edemiyorum
Doktorun bisey diyor mu canim.. aslında kilolarımız güzel de işte hızlı kilo almak beni korkutuyor. Çatlak oluşumu doğumda zorluk olur mu gibi seyelrdn dolayı.
Boyum 1.56 zaten canim 34 bedendim. Şimdi bilemiyorum gobecigimden dolayı bedenle bi ilgim yok su an.. senin boyun kaç ki canim
Haftamız aynı aynı dogumlar aynı boyumuz aynı 2 kilo almışız bu da aynı :) peki cinsiyet belli oldu mu senin :)
Merhaba canım sağlıkla kucağına alirsin inşallah bebeğini.Hamilelikte zayıf başlayanlar kaç kilo aldınız doktorunuz kaç kiloya kadar normal diyor. Ben 44le başladım ve çok hızlı kilo alıyorum 19. Haftamda 52 kilo oldum. O kadar şaşırıyorum ki hayatımda en fazla 48 kilo olmuştum o da yıllar önce bir kere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?