Hamileliği Kafaya Takmıyormuş Gibi Görünüppp Kafayı Yiyenlerr

ayyy cnmmm yaaa çok sevindim bende istiyorum artık bende bende hamiş olmak istiyorummm

canim bi yerden başlamak lazım ama bence aşılamadan değil tutmazsa insan çok yıkılıyor içten içe umut bağlıyorsun.... Sen iyi bi dr bul bi an önce başla belki sadece klomen ve cat ignesi ile hamile kalcan niye asilama ile ugrascan hem maddi hem manevi insanı daha çok yoruyor

ayyy cnmmm yaaa çok sevindim bende istiyorum artık bende bende hamiş olmak istiyorummm
Rabbim ol dediğinde olacak lilim, şimdiye kadar zamanı gelmemiş demek ki inşallah hayırlısıyla en yakın zamanda olur

iyiyim cok sukur canım hayat bildiğin gibi gıdıyor canım sen neler yapıorsunn canımm
toprammmmm

tmm bebeğimm dediğini yapıcamm şimdilik zayıflamak istediğim için tam detavi ye başlamadım ama yaza doğru allahım nasip ederse dediklerini uyguluycam bitanemmmmmmmm benimm hep yanımda olduğun için tşklerrr

bizde iyiz balım...büyüyo teyzesi inşallah..sağlıkla kucağımıza alalım da darısı siz değerli arkadaşlarıma inşallah canım benim...

kim bilir nasıl güzelleşmişsindir zaten cooook güzelsin canım benimmm bende yeniden tedaviye başladım bakalım o günler gelcek bende tadcam annelik duygusunuuu

kim bilir nasıl güzelleşmişsindir zaten cooook güzelsin canım benimmm bende yeniden tedaviye başladım bakalım o günler gelcek bende tadcam annelik duygusunuuu
teşekkür ederim tatlım güzel bakışların için..biraz sarardım sankim çirkinleştim...6 kğ almışım tontişledim iyice...hadi bakalım hayırlısı olsun senin için inşallah rabbim yüzüne bakar balım...

senin kız güzelliğini aldı o zmn senden güzel bir kızın olcakkk demkkiii 6 kilo cok değil tatlım ideal yani darısı başıma inşallah bende o kadr alırım isim düşündünüz mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…