ahh canım inşallah vallahi bebişimin yolunu gözlüyorum hayırlısıyla gelsede evde baksam bebişime
İzmirliyim canım ben ya sen nerelisin kaç yıllık evlisin ?
bendee aslen izmirliyimmmm evlendikten sonra denizliye taşındım bebeğim 2 buçuk yıllık evliyimm evlendıgım gunden beri bebek istiyorum ama zamanı var demekki baklemedeyiz kafaya çok takmamak evde çıldırmamak için topikte vakit geçiriyorum bebeğimm
Allah geçim versin canım,haklısın takmamakta fayda var.tedavi görüyormusun peki dr gittin mi ? yaş kaç tatlım
tedavi olduk ilk önce eşim gitti test yaptırdı çok güzel çıktı senin gelmene gerek yok dedi dr ben gittim küçük küçük kistlerim vardı onları soğan suyuyla hallettim tekrar gittim ğögüsümden süt geliyordu süt hormonlarım yükselmiş onunda ilaçını kullandım 2 ay sonra rahim filmi çektirdim bekliyorum dr. 3 ay daha olmazsa aşılama yapalım dedi bekliyoruz bebeğimmm
zeycanımmmm yaaa benim nerem seksi yaaaçook tşk ederim cnm iyiyim allaha şükür bebiş için uğraşıyooruzz işteee sen nasılsın süslü prenses nasıllll
ay kızlar merhaba nasılsınız canlarım...çok ösledim ben sizleri....
minikkkkkkkkbebişimmmm senin o oğlununu yerim bak görürsünnnnn inşallah uğur getirrr hamilelik bulaştır bizlere bebeğimmmm benimmm
Bir şirket de kalite sorumlusuyum. İnşaat mühendisiyim. Sıkıcıohhh ne güzell ne iş yapıyorsun bebişim
ben kaldıgım topigi biri mesajmı bırakmışKafaya takma kimseye üzgünmüş gibi görünme kimse üzülmesinn diye diye kendimizi yıpratmayalım bebek i
steklerimizi haykıralım ALLAH ım cennet kokulu yavrularımızı bize gönderrrr...
sadece kendi topiğimize değilllllllllllll tüm kk dedki topiklere gircem yazcam cıkcammmmmmmmm hedefim bu konu ne olursa olsun hamileyimmm yazcam kaççammm
iyiyiz cnm sen nasılsın? miniş kızın napıyo, başladı mı tekmelere?
ayy hadi inşallahhhhhhh cnm...topiğine bi ayak basalım dedik :)
minik kızım iiyi balım hareketler başladı konuşuyoruz artıkın çok güzel bi duygu Rabbim herkese nasip etsin...senin minik yaramaz nasıl....
minik kızım iiyi balım hareketler başladı konuşuyoruz artıkın çok güzel bi duygu Rabbim herkese nasip etsin...senin minik yaramaz nasıl....
süper eli kulağındadır o zmn bebişin :) bizim yeni olduğu halde ben gittim geçen hafta dr a hormon testlerim gayet iyi çıktı 4 martta yumurtlama testine gidecem onda da sorun yoksa bekleyecez bakalım olmazsa eşimde testlere gircek bir şey varsa da erken teşhisle ne yapılması gerekiyorsa yapalım,bizim yaş faktörü olduğundan beklemenin bir faydası yok diye düşündük.ben 33 eşim 40 yaşın da geç evlendik işte ne yapalım kısmet artık
iyidir inşallah teyzesi sıkıştırıp duruyo hayırlı cumalar olsun bu arada...
iyiyiz cnm sen nasılsın? miniş kızın napıyo, başladı mı tekmelere?
ayy hadi inşallahhhhhhh cnm...topiğine bi ayak basalım dedik :)
Bir şirket de kalite sorumlusuyum. İnşaat mühendisiyim. Sıkıcı:)
ben kaldıgım topigi biri mesajmı bırakmışuçtum geldim hemen
canım topigin hayırlı ugurlu olsun inş ugrayan yazan herkezin göbüşüne RABBİM hayırlı evlat verir inş RABBİM kimseyi evlat hasretiyle sınamasın kurban oldugum ALLAHIM inş kendi adıma söleyim ben çok kafa takıyorum her ay umutla dualarla bekliyorum RABBİM
bi zamana koymuştur inş
delüüübende öyle yapcam hangi topige gitsem tanırlar beni yaw
ben kaldıgım topigi biri mesajmı bırakmışuçtum geldim hemen
canım topigin hayırlı ugurlu olsun inş ugrayan yazan herkezin göbüşüne RABBİM hayırlı evlat verir inş RABBİM kimseyi evlat hasretiyle sınamasın kurban oldugum ALLAHIM inş kendi adıma söleyim ben çok kafa takıyorum her ay umutla dualarla bekliyorum RABBİM
bi zamana koymuştur inş
delüüübende öyle yapcam hangi topige gitsem tanırlar beni yaw
Evet canım, öyleymişş :)meslektaş sayılırız bebeğim bende teknikerim 2 yıllık yapı bölümü okudum bakalım nasip iş bulsamda çalışsam da sıkılsam
10. sayfa kutlamanı kaçırmışım amaçukka çukkaaa çukaaa yandan yandannn oh ohhh yuppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii parti varrrrrrrrrrrrr :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
oyyy canmm benimmmm sıkılıyorsanız hemen gelin biz burdayız işten çıktın mı cnm sennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?