- 18 Haziran 2015
- 4.295
- 43.027
- 708
Çok üzgünüm ama gerçekten salakça bir gurur. Çünkü bu adam donuna kadar alınmayı hakeden bir adamSorumluluktan kaçan birini nasıl zorlayabilirim bilmiyorum. Öyle salakça bir gururum var ki doğursam nafaka almam. Mehir olarak verdiği arabayı geri vermek için plan yapıyorum. Zaten evlilik anlaşması var başka mal da kalmaz bana.Annem babam arkadaşlarım herkes peşimde pervane. Çok güzel insanlar var çevremde. Ama gün sonunda ben bebeğimle başbaşa kalacağım.
Arabayı vermek, tazminat talep etmemek veya herhangi birşey talep etmemek inanın sizin şu zor durumunuza katmer olur . O sizi zor duruma soktu siz de kendinizi zor durumlara sokmayinBen de biraz o fikrimi kırıyorum sanırım. Hatta o arabayla gideceğim tatilleri düşündüm bir ara. Hiç sağlıklı değil psikolojim şuanda
Mehir zaten erkeklerin böyle saçma sapan davranışlarına karşı kadınların mağdur olmaması için var olan bir şey. Allah'ın helal kıldığını kendinize haram etmeyin. Sakın arabayı vermeyin.Sorumluluktan kaçan birini nasıl zorlayabilirim bilmiyorum. Öyle salakça bir gururum var ki doğursam nafaka almam. Mehir olarak verdiği arabayı geri vermek için plan yapıyorum. Zaten evlilik anlaşması var başka mal da kalmaz bana.Annem babam arkadaşlarım herkes peşimde pervane. Çok güzel insanlar var çevremde. Ama gün sonunda ben bebeğimle başbaşa kalacağım.
Hayat bu inişli çıkışlı, çok ofkelenip yakıp yikmadan sakin kalmaya calisÖfke sanırım adını koyamayacağım kadar anlamsız. Hic bir şey söylemedi, sormadım da. Blöf olduğunu sanmam ama öyle bile olsa ben bu haldeyken hiç sırası değildi. Ağır gribim ve düşük tehlikem var.
Bir daha bebek sahibi olamamak ne alaka? Kadın tedavi görmüş, bebeğini kaybetmiş ve ilk korunmasız iliskide doğal yolla hamile kalmış? Gayette çocuğu olurBir daha bebek sahibi olamayacaksınız muhtemelen. Boşan yeni biriyle tanış güven vs vs tedaviyle filan zor hamile kalmışsınız
Ömür boyu aldırmasam şimdi şu yaşta olacaktı vs vicdan azabı
Alamam bacım evlilik anlaşması var. Anca nafaka alırım. Çocuğunu istemeyen bir adamın parasını almak fikri de beni çileden çıkarıyor
Tartışmayan çift var mı? Aşılamayacak bir sorun yoktu diyorsunuz, adam kafasında bahane etmiş belli ki, başka biri vardır aklında ya da yöresinde. Erkek milleti yeni kadın devreye girince bir horozlanır, havalanır.Biz bi süredir tartışıyorduk, söylediğim en ufak şeyi bile umursamaması bana olan saygısını kaybettirdiğini düşündürüyordu. Sonra toparladı ben de kendimi törpüledim biraz umursamaz olmayı öğrendim . Ama tam üzerine hamile kaldım ve hamileliğimi öğrendiğim gün dahil 3 gün eve geç saatlerde geldi. Aslında habere çok sevindi etrafa gülücükler saçtı ayrılık yok çok mutlu olacağız vs dedi. Gribim düşük tehlikem var iğnelerim var ve yalnız kaldım. Arkadaşıyla gezdi. 2.gün laf söyleyince trip attı. 3.gün artık robot gibi durmayı bırakmasını istedim çünkü ev işlerini kahvaltıları ben hazırladım 1 bardak su koymadı önüme. Çıktı evden dönmedi. Ben de anneme geldim ve bugün ayrılmak istediğini yazdı. Ve tek bahsettiği şey kıyafetlerdi
Belki de olmayacak yeniden çocuk yapabileceği adam şak diye karşısına çıkacak mı bu işler öyle kolay mı oluyorBir daha bebek sahibi olamamak ne alaka? Kadın tedavi görmüş, bebeğini kaybetmiş ve ilk korunmasız iliskide doğal yolla hamile kalmış? Gayette çocuğu olur
