Aminnnnn lilimmm aminn, Rabbim tez vakitte size de yaşatsın bu duyguyu
hicranımmm gözün aydın kuzummmsağlıkla al kucağına inşallah sen de
çok teşekkür ederim canım benim, aminnnn
İnşallahhhh canımmm, tez vakitte inşallahhh
iyiyim cnm sen nasılsınnn nasıl gidiyoo hayatt
canim bi yerden başlamak lazım ama bence aşılamadan değil tutmazsa insan çok yıkılıyor içten içe umut bağlıyorsun.... Sen iyi bi dr bul bi an önce başla belki sadece klomen ve cat ignesi ile hamile kalcan niye asilama ile ugrascan hem maddi hem manevi insanı daha çok yoruyor
Rabbim ol dediğinde olacak lilim, şimdiye kadar zamanı gelmemiş demek kiayyy cnmmm yaaa çok sevindim bende istiyorum artık bende bende hamiş olmak istiyorummm
toprammmmmiyiyim cok sukur canım hayat bildiğin gibi gıdıyor canım sen neler yapıorsunn canımm
Rabbim ol dediğinde olacak lilim, şimdiye kadar zamanı gelmemiş demek kiinşallah hayırlısıyla en yakın zamanda olur
toprammmmm
iyiyim cok sukur canım hayat bildiğin gibi gıdıyor canım sen neler yapıorsunn canımm
canim bi yerden başlamak lazım ama bence aşılamadan değil tutmazsa insan çok yıkılıyor içten içe umut bağlıyorsun.... Sen iyi bi dr bul bi an önce başla belki sadece klomen ve cat ignesi ile hamile kalcan niye asilama ile ugrascan hem maddi hem manevi insanı daha çok yoruyor
iyilik bende de hala birşeyler yok bat a 5 gün fln var bekliyorum bebeğimmm benimm güzel arkadaşımm
günaydın tatlım nasılsın nasıl gidiyor_?
iyi gidiyor bitanem allaha şükür bi değişiklik yok sen nasılsın senin nasıl gidiyor prenses büyüdü mü
bizde iyiz balım...büyüyo teyzesi inşallah..sağlıkla kucağımıza alalım da darısı siz değerli arkadaşlarıma inşallah canım benim...
teşekkür ederim tatlım güzel bakışların için..biraz sarardım sankim çirkinleştim...6 kğ almışım tontişledim iyice...hadi bakalım hayırlısı olsun senin için inşallah rabbim yüzüne bakar balım...kim bilir nasıl güzelleşmişsindir zaten cooook güzelsin canım benimmm bende yeniden tedaviye başladım bakalım o günler gelcek bende tadcam annelik duygusunuuu
teşekkür ederim tatlım güzel bakışların için..biraz sarardım sankim çirkinleştim...6 kğ almışım tontişledim iyice...hadi bakalım hayırlısı olsun senin için inşallah rabbim yüzüne bakar balım...
canimsinnnn cok optum seni
topraaammmmm nasılsınnnnn
senin kız güzelliğini aldı o zmn senden güzel bir kızın olcakkk demkkiii 6 kilo cok değil tatlım ideal yani darısı başıma inşallah bende o kadr alırım isim düşündünüz mü
canimsinnnn cok optum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?