• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğim zehir oldu

Asıl nankör esin. Yazık yani sen onun bebegini tası bir bisküvi icin yaptığına bak.

Asıl nankör esin. Yazık yani sen onun bebegini tası bir bisküvi icin yaptığına bak.

İnan cok uzuldum ama kayinvalideniz alisveris yapmis diyince duygulandim...
Babaniza helal olsun..
Babaniz geldi mi konuştu mu eşinizle neler oldu?

Hemen konuya gireceğim kimseye anlatamiyorum kafayı yiyeceğim..
Esimin maddi konudaki tutumunu onceki konumda bahsetmiştim yibe maddi bir sorun oldu ama bu sefer cok büyüdü. .
Aksam misafirlerim geliyor bisküvili pasta yapacagim dedim once yok falan dedi (annesi bize geldi esimin onu gormeye geliyorlar) sonra geri tamam dedi bisküvi alirken 1 tane aldi bu yetmez dedim evde de 1 tane vardi. Yetmezse alirim dedi bende yetmez sen al şimdi dedim delirmesine sebep bu oldu.. Orda bi çıkıştı bana haliyle bende bu konularfa zaten dolu olduğum icin yatak odasinda aglama krizine girdim once geldi yanima bende gormek istemiyorum seni su an git dedim sakinlesmek istedim sinirlendi gitti, sonra tekrar geldi ben de dedim artik bunaldim her maddi konuda bana sıkıntı etmenden dedim bana dedi ki "nankör köpek git çalış o zaman sana 1 kuruş para yok bundan sonra naparsan yap" ha bir de g*te bak dedi. Defol git diyebildim o an.
Saatlerdir kendime gelemedim anneside sahit oldu bunlara esime kızdı bunun ustune geldi benden ozur diledi ama icimde koptu bi seyler benim gururum bunu yemez ki..
Benim sevdiğim asık olduğum adam bana bunlari dedi mi sahiden hemde bebegimizi taşırken ben..
Annesi disari cikti bizi tek birakmak icin o ara geldi" anneme yansıtma napiyosan yap , odada agliyo musun gece uyuyamiyo musun umrumfa degil ama anneme yansıtma" dedi bende bana o laflari dedin ben nasil yiyeyim susayim dedim umrunda olan tek seyin annesinin bir seyi cakmamasi oldugunu söyledi.
Sonra kv geldi ellerinde posetler bi sürü alışveriş yapmış eve eşim oturdu ağladı bunlarin tek sebebi sensin iste dedi bana .

Ben olayların şoku icindeyim ilk defa duyuyorum bu hakaretleri .
Cok kötüyüm kafami toplayamiyorum..
Böyle düşünceli bi kv nası bu kadar büyük bi öküz dogurmuş hayret doğrusu aglarsa aglasın ben delirdim burda

Gidebilirim aklimda da var gitmek sizden de ayni seyi duyup cesaretlenmek istedim aslinda. Zaten icimden gelmiyor su an icimde öldü bir seyler..
Sen dogur daha beter olur esin.bence önlemini al.çok sağlıklı bi insan gibi gelmedi

Eşin hem cimri hem aile olamamış yazıklar olsun.bir buskiviye kiyamayan nelere kıyamaz.ustune seni çocuğunuzu ailesi olarak görmüyor değişir mı bilmiyorum keşke değişse bir ömür nasıl geçer bu adamla.

Bu laflari yutmayacaksin heralde. Eline meslegini almadan evlenirsen bu sekilde olur. Hamilelikten sonra yeterli sure bebegine baktiktan sonra kvne birakarak ise git. O koca musveddesindende bir kurus isteme.

Çok üzüldüm senin adına şimdiki tebkin çok önemli . annenlere gitme şansın varsa biraz git . o eşek de otursun düşünsün he gidemezsen de yüzüne bakma misafir kabul etme bi süre evde ona yemek yapma sadece kendine yap ve yatağını ayır bakalım ne yapacak . bebeğin doğduktan sonra da 3 ay sonra falan işe gir çalış kendin için birikim yap canım
Allah yardımcın olsun

Esinizi alip duvardan duvara tvurmak gerekiyor:duduk:okuz adam bir biskuviye laf edicekse erkekligine tukureyim onun:duduk:

iki gün sonra bebeğe bişey alırken de cimrilik yapar bu. biraz gözlemle devam ederse kaç kurtar kendini. bebeğini kendin büyüt.

Sende anne adayisin
Oğlan mı kız mı bilmiyorum da
Oğlan annesi olacak isen sende bunları yaşayacaksın.
Gelinin olucak gelini bile kiskanacaksin.
Hepimiz kayınvalide adayiz
Etme bulma dünyası bulunur biz kvmin yaptıkları gelinime yapmiycak diyen oluyor bilemezsin kı o günleri ne yapacağı o dediklerini unutursun geldim sana yapar sen yapmazsan...
Eşin annesine düşkün oglunda sana düşkün olucak.
Ozete geçeyim
Affedersin bütün kocalar eşler anne kuzusudur anne kuzusu olmayan sadece eşine seven adamlari minnettarım.... Keşke öyle olsa. Ama gizliden annesini tutan oluyor

Bir komsumuz vardi. Adam misafire koyulan ikrami bile takip ederdi. Karisi ile kizini gorunce cok uzulurdum. Yillarca bir kere konustuklarini duymadim. Yeterince beslenemedikleri icin mi bilmiyorum cok bitkin gorunuyorlardi. Adami da gorsen disaridan hic anlamazsin. Umarim oyle bir aile olmazsiniz.