Herşey yolundayken bile bebek büyütmek çok zorlayıcı. Sizde farkında olarak yazmışsınız bunları. Önemli olan sizin kararınız bence, tek başınıza çocuk büyütüp böyle bir hayatı mı tercih edersiniz yoksa çocuktan vazgeçip başka bir hayatı mı? Doğum sonrası işe başlamak hiç kolay olmuyor. Bebek çok küçük ve onunla ilgilenecek biri olması gerekiyor. Bebek bakmak çok zorlayıcı aklınızın geride kalmaması lazım. Neyi ne kadar göze aldığınızda ne kadar güçlü durduğunuza göre değiştir bence bunlar. Neyi seçmiş olursanız olun hayat sizin hiç kimsenin ne dediğin önemi yok güçlü durun önünize bakın.Merhaba, Mart ayında yaşadığım tedaviyle olan bebek kaybından sonra mucize ve ilaçsız ve geç döllenme ile kürtaj sonrası korunmadığım ilk ilişkide hamile kaldım. Hamileliğimi öğrendikten 3 gün sonra yani bugün evli olduğum kişi ayrılmak istediğini söyledi. Detaylarda boğulmak istemiyorum. Eğer bebek sağlıkla büyürse ailemle ama hayatım da yok olacaktır muhtemelen ona bakabilir miyim yoksa aldırmalı ve hayata sıfırdan mı başlamalıyım ? Karşı taraftan maddi manevi bir destek istemiyorum. Maddi durumumuz orta. Benim şuan hiç gelirim yok. Doğduktan sonra çalışabilirim, şuan 4 haftalık civarıdır. Ki bildiği halde bu konu yokmuş gibi ayrılık talebini iletti. Kendime ve doğacak bebeğe haksızlık mıdır doğurmak yoksa vicdansızlık mıdır hayata tutunacak cana kıymak ?
Tabiki de vicdana sığar yani yok bu olayın. Siz diyorsunuz Allahin mucizesi o. Herkes evlat sahibi olmak için yanıyor tutuşuyor siz daha iyi bilirsiniz o bekleyişi. Yapmayın lütfen. İçim cız etti okurken. Ben bebek haberi alabilmek için dualar ediyorum Rabbım size vermiş değerini bilin. Her zorluk gecer hafifler lütfen yapmayın.Merhaba, Mart ayında yaşadığım tedaviyle olan bebek kaybından sonra mucize ve ilaçsız ve geç döllenme ile kürtaj sonrası korunmadığım ilk ilişkide hamile kaldım. Hamileliğimi öğrendikten 3 gün sonra yani bugün evli olduğum kişi ayrılmak istediğini söyledi. Detaylarda boğulmak istemiyorum. Eğer bebek sağlıkla büyürse ailemle ama hayatım da yok olacaktır muhtemelen ona bakabilir miyim yoksa aldırmalı ve hayata sıfırdan mı başlamalıyım ? Karşı taraftan maddi manevi bir destek istemiyorum. Maddi durumumuz orta. Benim şuan hiç gelirim yok. Doğduktan sonra çalışabilirim, şuan 4 haftalık civarıdır. Ki bildiği halde bu konu yokmuş gibi ayrılık talebini iletti. Kendime ve doğacak bebeğe haksızlık mıdır doğurmak yoksa vicdansızlık mıdır hayata tutunacak cana kıymak ?
SaçmaAlamam bacım evlilik anlaşması var. Anca nafaka alırım. Çocuğunu istemeyen bir adamın parasını almak fikri de beni çileden çıkarıyor
Bazı herifler beni çileden çıkartıyor. Sorumluluk almak zor geliyor bunlara. Çocuk sahibi olacak güya ama bir çocuk kadar sorumluluk alamıyor. Allah bildiği gibi yapsın bunu.Biz bi süredir tartışıyorduk, söylediğim en ufak şeyi bile umursamaması bana olan saygısını kaybettirdiğini düşündürüyordu. Sonra toparladı ben de kendimi törpüledim biraz umursamaz olmayı öğrendim . Ama tam üzerine hamile kaldım ve hamileliğimi öğrendiğim gün dahil 3 gün eve geç saatlerde geldi. Aslında habere çok sevindi etrafa gülücükler saçtı ayrılık yok çok mutlu olacağız vs dedi. Gribim düşük tehlikem var iğnelerim var ve yalnız kaldım. Arkadaşıyla gezdi. 2.gün laf söyleyince trip attı. 3.gün artık robot gibi durmayı bırakmasını istedim çünkü ev işlerini kahvaltıları ben hazırladım 1 bardak su koymadı önüme. Çıktı evden dönmedi. Ben de anneme geldim ve bugün ayrılmak istediğini yazdı. Ve tek bahsettiği şey kıyafetlerdi
Konu sahibini maaşa bağlarsınız o zaman.Olaya düz bakıyorum,sizim vesilenizle dünyaya gelmeai istenilen bir bebeğin yaşam hakkına son vermek esas bencillik geliyor.
Evet zorlukları olacak ama buna değecek güzellikler katacağıda kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?