- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi Minigimibeklerken
Annen daha önce bebek kaybı mi yaşamış? Bebeğe bir sey olur korkusundan pek heveslenmek istemiyor sanki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin annen yine hayırlı olsun demiş benimki hııı bi o eksikti demişti:) ne bozulmuştum ama annem yeni evlilerin hemen bebek yapmasına karşı biraz hayatı yaşasalar, gezip tozacakken bebek ayak bağı derdi hep haklıymışta, bi bana değil abimlerin eşlerinede aynı tepkiyi verdi istemediğinden değil şimdi canından çok seviyo, kayınvalideye bakma ona hiçbişey olmayacakta ondan rahat, benimkide öyle çok duygulanmıştı sonuç doğumda ve sonrasında kıskançlıklarıyla burnumdan getirdiMerhaba bayanlar. 7 haftalık hamileyim. Yaklaşık 2 hafta önce öğrendik bebeği. Tabi çok sevindik. İlk bebeğimiz olacak inşallah. Öğrenir öğrenmez önce annemi aradım sonra kayınvalidemi. Anneme hamileyim deyince aaa öyle mi hayırlı olsun dedi sadece. 1 dk filan konuştuk zaten. Bu arada benim ailemin ilk torunları. Ben çok hevesliyim ama annem hiç tepki vermedi yani insan duygulanır filan ya öyle bir şey olmadı. Babam evde değildi babamı bile aramamış haber vermek için. Sonra kimseye söylemeyelim dedi neden dedim. Daha yeni ya millete çok uzun gelir sürekli sorarlar daha doğum yapmadı mı diye dedi. Ben o kadar heyecanlı ve hevesliyken onun bu davranışları beni üzdü. Sonra kayınvalidemi aradım kızım benim hamile misin şimdi sen çok şükür dedi ağlamaya başladı sevinçten. Sonra kayınvalidem benimle yada eşimle her konuşmamızda benim nasıl olduğumu bulantım filan olup olmadığını sordu. Annem tebrik etmek için henüz eşimi aramadı. Evde yaptığımız birkaç heves ettiğimiz şeyi anlattığımda bu kadar heveslenirseniz sonu kötü olur bir şey olur bebeğe dedi. Annemi gün aşırı ararım bir gün ararım bir gün aramam o şekilde. Konuştuğumuzda bana hiç nasılsın nasıl hissediyorsun diye sormuyor. 2 haftada bir kere sordu sadece. Bebekle alakalı bir konu ben açmazsam açılmıyor. Sizce ilk torun için ve bir anne için bunlar normal mi? Ben alınganlık mı yapıyorum? Sizin hamileliklerinizde anneniz nasıl tepki verdi? Annem eşimi aramadı sizin hamile olduğunuzu kayınvalideniz duysa ve tebrik bile etmese üzülmez misiniz?
Anneanne olacak kadın ilk defa . İleriki zamanları gozlemleyin bakalım daha çok yeni . Hayırlı uğurlu olsunMerhaba bayanlar. 7 haftalık hamileyim. Yaklaşık 2 hafta önce öğrendik bebeği. Tabi çok sevindik. İlk bebeğimiz olacak inşallah. Öğrenir öğrenmez önce annemi aradım sonra kayınvalidemi. Anneme hamileyim deyince aaa öyle mi hayırlı olsun dedi sadece. 1 dk filan konuştuk zaten. Bu arada benim ailemin ilk torunları. Ben çok hevesliyim ama annem hiç tepki vermedi yani insan duygulanır filan ya öyle bir şey olmadı. Babam evde değildi babamı bile aramamış haber vermek için. Sonra kimseye söylemeyelim dedi neden dedim. Daha yeni ya millete çok uzun gelir sürekli sorarlar daha doğum yapmadı mı diye dedi. Ben o kadar heyecanlı ve hevesliyken onun bu davranışları beni üzdü. Sonra kayınvalidemi aradım kızım benim hamile misin şimdi sen çok şükür dedi ağlamaya başladı sevinçten. Sonra kayınvalidem benimle yada eşimle her konuşmamızda benim nasıl olduğumu bulantım filan olup olmadığını sordu. Annem tebrik etmek için henüz eşimi aramadı. Evde yaptığımız birkaç heves ettiğimiz şeyi anlattığımda bu kadar heveslenirseniz sonu kötü olur bir şey olur bebeğe dedi. Annemi gün aşırı ararım bir gün ararım bir gün aramam o şekilde. Konuştuğumuzda bana hiç nasılsın nasıl hissediyorsun diye sormuyor. 2 haftada bir kere sordu sadece. Bebekle alakalı bir konu ben açmazsam açılmıyor. Sizce ilk torun için ve bir anne için bunlar normal mi? Ben alınganlık mı yapıyorum? Sizin hamileliklerinizde anneniz nasıl tepki verdi? Annem eşimi aramadı sizin hamile olduğunuzu kayınvalideniz duysa ve tebrik bile etmese üzülmez misiniz?
