• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğim zehir oldu

Kuzuuuuuuu:eek:
Neler olmus boyle. Hic bahsetmedin keske anlataaydin icini dokerdin, elimden geldigince destek olurdum. Simdi gordum konuyu. Telden yazmadim bilerek ama musait olunca konusalim seninle. Saskinlik icerisindeyim...:kızgın:

Dinimizce zaten durumunuz iyi veya kötü olsun calismak Erkeklere FARZDIR. Eger evlendiyse esiniz size bakmak ZORUNDADIR. Kadin calismak zorunda degil!! Isterse calisir istemezse calismaz. Ha calisirsada kazandigi parayi harcamak zorunda degil!!
Bunlari birisi Esinize hatirlatsa iyi olur.
Maglesef bu zamandaki cogu Adam bunu anlamiyor.. Hep maneviyat eksikliginden böyle seylerin oldugunu düsünüyorum..

bu hakaretler bu terbiyesizlik 1 liralık bisküvi içinmi. üstelik kendi çocuğunu taşıyan hamile kadına.anneside vicdanlı kadınmış kime çekmiş bu terbiyesiz.

Siz cocuklarimizi dusunuyorsunuz biz düşünmüyoruz mu saniyorsunuz ?
Ben evleneli 1 bucuk yili gecti ve bu ilk gebeligim tanımayi bekledim bu süreçte. Isten cikana kadar bu huyunu bilmiyordum kusursuz gidiyordu her sey.
Bence de aklimizi basimiza almaliyiz.
Aynen bendede öyleydi, hersey kusursuz gidiyordu tek kavgamiz bile olmamisti..huyunu varya önceden bilemiyorsun, ben buna emin oldum. zaten belirli süreçlerde karakteri ortaya cikar hani bazi zorluklar yasanmadan anlasilmiyor. Zaten bir insan karakterini kavga ederken belli edermis. Birde bazi seyler yerine oturdukca cantada keklik görüyorlar, kiymet verdikce sisiyorlar...

Ailenin arkanda oldugu unutma, insallah haddini bildirirler ona. O kimmis de sana öyle davraniyor ya

Birde evini geçindiremeyen erkekten hayir gelmez. Kadin parasi yiyenin onuru yok...kendi geçindirdigim evden de kovulmustumda ondan biliyorum , trajikomik. Ezdirmeyin kendinizi!

Aynı olay başımada geldi evlendigimizden bu yana doğru düzgün birşey almamış bugün ondan birşey istedim ın vın yaptı bende üzerine gidince ben calisacam sen evde oturacan benim paramı mi yicen çok para harcamak istiyorsan git çalış kazan ye dedi kızlar gerçekten çok ağır çok küçük düşürücü çok ağır cümleler onur gurur kirici daha doğru düzgün cebime para koyduğunu hatırlamıyorum koymadı da bende iş arıyorum şimdi elden ne gelecek bulabilirsem tabi esimde askeri personel hepsi aynı

Aynı olay başımada geldi evlendigimizden bu yana doğru düzgün birşey almamış bugün ondan birşey istedim ın vın yaptı bende üzerine gidince ben calisacam sen evde oturacan benim paramı mi yicen çok para harcamak istiyorsan git çalış kazan ye dedi kızlar gerçekten çok ağır çok küçük düşürücü çok ağır cümleler onur gurur kirici daha doğru düzgün cebime para koyduğunu hatırlamıyorum koymadı da bende iş arıyorum şimdi elden ne gelecek bulabilirsem tabi esimde askeri personel hepsi aynı
Bebegim dunyaya gelsin ne onu ne kendimi ona muhtac etmeyecegim ..

Bebegim dunyaya gelsin ne onu ne kendimi ona muhtac etmeyecegim ..
Amin canım ailelerimiz arkamızda çok şükür para kazanıyorlar diye kendilerini birşey sanıyorlar ben hamile falan değilm çok kötü oldum odaya kapattım ağladım gerek ki seni düşünüp çocuğunu düşünüp öyle davranmasaydi ama şu para insanı degistiyor

Amin canım ailelerimiz arkamızda çok şükür para kazanıyorlar diye kendilerini birşey sanıyorlar ben hamile falan değilm çok kötü oldum odaya kapattım ağladım gerek ki seni düşünüp çocuğunu düşünüp öyle davranmasaydi ama şu para insanı degistiyor
agladikca yavruma üzülüyorum zaten.. Keske o da düşünseydi.. Hayirlisi neyse o olsun askla yürümez evlilik bana saygi duymayan adama minnet etmeyecegim..

agladikca yavruma üzülüyorum zaten.. Keske o da düşünseydi.. Hayirlisi neyse o olsun askla yürümez evlilik bana saygi duymayan adama minnet etmeyecegim..
En basta saygi eger saygi yoksa aradan o perde kalkmissa islere zora doner RABBIM hakkında neyin hayırlı olduğunu bilir önüne hayrı çıkarsın canm

Çocuk yapma hatta ayrıl
Kendini bu adama! Mahkum etme

Valla hamile kadına yapılana bak. Canım kvaliden çok iyi bi insan bak buna şükret en azından. Eşinin de normal olduğunu sanmıyorm psikolojik sorunları var bence

Back
X