Hamileliği birlikte bekleyelim mi ??

nasıl gidiyo incir ye ben bu ay incir yemiştim unuttuğumu sanma :) seni arada giriyorum zararlıymış canım radyasyon o yüzden .

WALA BALLIKAYMAĞIM UNUTULDUM SANDIM YA AMA BENİ ÇOKKKKK MUTLU ETTİN UNUTULMAMIŞIMMMM BEN ŞUAN ADETİM BİTSİN HOPPPPP ÇALIŞMALARA DEVAM. BEBİŞİN VE SEN NASILSIN BAKALIM SEVGİLİ HAMİŞCİĞİM SEN BANA BOLL BOLL DUA ET TMM MI BEN BU AY SANKİ MOLACAK GİBİ FALAN BİŞELER VAR İÇİMDE TABİ DUALARLA RABBİM NASİP EDER İNŞALLAHHHHHHHH

günaydın anne adaylarııı çalışmalarınız nasıl gidiyo bakalımmmm son gaz devammıı

şekerim adetim bitsin devammmmm

bende istiyorum 13 aydır olmuyor
bat 6-7 nisan. bugün karnım ağrımaya başladı olcam sanırım

kısmet canım vardır bi hayır

evet canım kendimi adete alıştırıyorum ki üzülmeyeyim.
1 senedir hüsran yaşıyorum
hala olmadım.
tek fark adet olacağım zaman canım çikolata tarzı şeyler isterdi, bu ay yok öyle bi isteğim..
hep tuzlu şeyler yemek istiyorum
4 gün önce bel ağrım oldu hemde çok şiddetli, eğilip kalkamıyordum namazı zor kıldım..
ondan sonra da ara ara bacak ağrılarım oldu.
bunları daha önce hiç yaşamadım..
yine de umutlanmak istemiyorum.

UNUTURMUYUM seni teyzesi :)) dualarım seninle ve tüm bebek isteyen kişilerle rabbim hayırlı evlatlar verir inşallah cümlemize moralini bozma düşünme bile oluruna bırak çalışmaya devam yıkandığın gün başlayın . Ben de gittim 6 haftalıkmış pazartesi gitcem kalbi dinliyecek hafif hafif miğdem bulanıyo çok nadir oluyo ama iştahım kapandı ve folik asit içiyomuusn sen 3 ay önceden başlanılsa daha iyiymiş vitaminmiş bebişin inşallah bu ay sana gelir

ohhh maşallah Allah ım nazarlardan korusun bebişine ve sana sağlık sıhhat versin incir ye dedin ya incir bulamadım bende çörek otu ve tarçın aldım:) folik asit kullanıyorum 8 şubattan bu yana:)

Genelde 6 gunde biter ama yasadigim durumdanmidir nedir 7. Gunu hala bitmedi..bitsede baslasakk:s

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynısı ama benim 5. günüm çarşambaya biter veeee çokkk havalı oldu:))) ben bu ay çörek otu bal ve tarçın yicem gidip aldım akşama hemen yapcam:) snra Allah ın izniyle gelsin bebişimmmm:) sende yapsana ya bu arada bugün bana bişe oldu yerimde duramıyom

olumlu dusundukce mutlu rahat hissedio insan kendini ayri oluo banada oluo ama adet bitmedi maalesef ayni hawayla bekliorum sönmezsem iyi

kızlar şu günlerde yumurtlama donemindeyim inşallah herkez bu ay hamiş olur :)

Benim kilo problemim de var canım gerçekten çok iyi gelecek o zaman nasıl yaptığını anlatırmısın banada kuzum herkes farklı bir tarif veriyo

canım ben sana bildiğim kadarıyla tarif ediyim adetin bittikten 3-5-7 günlerinden birinde başlaya bilirsin.1.5 su bardağı suyu (hazır su olcak) kaynatıyorsun kaynadıktan sonra yemeklik normal beyaz soğanı 4 de bölüp kaynayan suya atıyosun 5 dakika kapağı kapalı kaynatıyosun.sonra ocaktan alıp ağzı açık 15 dakika dinlendiriyosun.ılık bir şekilde aç karnına günde 2 defa öğlen ve akşam içiyosun.her seferinde taze bir şekilde yapıyosun.zamanını kendine göre ayarlarsın ben sabah akşam yapıyodum çalıştığım için canım.ikincisinide bende pko var adetlerim düzensiz die yine ilk uygulamadaki gibi adetten sonra 15 gün yaptım sorcağın bişey olursa bildiğim kadarıyla yanıtlarım.

ben arkadaştan bişey duydum belki faydası olur sert zeminde oldumu hamile kalmanı kolaylaştırıyomuş canım aklında bulunsun

hadi ya ne ilginç ama rahat değil :) valla her yolu deniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…