- Konu Sahibi moonspell_
-
nasıl gidiyo incir ye ben bu ay incir yemiştim unuttuğumu sanma :) seni arada giriyorum zararlıymış canım radyasyon o yüzden .
arkadaslar mrb bende 2 senelik ewliyim we 2 aydir denemelere basladik...2. Ayimizda gebeligin basladigini 3 gun sonrada kimyasal gebelik yasadigimi ogrendim(( ogrendim ewe geldim ve adet oldum..bugun adetimin son gunu.. Denemelere dewam ins...sogan kurune baslamayi dusunuorum bende.. Cok korku olustu tekrar bole bi tutunamama durumu weya baska bi durumla karsilasmaktan ama anladim ki gecikme olursa 10 gun hicbisey yapmadan beklycem cünkü resmen yikiyo insani
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın anne adaylarııı çalışmalarınız nasıl gidiyo bakalımmmm son gaz devammıı
Günaydınnn :) benim Bat a 1 hafta kaldı beklemedeyim ama kendimi her zamankinden farklı hissediyorum sanki psikolojik mi bilmiyorum ama bu ay çok umutluyum :)
şekerim adetim bitsin devammmmm
eveeeetttttt kızlar yanlız bu işler hep kocişlerin işine geliyo nedense
bende istiyorum 13 aydır olmuyor
bat 6-7 nisan. Bugün karnım ağrımaya başladı olcam sanırım
kısmet canım vardır bi hayır
WALA BALLIKAYMAĞIM UNUTULDUM SANDIM YA AMA BENİ ÇOKKKKK MUTLU ETTİN UNUTULMAMIŞIMMMMBEN ŞUAN ADETİM BİTSİN HOPPPPP ÇALIŞMALARA DEVAM. BEBİŞİN VE SEN NASILSIN BAKALIM SEVGİLİ HAMİŞCİĞİM SEN BANA BOLL BOLL DUA ET TMM MI BEN BU AY SANKİ MOLACAK GİBİ FALAN BİŞELER VAR İÇİMDE TABİ DUALARLA RABBİM NASİP EDER İNŞALLAHHHHHHHH
UNUTURMUYUM seni teyzesi :)) dualarım seninle ve tüm bebek isteyen kişilerle rabbim hayırlı evlatlar verir inşallah cümlemize moralini bozma düşünme bile oluruna bırakçalışmaya devam yıkandığın gün başlayın . Ben de gittim 6 haftalıkmış pazartesi gitcem kalbi dinliyecek hafif hafif miğdem bulanıyo çok nadir oluyo ama iştahım kapandı ve folik asit içiyomuusn sen 3 ay önceden başlanılsa daha iyiymiş vitaminmiş bebişin inşallah bu ay sana gelir
şekerim adetim bitsin devammmmm
Genelde 6 gunde biter ama yasadigim durumdanmidir nedir 7. Gunu hala bitmedi..bitsede baslasakk:s
aynısı ama benim 5. günüm çarşambaya biter veeee çokkk havalı oldu:))) ben bu ay çörek otu bal ve tarçın yicem gidip aldım akşama hemen yapcam:) snra Allah ın izniyle gelsin bebişimmmm:) sende yapsana ya bu arada bugün bana bişe oldu yerimde duramıyom
Benim kilo problemim de var canım gerçekten çok iyi gelecek o zaman nasıl yaptığını anlatırmısın banada kuzum herkes farklı bir tarif veriyo
kızlar şu günlerde yumurtlama donemindeyim inşallah herkez bu ay hamiş olur :)
inş canım benimde yarın adet olmam gerekiyor inş olmam
inşallah ya :)
ben arkadaştan bişey duydum belki faydası olur sert zeminde oldumu hamile kalmanı kolaylaştırıyomuş canım aklında bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?