Merhaba bayanlar. 7 haftalık hamileyim. Yaklaşık 2 hafta önce öğrendik bebeği. Tabi çok sevindik. İlk bebeğimiz olacak inşallah. Öğrenir öğrenmez önce annemi aradım sonra kayınvalidemi. Anneme hamileyim deyince aaa öyle mi hayırlı olsun dedi sadece. 1 dk filan konuştuk zaten. Bu arada benim ailemin ilk torunları. Ben çok hevesliyim ama annem hiç tepki vermedi yani insan duygulanır filan ya öyle bir şey olmadı. Babam evde değildi babamı bile aramamış haber vermek için. Sonra kimseye söylemeyelim dedi neden dedim. Daha yeni ya millete çok uzun gelir sürekli sorarlar daha doğum yapmadı mı diye dedi. Ben o kadar heyecanlı ve hevesliyken onun bu davranışları beni üzdü. Sonra kayınvalidemi aradım kızım benim hamile misin şimdi sen çok şükür dedi ağlamaya başladı sevinçten. Sonra kayınvalidem benimle yada eşimle her konuşmamızda benim nasıl olduğumu bulantım filan olup olmadığını sordu. Annem tebrik etmek için henüz eşimi aramadı. Evde yaptığımız birkaç heves ettiğimiz şeyi anlattığımda bu kadar heveslenirseniz sonu kötü olur bir şey olur bebeğe dedi. Annemi gün aşırı ararım bir gün ararım bir gün aramam o şekilde. Konuştuğumuzda bana hiç nasılsın nasıl hissediyorsun diye sormuyor. 2 haftada bir kere sordu sadece. Bebekle alakalı bir konu ben açmazsam açılmıyor. Sizce ilk torun için ve bir anne için bunlar normal mi? Ben alınganlık mı yapıyorum? Sizin hamileliklerinizde anneniz nasıl tepki verdi? Annem eşimi aramadı sizin hamile olduğunuzu kayınvalideniz duysa ve tebrik bile etmese üzülmez misiniz?
Ay aynı şeyler olmuş hem anne hem kv ile benim annemde daha erkendi evliliğin bir tadını çıkarsaydınız demişti kv ise sözde çok sevinmişti şimdi annem oğlumu benden çok seviyor her istediğini alır hayatta KıyamazSenin annen yine hayırlı olsun demiş benimki hııı bi o eksikti demişti:) ne bozulmuştum ama annem yeni evlilerin hemen bebek yapmasına karşı biraz hayatı yaşasalar, gezip tozacakken bebek ayak bağı derdi hep haklıymışta, bi bana değil abimlerin eşlerinede aynı tepkiyi verdi istemediğinden değil şimdi canından çok seviyo, kayınvalideye bakma ona hiçbişey olmayacakta ondan rahat, benimkide öyle çok duygulanmıştı sonuç doğumda ve sonrasında kıskançlıklarıyla burnumdan getirdi