- 13 Ekim 2013
- 1.106
- 583
- 123
- Konu Sahibi moonspell_
-
kazamız mübarek olsun yine oldum amannnn vardır elbet bir sebebi rabbim hayırlısını versin
bizde yeniyiz canım ikinci ayımız olacak
hadi bakalım aynı dönem annesi oluruz inşallah
ayyy inşallahhhh
Herkese günaydın arkadaşlar.Havalarda ısındı ya benim içim kıpır kıpırrr
hadi yaa neyse hayırlısı olsun aynen hayırlısı sonraki aya çalışmalara devammmm
Arkadaşlar merhaba3 ay önce doktora gittim pco lu olduğumu öğrendim kızkende vardı o nedenle çok kilo aldım doktorum şuan bir sorun görünmüyor hamile kalabilirsin dedi ancak yumurtalarımda yağlanma başlamış çalıştığım için kilo veremiyorum çocugum olmayacak diye korkuyorum şuan adetliyim 2 gün oldu bitince çalışmalara başlayacam işe yeni başladığım için hemen hamile kalmak istemiyordum ama artık iş hiç umrumda değil gebe kalmam için ne yapmam lazım ihtimallerin yüksek olduğu bi zaman dilimi var mı sizler daha bilgilisiniz benide bilgilendirirseniz sevinirim:18:
ama benım mıdem cok hassas cesaret edemiyorum çıkaracak gıbı oluyrmayy cnm bnm ıns olur bebegın
inş canım hepimizin tüm istiyenlere Allah kucağını bebişle doldursun.azcık sabret sık dişini içerken bebişini düşün sabır geliyo.ben faydasını ögrmesem ısrar etmezdim canım
aynen öyle durmak yok yola devam...çalışmalara hiççç ara vermeden hatta geçen aylarda tembellik ettik sanki biraz :124:
Hadi yaa neyse hayırlısı olsun aynen hayırlısı sonraki aya çalışmalara devammmm
canım bendede pko vardı soğan kürü yaptım ilk ayda hepsi gitti ben tavsiye ederim yap bence kiloda verdirtiyo sorcağın bişey olursa cvplarım
Günaydın anne adaylarııı çalışmalarınız nasıl gidiyo bakalımmmm son gaz devammıı
Canım cahilliğimi mazur gör bat nedir???? içime çoooookkk güzel hisler doğuyo senin için hadii inşaallaaaaaaahhh canım şöyle nur topu gibi bebiş olacak :):)Günaydınnn :) benim Bat a 1 hafta kaldı beklemedeyim ama kendimi her zamankinden farklı hissediyorum sanki psikolojik mi bilmiyorum ama bu ay çok umutluyum :)
Canım cahilliğimi mazur gör bat nedir???? içime çoooookkk güzel hisler doğuyo senin için hadii inşaallaaaaaaahhh canım şöyle nur topu gibi bebiş olacak :):)
Ağzından bal damlıyo canım yaaaaaa :) Adet tarihime bir hafta kaldı demek istemiştim canım. Hislerin kuvvetli midir her zaman içime güneş doğdurdun bi anda :)))))))))))))
Bilmem çoğu zaman kuvvetlidir terazi burcuyum teraziler ne kadaar tutturursa artık:))) hımm kısaca bat diyoruz yani bende yeni temizlendim bakalım bu ay nasibimizde var mıEşinin isteği nasıl çocuk konusunda ne kadar istekli???
Evet canım başlangıç adet tarihi yani olacağın tarih bat, geçmiş adet tarihin içinde sat ( son adet tarihi ) . Biz 8 aylık evliyiz eşim daha ilk günden beri istiyor aslında yani bende çok istiyordum tabi ama ben istanbuldan bodruma gelin geldim düzenimi kurup çevreme adapte olmak için biraz beklemek istedim yoksa çocuklara aşığım ve çocuk yetiştirmeye hazırım :))))))
OOOO siz çoktan hazırsınız canım Rabbim bi an önce hayırlı bir evlat nasip eder size inşallahbiz daha emin değiliz canım ya ikimizde 24 yaşındayız sanki daha yaşımız erken gibi geliyo hem ben çoooookkk üşengecim hem çalışıyorum emin olamıyorum hazır olup olmadığıma çocuk olduğu takdirde bakacak kimsemde yok istiyorum ama emin değilimmmmm hazır olup olmadığımaaa :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?