- 30 Ekim 2013
- 20.356
- 56.994
- 798
- Konu Sahibi Findikkiran

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en mantıklı kararı vermişsin. ağlamakla özür dilemekle telafi edilecek şey değil sana yaptıkları.Cok giremiyorum olaylari yazayım size once sunu belirteyim su isini eline almadin diyenler nerden biliyor da kirici konuşuyor anlamiyorum bir meslegim var bankada çalışıyordum bebegim icin istifa etmek zorunda kaldim.
Babam dun konusup eve geldi esim pismandi aglamisti ama benim icimde bi seyler koptu babamda bunu anlamıştı su an babamla memlekete gidecegim hazirlaniyorum .
Babam kızıma es torunuma baba olabileceğine emin olunca gel görüşelim tekrar eger olamazsanda benim basimin ustune ikiside ,yuva yikilsin istemem asla ama yuvasi bozulmasin diyede hayatini iskenceye cevirmesine izin vermem" demis esime son soz olarak. Düşüneceğim bende bu sirada..
Hakkında hayırlısı olsun, ama kimse bir adım atmazsa bu ayrılık sürecinde sonun başına gelmiş olursunuz. Aile işin içine bu derece girince işin boyutu çok değişiyor.bun yerine evlilik terapisti ne vs gitseydiniz bana göre daha yapıcı olurdu.Cok giremiyorum olaylari yazayım size once sunu belirteyim su isini eline almadin diyenler nerden biliyor da kirici konuşuyor anlamiyorum bir meslegim var bankada çalışıyordum bebegim icin istifa etmek zorunda kaldim.
Babam dun konusup eve geldi esim pismandi aglamisti ama benim icimde bi seyler koptu babamda bunu anlamıştı su an babamla memlekete gidecegim hazirlaniyorum .
Babam kızıma es torunuma baba olabileceğine emin olunca gel görüşelim tekrar eger olamazsanda benim basimin ustune ikiside ,yuva yikilsin istemem asla ama yuvasi bozulmasin diyede hayatini iskenceye cevirmesine izin vermem" demis esime son soz olarak. Düşüneceğim bende bu sirada..
Dediginiz mantıklı ama adam bisküvi almayacak kadar cimri. Terapiste para vermez, kızcağıza eziyet ederdi. Babası böyle dik durunca bakalım ne yapacak.Hakkında hayırlısı olsun, ama kimse bir adım atmazsa bu ayrılık sürecinde sonun başına gelmiş olursunuz. Aile işin içine bu derece girince işin boyutu çok değişiyor.bun yerine evlilik terapisti ne vs gitseydiniz bana göre daha yapıcı olurdu.
Dediginiz mantıklı ama adam bisküvi almayacak kadar cimri. Terapiste para vermez, kızcağıza eziyet ederdi. Babası böyle dik durunca bakalım ne yapacak.
boyle adamlata terapi degil aba altindan sopa ise yarar...Hakkında hayırlısı olsun, ama kimse bir adım atmazsa bu ayrılık sürecinde sonun başına gelmiş olursunuz. Aile işin içine bu derece girince işin boyutu çok değişiyor.bun yerine evlilik terapisti ne vs gitseydiniz bana göre daha yapıcı olurdu.
kesinlikle tebrikler cok görgülü bir bayanmısAllah razı olsun kvden.ne düşünceli bir insan.kvnizin hareketi beni duygulandirdi.helal.olsun
Baban cok guzel konusmus sende en uyisinj yapiyorsun git kafani dinle bana gore ailenin bunu bilmesi iyi oldu seni yalnjz sanmasin esin olay buyudu diye hicbisey duzelmez diye bisey yok esinin sensiz kalip bi akli basina gelsin sende canini sıkma dua et ailen arkanda hakkinda hayirlisi olsunCok giremiyorum olaylari yazayım size once sunu belirteyim su isini eline almadin diyenler nerden biliyor da kirici konuşuyor anlamiyorum bir meslegim var bankada çalışıyordum bebegim icin istifa etmek zorunda kaldim.
Baban doğru olanı söylemiş. Keşke her baba bunu diyebilse. Merak ettim kv ne dedi.Cok giremiyorum olaylari yazayım size once sunu belirteyim su isini eline almadin diyenler nerden biliyor da kirici konuşuyor anlamiyorum bir meslegim var bankada çalışıyordum bebegim icin istifa etmek zorunda kaldim.
Haklisin kizim esseklik oglumda dedi esimle konuşmuyor o da gtmis evine.Baban doğru olanı söylemiş. Keşke her baba bunu diyebilse. Merak ettim kv ne dedi.
O kadarini bilmiyorum ne dedi . ben simdi babamin yanindayim. Cok pisman cok kotu oldu ama zaman gerekiyor bana da pat diye affedememEsin babana ne cevap vermis peki cok merak ettim. O biskuvi olayini nasil aciklamis acaba
Esin neden cimri peki? Hani kimisi kucukken cok yokluk ceker sonra parayi bulunca tutumlu olur derler ya ondan mi acaba. Ya da borcunuz falan mi var. Simdi cocuk da geliyor eşin cocugun masraflarina ne diyecek acepHaklisin kizim esseklik oglumda dedi esimle konuşmuyor o da gtmis evine.