Siz cocuklarimizi dusunuyorsunuz biz düşünmüyoruz mu saniyorsunuz ?
Ben evleneli 1 bucuk yili gecti ve bu ilk gebeligim tanımayi bekledim bu süreçte. Isten cikana kadar bu huyunu bilmiyordum kusursuz gidiyordu her sey.
Bence de aklimizi basimiza almaliyiz.
bence de aklimizi basimiza almaliyiz :KK58:

Bence kv' ye teşekkür et. Elini öp. Seninle ilgisi yok anne ama olmuyor bu iş de. Git ailenin evine.

Hemen konuya gireceğim kimseye anlatamiyorum kafayı yiyeceğim..
Esimin maddi konudaki tutumunu onceki konumda bahsetmiştim yibe maddi bir sorun oldu ama bu sefer cok büyüdü. .
Aksam misafirlerim geliyor bisküvili pasta yapacagim dedim once yok falan dedi (annesi bize geldi esimin onu gormeye geliyorlar) sonra geri tamam dedi bisküvi alirken 1 tane aldi bu yetmez dedim evde de 1 tane vardi. Yetmezse alirim dedi bende yetmez sen al şimdi dedim delirmesine sebep bu oldu.. Orda bi çıkıştı bana haliyle bende bu konularfa zaten dolu olduğum icin yatak odasinda aglama krizine girdim once geldi yanima bende gormek istemiyorum seni su an git dedim sakinlesmek istedim sinirlendi gitti, sonra tekrar geldi ben de dedim artik bunaldim her maddi konuda bana sıkıntı etmenden dedim bana dedi ki "nankör köpek git çalış o zaman sana 1 kuruş para yok bundan sonra naparsan yap" ha bir de g*te bak dedi. Defol git diyebildim o an.
Saatlerdir kendime gelemedim anneside sahit oldu bunlara esime kızdı bunun ustune geldi benden ozur diledi ama icimde koptu bi seyler benim gururum bunu yemez ki..
Benim sevdiğim asık olduğum adam bana bunlari dedi mi sahiden hemde bebegimizi taşırken ben..
Annesi disari cikti bizi tek birakmak icin o ara geldi" anneme yansıtma napiyosan yap , odada agliyo musun gece uyuyamiyo musun umrumfa degil ama anneme yansıtma" dedi bende bana o laflari dedin ben nasil yiyeyim susayim dedim umrunda olan tek seyin annesinin bir seyi cakmamasi oldugunu söyledi.
Sonra kv geldi ellerinde posetler bi sürü alışveriş yapmış eve eşim oturdu ağladı bunlarin tek sebebi sensin iste dedi bana .

Ben olayların şoku icindeyim ilk defa duyuyorum bu hakaretleri .
Cok kötüyüm kafami toplayamiyorum..
Ya bir bisküvi için olacak iş mi? İnsanların maddi durumu kötü olabilir bu ayıp değil bizde çok iyi sayılmayız. Ama içinde zenginlik varsa eşine öyle bir konuşursun ki eşin o tek paket bisküviden harikalar yaratır sana. Olduğu kadar olur huzur olur. Böyle muamele edip sonra onu anlamanı mı bekliyor. Annesine rezil oluyorsa sebebi kendisi. Sen bebeğini düşün üzülmemeye çalış. Bebeğinden olma Allah korusun. Sen o ikinci bisküviyi almadı diye ağlamadın. Sen bir bisküvi için bir sürü hakaret duyduğun için ağladın. Eşinin bunu anlaması gerekiyor. Mesafeni koy eşine. Önce neye kırıldığını açıkça dile getir konu bisküvi değil, maddiyat değil diye gir. Sonra mesafeni koy. O düşünsün.

Sende anne adayisin
Oğlan mı kız mı bilmiyorum da
Oğlan annesi olacak isen sende bunları yaşayacaksın.
Gelinin olucak gelini bile kiskanacaksin.
Hepimiz kayınvalide adayiz
Etme bulma dünyası bulunur biz kvmin yaptıkları gelinime yapmiycak diyen oluyor bilemezsin kı o günleri ne yapacağı o dediklerini unutursun geldim sana yapar sen yapmazsan...
Eşin annesine düşkün oglunda sana düşkün olucak.
Ozete geçeyim
Affedersin bütün kocalar eşler anne kuzusudur anne kuzusu olmayan sadece eşine seven adamlari minnettarım.... Keşke öyle olsa. Ama gizliden annesini tutan oluyor
Alakaya maydanoz..
Ne okudunuz ne anladınız da bu yorumu yaptınız??
Kv de Bi sorun yok. Hatta taktir edilesi Bi insan

Back
X