Hamileliğimi öğrendim ve terkediliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok üzgünüm ama gerçekten salakça bir gurur. Çünkü bu adam donuna kadar alınmayı hakeden bir adam

Ben de biraz o fikrimi kırıyorum sanırım. Hatta o arabayla gideceğim tatilleri düşündüm bir ara. Hiç sağlıklı değil psikolojim şuanda
Arabayı vermek, tazminat talep etmemek veya herhangi birşey talep etmemek inanın sizin şu zor durumunuza katmer olur . O sizi zor duruma soktu siz de kendinizi zor durumlara sokmayin

Mehir zaten erkeklerin böyle saçma sapan davranışlarına karşı kadınların mağdur olmaması için var olan bir şey. Allah'ın helal kıldığını kendinize haram etmeyin. Sakın arabayı vermeyin.

Hayat bu inişli çıkışlı, çok ofkelenip yakıp yikmadan sakin kalmaya calis

Kaç yaşındasınız? Bir daha doğurmama ihtimaliniz varsa ve gerçekten bu çocuğu istiyor ve bakabilecek durumdaysanız doğrun. İstemiyorum diyorsanızda aldırın.

Bir daha bebek sahibi olamayacaksınız muhtemelen. Boşan yeni biriyle tanış güven vs vs tedaviyle filan zor hamile kalmışsınız
Ömür boyu aldırmasam şimdi şu yaşta olacaktı vs vicdan azabı
Bir daha bebek sahibi olamamak ne alaka? Kadın tedavi görmüş, bebeğini kaybetmiş ve ilk korunmasız iliskide doğal yolla hamile kalmış? Gayette çocuğu olur

Alamam bacım evlilik anlaşması var. Anca nafaka alırım. Çocuğunu istemeyen bir adamın parasını almak fikri de beni çileden çıkarıyor

İyi bir avukatla hareket ederseniz evlilik sözleşmesinin pek bir hükmü yokmuş öyle biliyorum.
Ayrıca çocuğu isteyip istemediğini henüz bilmiyorsunuz. Bir tanıdığımin eski eşi 3 yıl sonra çocuğunu kabul etti ve tam bir baba ildu şimdi. Tabi bu uç nir örnek.

Tartışmayan çift var mı? Aşılamayacak bir sorun yoktu diyorsunuz, adam kafasında bahane etmiş belli ki, başka biri vardır aklında ya da yöresinde. Erkek milleti yeni kadın devreye girince bir horozlanır, havalanır.
Kimse size bebeği aldır ya da aldırma diyemez, bu karar tamamen size ait. Hayat sizin, artıları eksileri iyi düşünün, anne olmak dünyadaki en büyük mesai ve sonu yok.
Sakın gurur falan yapmayın, gurur yapılacak zaman değil. 5 kuruş almadığınız zaman da millet ay ne gururlu kadın imreniyoruz, helal olsun demiyor. Boynunuza madalya takan da olmayacak. Arabanızı alın, tazminatınızı, nafakanızı alın. Öyle elini kolunu sallaya sallaya gitmek yok, hayat bu kadar kolay değil

Bir daha bebek sahibi olamamak ne alaka? Kadın tedavi görmüş, bebeğini kaybetmiş ve ilk korunmasız iliskide doğal yolla hamile kalmış? Gayette çocuğu olur
Belki de olmayacak yeniden çocuk yapabileceği adam şak diye karşısına çıkacak mı bu işler öyle kolay mı oluyor
Belki de hayatında çocuk sahibi olacağı zaman dilimi sadece bu an aksi de olabilir tabiki ama bu ihtimali de göz önünde bulundurmalı konu sahibi bir daha çocuk sahibi olamazsa aldırdığına pişmanlık duyar mı

Yani soru sahibi zaten şuan çok zor bir durum yaşıyor buradaki bazı üyelerin ''Cana kıymak çok günah...'' ya da '' orada burada babasız büyüyecek...'' yorumları o kadar kötü niyetli geliyor ki bana.
Soru sahibi kimse sana aldır ya da aldırma diyemez tek diyebileceğim hakkında hayırlısı olsun

Herşey yolundayken bile bebek büyütmek çok zorlayıcı. Sizde farkında olarak yazmışsınız bunları. Önemli olan sizin kararınız bence, tek başınıza çocuk büyütüp böyle bir hayatı mı tercih edersiniz yoksa çocuktan vazgeçip başka bir hayatı mı? Doğum sonrası işe başlamak hiç kolay olmuyor. Bebek çok küçük ve onunla ilgilenecek biri olması gerekiyor. Bebek bakmak çok zorlayıcı aklınızın geride kalmaması lazım. Neyi ne kadar göze aldığınızda ne kadar güçlü durduğunuza göre değiştir bence bunlar. Neyi seçmiş olursanız olun hayat sizin hiç kimsenin ne dediğin önemi yok güçlü durun önünize bakın.

Tabiki de vicdana sığar yani yok bu olayın. Siz diyorsunuz Allahin mucizesi o. Herkes evlat sahibi olmak için yanıyor tutuşuyor siz daha iyi bilirsiniz o bekleyişi. Yapmayın lütfen. İçim cız etti okurken. Ben bebek haberi alabilmek için dualar ediyorum Rabbım size vermiş değerini bilin. Her zorluk gecer hafifler lütfen yapmayın.

Bazı herifler beni çileden çıkartıyor. Sorumluluk almak zor geliyor bunlara. Çocuk sahibi olacak güya ama bir çocuk kadar sorumluluk alamıyor. Allah bildiği gibi yapsın bunu.

ortada ciddi bir sorun yokken üstelik bebek varken boşanmayı istemesi hayatında başka bir kadın olma ihtimalini düşündürdü ve sırf bunun için çocuğundan vazgeçiyorsa baba olmayı da kesinlikle haketmiyor. Doğurun ya da aldırın diyemem fakat size bu haldeyken yaşattıklarını da unutmayın,hakkınız ne ise sonuna kadar alın yanına kar kalmasın. Bebeğiniz daha çok küçük acele bir karar almadan önce lütfen iyi ölçüp biçin tüm hayatınızı etkileyecek bir husus bu.

Olaya düz bakıyorum,sizim vesilenizle dünyaya gelmeai istenilen bir bebeğin yaşam hakkına son vermek esas bencillik geliyor.
Evet zorlukları olacak ama buna değecek güzellikler katacağıda kesin.
Konu sahibini maaşa bağlarsınız o zaman.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…